Winthrop University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Winthrop University egy nyilvános, átfogó egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy a nemzetben a maga nemében a legjobb intézmények közé tartozik. Amikor figyelembe vesszük a Winthrop programot, olyan szigorú tantervet és tapasztalt oktatót találunk, akik teljes mértékben a szolgáltatás, a kiválóság, a sokféleség és az erős közösség létrehozása iránt szentelték el a hallgatók számára.

A szakmai programokat, a globális tudatosságot és a polgári elkötelezettséget ötvöző oktatási tapasztalat révén a Winthrop elősegíti a tudás, készségek és értékek fejlesztését, amelyek örökre gazdagítják az életét, és felkészítik a jövő számára.

Iskola kiemelése

 • A Déli Főiskolák és Iskolák Szövetségének Főiskolai Bizottsága által regionális akkreditációban részesült érettségi, mesterképzés és szakirányú diplomák odaítélése céljából.
 • 1886-ban alapították.
 • Mindkét campus alapú ajánlatot kínál
 • Gyönyörű campus Charlotte közelében, a Rock Hill-ben, Dél-Karolinában, neorosz grúz építészettel a történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában .
 • Közösségi központú és nagyra értékelt hozzájárulása a közjóhoz.

Besorolás és elismerés

 • Az US News szerint a 8. helyezett a déli állami egyetemek között és a 19. legjobb veterániskola
 • A 673 intézmény közül a 74. helyen szerepel a Washington Monthly által a közjó érdekében tett hozzájárulása miatt
 • A Princeton Review "Délkelet legjobbjai" között szerepelt

Diák népesség

 • Pályakezdő beiratkozás: 1 018 (a 2016. őszi adatok alapján)
 • Egyetemi hallgatók beiratkozása: 5 091
 • Férfi / női arány: 30% / 70%
 • Sokszínűség: 37,5% amerikai kisebbségek
 • A hallgatók és a hallgatók aránya: 14: 1

Akkreditáció

A Winthrop Egyetemet a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetségének Főiskolai Bizottsága akkreditálta érettségi, mesterképzési és szakirányú diplomák odaítélésére. Ezen felül számos különálló program a Winthrop-ban rendelkezik az iparági akkreditátorok speciális jóváhagyásával.

Pénzügyi segély

A végzős hallgatók szövetségi kölcsönöket kaphatnak. A jelentkezéshez a hallgatóknak be kell nyújtaniuk a FAFSA-t Winthrop 003456-os iskolai kódjával.

Küldetés

A Winthrop Egyetem személyre szabott és kihívást jelentő, nemzeti szintű egyetemi, posztgraduális és továbbképzési programokat nyújt a nemzet és Dél-Karolina állam közszolgálatának elkötelezett környezetében. Winthrop régóta vállalt elkötelezettsége, hogy a nemzet legmegfelelőbb intézményei közé tartozik, folyamatosan irányítja az egyetem küldetését.

A 19. századi eredete, mint jellegzetes női kollégium, a 21. századi Winthrop Egyetem versenyképes és megkülönböztető, együtt-oktatási, köz-, lakó-, átfogó, értékorientált intézményként érzi el nemzeti szintjét. A szolgáltatás, a kiválóság, a sokféleség, a közösség és a vezetés értékei alapot teremtenek a Winthrop folyamatos fejlődéséhez, és alakítják a Winthrop folyamatos sikerét.

Winthrop eredményorientált, kulturálisan sokszínű és társadalmilag felelősségteljes hallgatói testületet vesz fel, olyan hallgatókat toborozva, akiknek jelenléte sokszínűséget és gazdagítást eredményez. Winthrop büszke arra, hogy választott intézményként működik azon csoportok számára, amelyek sok főiskolai egyetemen hagyományosan alulreprezentáltak.

Helyszínek

Rock Hill

Address
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket