Hivatalos Leírás

World Executive Education Institute

Legjobb online képesítések az elérés során

A WEEI-t úgy hozták létre, hogy a szakemberek számára ritka lehetőségeket biztosítson a rangos nemzetközi egyetemek posztgraduális képesítéseinek megszerzéséhez. Partnereket tartunk fenn különböző felsőoktatási intézményekkel annak érdekében, hogy a teljes fokozatú programokat online megvalósítsuk az élvonalbeli pedagógiai és modern technológiai rendszerek révén.

A WEEI segítségével a hallgatók bármikor bejelentkezhetnek és befejezhetik munkájukat, az akadémiai haladásukat a saját ütemtervük és tanulási stílusuk határozhatja meg. Minden programunk iparági és szakmai szempontból releváns a társadalom javulása szempontjából.

123500_123484_Image001.jpg

Küldetésünk:

Célunk, hogy a szakembereket világszerte ösztönözze a felsőoktatásba való törekvésre. A kulturális tudatosság, a kommunikáció és a globális vezetés az erõsségünk erõfeszítéseinkben. A globalizált gondolkodásmód elengedhetetlen mind a szakmai, mind a személyes növekedéshez. Európai stílusú oktatásunk felkészíti a hallgatókat a kozmopolitizmuson alapuló globális tudatossággal.

Programjaink:

Megértjük, hogy azokat, akik aktív karrierjükben és szakmai életükben tanítjuk. Ezért a tudományos folyamat lényeges pontokra tömörült, amelyeket gyakorlatilag és szakmailag is lehet alkalmazni. Akadémiai csapataink megtervezik és bevezetik az egyes kurzusokra a legrelevánsabb anyagokat a hatékony haladás érdekében.

Akkreditált minőség:

A WEEI-n arra törekszünk, hogy megtervezjük a leginkább iparági szempontból releváns tanfolyamokat, amelyek megfelelnek a nemzetközi karrier igényeknek. Szállítási minőségünket több nemzetközi referenciaérték is jóváhagyja. Ez tükrözi elkötelezettségünket hallgatóink és oktatók iránt.

Segítsen nekünk akadémiai céljainak elérésében.

Akkreditáció

A minőségi oktatásnak átláthatónak kell lennie, és tudományos szempontból a különféle nemzetközi testületeknek jóvá kell hagyniuk. Annak ellenére, hogy az USA CHEA nem akkreditált minket, partnerintézményeinket mindegyikük kormánya elismeri, és az oktatási minisztériumok engedéllyel rendelkeznek. A WEEI függetlenül az alábbi minőségi referenciaértékeket is fenntartja. Így a képesítéseket világszerte tiszteletben tartják.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Az E-Learning Független Tanúsításának Európai Központja (ECICEL) egy nemzetközi szakmai szervezet, amelyet a Tanács és a tisztviselők irányítanak; azért hozták létre, hogy fokozza a professzionalizmust a távértékesítési programok színvonalának megőrzésével és azok továbbfejlesztésével. A Tanács által 2013-ban megkötött megállapodást követően az ECICEL akkreditációs eljárásait felülvizsgálták annak kritériumainak egységesítése érdekében, miközben hivatkoztak a nemzetközileg érthető referenciaértékekre. Az ECICEL elnökét, pénztárosát és titkárát akkreditált tagok közül minden évben megválasztják. A tanácsot a szakmában elismert választott tagok, az akkreditált szolgáltatók által választott tagok alkotják. A Tanács kinevezi az akkreditált testületet. A testület tagjai megfelelő képzettséggel rendelkeznek tapasztalattal, függetlenséggel és szakértelemmel a távoktatás és képzés területén.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

A Kelet-európai Egyetemi Szövetség jóváhagyott minket. Az EEUA-t 2010-ben a kelet-európai egyetemek alapították azzal a céllal, hogy fejlesszék a felsőoktatási rendszert, mint globális otthont a nemzetközi hallgatók számára. Manapság az EEUA egyesíti a világ minden tájáról a nemzetközi HigherEd szakembereket, és a HigherEd Nemzetközivé válásának kezdeményezője, támogatója és támogatója szolgál az egyetemi együttműködés és a hosszú távú partnerségek terén. Az IUNC Eurázsia-val kezdődött, majd az egész világon elterjedt. Közismert tagjai a Moszkvai Állami Egyetem, a Gomeli Állami Egyetem, a Kazan Szövetségi Egyetem és a Kurszki Délnyugati Állami Egyetem.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

A WEEI-t az ISO 9001 tanúsítja, amelyet egy olyan nemzetközi szabványként határoztak meg, amely meghatározza a minőségirányítási rendszer (QMS) követelményeit. A szervezetek a szabvány használatával bizonyítják, hogy képesek-e következetesen olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtani, amelyek megfelelnek az ügyfelek és a szabályozók követelményeinek. Ez az ISO rendszer legnépszerűbb szabványa és a sorozat egyetlen szabványa, amelyet a szervezetek tanúsíthatnak.

Partnerintézmények

Pénzügyi Egyetem az Orosz Föderáció kormánya alatt

Szövetségi állami finanszírozású felsőoktatási intézmény „Az Orosz Föderáció kormánya alatt működő Pénzügyi Egyetem” az egyik legrégebbi orosz pénzügyi szakértői, pénzügyi jogi szakértői központ, és Oroszországban és a FÁK-ban vezető közgazdászképző felsőoktatási intézménynek számít. Száz évvel ezelőtt alapították. Az egyetem pénzügyi és gazdasági programokat szerzett Oroszországban és a tengerentúlon a legjobb versenyelőnyökkel. Az Orosz Föderáció kormányának tagjai, a pénzügyminiszterek, a neves politikai döntéshozók és üzletemberek, a közszereplők és a tudósok között vannak az egyetemi elit diplomások. Az egyetem partnerkapcsolatot létesített 90 tengerentúli egyetemmel, oktatási intézménnyel, kutatóközponttal, pénzügyi intézménnyel és bankmal a világ 50 országából.

123506_Media_574777_smxx.png

Shenzhen Egyetem, Kína

A Shenzhen University egyike Kína vezető egyetemeinek, amelyet 1983-ban alapítottak. A Kínai Népköztársaság Állami Tanácsa akkreditálta, és a Shenzheni Önkormányzat finanszírozza. Az egyetem ugyanabban az évben kezdte meg első beiratkozását Deng Xiaoping „Shenzhen Speed” néven. Deng-et szintén a „Shenzhen University atyjának” neveztek. Kínában a leggyorsabban fejlődő egyetemnek, a „Kína 100 legjobb egyeteme” -nek és az egyik legnépszerűbb egyetemnek, amelyet a világ rangsorban szereplő egyetemek között szerepelnek. . Híres öregdiák Ma Huateng, a Tencent alapítója és vezérigazgatója. 2017 óta az egyetem koncentrálta a kutatás-orientált oktatást, és jelentős erőfeszítéseket tett a korszerű kutatólaboratóriumok biztosításában. 2017-ben a kutatási költségvetés összesen 9 705 000 millió RMB volt. 2006-ban három karot akkreditálták Ph.D. fok.

123507_154426701-310x212.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


World Executive Education Institute

A nemzetközi politikai gazdaságtan program olyan oktatást kínál, amelynek célja az egyéneknek a dinamikus globális munkaerő sikerességének elősegítése. Ezek a készségek m ... [+]

Online nemzetközi politikai gazdaságtan doktor

A nemzetközi politikai gazdaságtan program olyan oktatást kínál, amelynek célja az egyéneknek a dinamikus globális munkaerő sikerességének elősegítése. Ezek a készségek magukban foglalják a kritikus gondolkodást, a több kultúra és a kulturális összefüggések ismeretét, a szigorú kutatási készségeket és a környezettel való hatékony kommunikáció képességét. A hallgatók felkészülnek a nemzetközi ügyekkel kapcsolatos analitikai és adminisztratív pozíciókra az állami, nonprofit és magánszektorban. Összesen 9 kurzus van, 36 modul befejezésére. Ezt a programot egy független kutatási tézis zárja le. A hallgatóknak lehetősége nyílik folyóiratcikkek közzétételére is tapasztalt karok irányítása alatt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Pasadena
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
15 - 20 hónap
On-line
Bővebben magyarul
World Executive Education Institute

A World Executive Education Institute szervezésében az Oroszországi Pénzügyi Egyetem világszínvonalú DBA-képesítése globális perspektívával kibővíti vezetői képességeit. ... [+]

Online üzleti adminisztrációs doktor (DBA)

A World Executive Education Institute szervezésében az Oroszországi Pénzügyi Egyetem világszínvonalú DBA-képesítése globális perspektívával kibővíti vezetői képességeit. Programunk felépítése rugalmasan illeszkedik az önálló online tanulmányok ütemtervéhez. A kilenc tanfolyam mindegyike 4 modulból áll (mindegyik megközelítőleg egy hetes tanulmányokból áll), így a teljes Nemzetközi DBA 36 modulból áll, plusz 35 000-50 000 szó-kutatási tézis. A dolgozat általában 6-10 hónapig tart. A DBA végleges végzettségét az Orosz Föderáció kormánya alatt működő Pénzügyi Egyetem adja ki.

Akkreditáció:... [-]
Amerikai Egyesült Államok Pasadena
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
15 - 20 hónap
On-line
Bővebben magyarul

World Executive Education Institute