Hivatalos Leírás

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

AZONNAL MŰKÖDIK?

A nyugati Iowa Tech online tanfolyamaival a diákok több száz kurzus közül választhatnak. Bizonyos esetekben főiskolai krediteket, vagy akár néhány fokot is kereshet. Mindössze egy számítógép és internet-hozzáférés ... csak jelentkezzen be és kövesse az utasításokat. A technikai támogatás 24/7. A diákok megkérdezhetik az oktató kérdéseit, teszteket vehetnek igénybe, osztályozhatnak, és részt vehetnek a menetes megbeszélésekben ... minden online, bárhol.

Hogyan tudom, hogy az online tanulás nekem?

Az online tanfolyamok kényelmes módja az oktatási célok elérésének; ezek azonban önállóan nem működnek, és rendszeres határidőkkel rendelkeznek a házi feladatokhoz és a tesztekhez, ahogyan az osztályteremben is. Rugalmasan dolgozhat a házi feladatai és az „osztályidő” az Ön elfoglalt menetrendjében, de a feladatokat, a papírokat, a teszteket, a vizsgákat és az ilyeneket az osztály ütemezésén kell elvégezni, így senki sem marad vissza. Ha nem biztos abban, hogy az online tanulás az Ön számára van, próbáljon meg egy orientációs kurzust.

Lehet, hogy az ország minden tájáról diákok lesznek, és gyakran különböző nézőpontokkal rendelkeznek a dolgok tekintetében. Mutassa meg a tiszteletet az online osztályteremben, és kezelje másokkal, hogyan kívánja kezelni.

Ügyeljen arra, hogy milyen típusú osztályokat regisztrál, mert több fajta van.

Teljesen online 16 hetes kurzusok futnak az egész félév folyamán, és egy kicsit nyugodtabbak, mint egy nyolc hetes tanfolyam.

Teljesen online 8 hetes kurzusok tömörítik a teljes 16 hetes anyagot, és nyolc hétig tanulnak. Ahogy elképzelheted, ez gyorsabb tempójú, és több fegyelmet igényel, mint egy 16 hetes tanfolyam. Az előny gyorsabbá válik, így félévenként két nyolc hetes órát vehet igénybe.

Teljesen online 12 hetes kurzusok vehetők igénybe az őszi és tavaszi félévekben, és szép kompromisszum 16 és 8 hét között.

A hibrid tanfolyamok az osztályban szerzett tapasztalatokkal kombinálják az osztályt, hogy az osztály egy kicsit rugalmasabb legyen, de még mindig adják meg az osztálytermi időt, amikor néhány kurzusnak szüksége lehet a leghatékonyabbra.112440_witcc3images.JPG

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Meghívjuk Önt, hogy tapasztalja meg a videojáték-fejlesztés online programját. A program fejleszti a modellezés, a textúrázás, az alapvető szkriptek, a művészi ismeretek ... [+]

Meghívjuk Önt, hogy tapasztalja meg a videojáték-fejlesztés online programját. A program fejleszti a modellezés, a textúrázás, az alapvető szkriptek, a művészi ismeretek és a videojáték-csővezeték készségeit. Ezek a készségek segítenek a videojáték-eszközök létrehozásában és a játékmotorba való beépítésében. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a komplex, technikai koncepciók megértésén keresztül fokozott tanulást biztosítsunk. A projektalapú feladatokat egy olyan szakmai portfólió kifejlesztésére használják fel, amelyet az iparág karrierjének alkalmazásához használnak.

Nézze meg ezt a videót, hogy megtapasztalhassa a programban elkészített végső diákprojektet! Létrehoz egy munkaterület portfólióját, amelyet a munkahelyi jelentkezésekhez használ.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Sioux City
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul