Widener University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza a Widener Egyetemet?

A Widener Egyetemen büszkén ápoljuk kihívásokkal teli és kulturálisan sokrétű tanulási környezeteket, ahol az akadémikusok, a vezetés és a szolgálat áll az első helyen. Tanterveink a társadalmi kérdésekhez kapcsolódnak, és arra késztetik a hallgatókat, hogy vállalják a társadalmi felelősséget a mai globális társadalomban betöltött szerepükért.

Az 1821-ben alapított, Chesterben (Pennsylvania) fekvő Widener nemzetközileg elismert a polgári szerepvállalás, a szolgálat és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünk iránt. Az egyetemet 2006-os megalapítása óta minden évben felvetették az Egyesült Államok elnökének a Felsőoktatási Közösségi Szolgálat Honor Roll-ébe.

Célunk olyan igazi vezetők felállítása, akik pozitív változásokat ösztönöznek egész közösségünkben.

Ha online diplomát szerez a Widener szakon, akkor teljes mértékben felkészült a szakmai tapasztalatokra, a tudásra és a karrier előrehaladására, és vezet a saját területén.

A következő online fokokat kínáljuk rugalmas, innovatív formátumban:

  • Master Of Business Administration (MBA)
  • Szociális munka mestere (MSW)
  • Regisztrált ápoló-ápolónő az ápolásban (RN-BSN)

Nem számít a program vagy a szakma, a szélesebb körű oktatás hangsúlyozza a gyakorlati tanulást kis osztályokban, az értelmes szolgáltatás-tanulási projekteket és a releváns, a munkahelyi tapasztalatokat.

Pénzügyi támogatás a Widener Egyetemen

Pénzügyi támogatás, beleértve a szövetségi kölcsönöket és támogatásokat, elérhető a Widener University Online hallgatók számára az oktatási költségek megfizetéséhez. A munkáltató tandíj-visszatérítési megállapodásait képesített hallgatók számára is meg lehet hozni a munkáltatói dokumentációval együtt.

Pénzügyi támogatásra jelentkezhet a Szövetségi Hallgatói Segédprogram (FAFSA) ingyenes alkalmazásával. A Widener University kódja: 003313.

Helyszínek

Chester

Address
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket