Walden University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Walden University

A világot befolyásolja Walden fokozattal. Kezdje még ma! A Walden fokozat és tanúsítványprogramok a dolgozó szakemberek számára készültek. Küldje el a jobb oldali űrlapot, hogy megtudja, hogyan változtathat és továbbhaladhat karriereddel. A Walden University , akkreditált intézmény több mint 40 éve segített munkatársainak elérni az oktatási célokat. A Walden fokozat és a tanúsítványok célja, hogy segítsenek a diákoknak a jelenlegi piaci tendenciák felkutatásában, a megfelelő képességek megszerzésében, amelyek azonnal alkalmazhatók a valós világban, és pozitív társadalmi változásokat hozhatnak létre életükben és közösségeikben. A hallgatókat olyan oktatók tanítják, akik mind tudósok, mind szakemberek, és akadémiai perspektívát és gyakorlati tapasztalatot hoznak az online tanteremben.

Miért válasszon Walden-t?

 • Opciók: A Walden jelenleg több mint 80 fokos programot, több mint 370 szakosodást és koncentrációt, valamint több mint 50 tanúsítványprogramot kínál, így megtalálhatja a szükséges programot vagy tanulási területet.
 • Peer hálózat: A Walden közösségben, amely több mint 127.600 diákból és öregdiákból áll, van olyan társainak hálózata, akik támogathatják Önt utazásuk során.
 • Sok szempontból: Walden sokszínű diákja minden 50 amerikai államból és több mint 150 országból származik.
 • Szakértői kar: Walden több mint 3000 oktató tagja szakterületük szakértője, akik valós tapasztalatot szereznek a tanfolyamukon.
 • A diákok elégedettsége: a Walden-féle végzettségűek 91% -a válaszolt egy 2013 Walden-felmérésre, amely szerint nagyon elégedett vagy elégedett az alma materával.

* Forrás: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Felvételi

Walden University felvételi követelményei programonként és fokozat szerint változhatnak. A Walden beiratkozási tanácsadói az online jelentkezési folyamat minden lépésében segítenek Önnek abban, hogy eldöntsék, melyik program megfelelő az Ön számára, hogy pénzügyi támogatást kérjen. A beiratkozási tanácsadók is elmagyarázhatják Walden hitelpolitikájának átadását a múltbeli oktatási tapasztalatokra.

Tandíj és pénzügyi támogatás

A képzés kifizetése kihívás lehet, de a Walden segít azonosítani az Ön rendelkezésére álló számos finanszírozási lehetőséget, ideértve az ösztöndíjakat, a támogatásokat és a szövetségi és magánhiteleket. Azt is ellenőrizheti a munkáltatóval, hogy megtudja-e, kínálnak-e tandíjat a tanfolyamokért. A Walden beiratkozási tanácsadó segíthet meghatározni, hogy mely finanszírozási lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére. Ezenkívül időt és pénzt takaríthat meg az előzőleg megszerzett kreditek átutalásával. A legtöbb Walden-fokozatú program lehetővé teszi, hogy a szükséges kreditek legfeljebb 50% -át átruházza.

Sikerének támogatása

Walden célja, hogy segítsen elérni a tiédet. Első tanulmányaidról a tanulmányok minden lépésén keresztül számos olyan hallgatói támogatási szolgáltatásból részesülhet, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen az Ön oktatási útja. Walden a következő szolgáltatásokat nyújtja a hallgatóknak: Személyes tanácsadók: Személyes figyelmet kap a beiratkozóktól, pénzügyi segélyektől, oktatóktól és más támogató szolgáltatásokat nyújtó tanácsadótól, hogy az Ön online programját a lehető legjobban kihasználhassa. Technikai segítség: Tanulmányozhatatlanul tudva, hogy 24 órás hozzáférést biztosít a Walden technikai támogatásához. Egyéni támogatás az online tanuló számára: Az internetes hozzáféréssel bárhol elérhető, a Walden online könyvtára több mint 64 000 teljes szöveges folyóiratot, több mint 100 adatbázist és több mint 3 millió disszertációt tartalmaz. A különféle szolgáltatásokat kifejezetten az online doktoranduszok számára alakították ki, beleértve a kari szakismereti könyvtárat és a disszertációkutatással és a szóbeli védekezéssel kapcsolatos segítséget. Írásközpont: A Walden íróközpont támogatásával élesítsd írásbeli készségeidet, amely teljes munkaidős szakmai szerkesztők és oktatók számára erőforrásokat és online oktatást kínál. Akadémiai rezidenciák: Hálózat a karokkal, személyzettel és társaikkal az egyéni rezidenciákon, melynek célja, hogy további kutatási és írásbeli támogatást nyújtson az Ön mester- vagy doktori szintű tanulmányához. Karrier szolgáltatások: A Walden Karrier Központja egyéni tanácsadást és online erőforrás portfóliót kínál, amely segítséget nyújt a kritikus feladatokhoz, például az írásban, álláskeresésben és interjústratégiákban.

Online tanulás

Walden rugalmassága és támogatása az oktatás elérését tegye elérhetővé. Az átfogó online tanulási tapasztalat előnyeit élvezheti, amely magában foglalja:

 • Kényelmes kezdő időpontok egész évben.
 • Az online környezetben sikeres felkészülés.
 • Képesség a tanfolyam elvégzésére, amikor és ahol az Ön számára megfelelő.
 • Hozzáférés a tanfolyamokhoz és anyagokhoz okostelefonján vagy táblagépén.
 • Multimédiás erőforrások a diákok tanulásának növelésére: videók, esettanulmányok, szimulációk, cikkek, folyóiratok és viták.
 • Egy globális online közösség a karok, a diákok és az öregdiákok számára.

A Walden tanfolyamok a gyakorlati készségekre és stratégiákra összpontosítanak, amelyeket a munkahelyen azonnal alkalmazni lehet. Ösztönözni fogják Önt arra, hogy használhassa azt, amit megtanul, hogy innovatív megoldásokat találjon a valóságos problémákra, és sok program lehetőséget kínál arra, hogy gyakorlati tapasztalatain keresztül alkalmazza a tanultakat. A tanfolyamok figyelembe veszik a jelenlegi kutatásokat és esettanulmányokat a kritikus gondolkodás fokozására. Az online formanyomtatványunk ösztönzi az együttműködést és a megbeszéléseket, hogy az Ön szakembereitől tanulhasson.

Kar

Walden kari tagjai középpontjában a sikere van. Szakértõi karunk olyan tudósokat, kutatókat és megkülönböztetett vezetõket foglal magában, akiket akadémiai és iparági titulusaikra, valamint oktatási képességeikre választanak ki. Mozgóként és tanácsadóként járnak el, támogatják a támogató és befogadó tanulási környezetet. Itt vannak a számok: a Walden kari tagjai 86% -a rendelkezik legalább egy doktori fokozattal, és kollektíven több mint 900 díjat kapott szakmai eredményeikért és kiemelkedő hozzájárulásaikért a területükön. A Walden kar pedig 26 Fulbright-tudósot vagy szakembert is magában foglal. Sokféle tapasztalati és kulturális hátterük van, és excellenciájuk a szakértelmüknek az osztályterembe történő integrálásában rejlik.

Alumni Közösség

Walden University több mint 79.800 öregdiákkal rendelkezik világszerte 135 országban. Alumíniumainkat egy aktív alumni egyesület támogatja, amely a diákok, a tanárok és a nagyobb Walden közösség diákjainak, diákjainak és diákjainak kapcsolatait tartja. Az alumíniumok részt vesznek a regionális tevékenységekben, és továbbra is részt vesznek az Alumni nagykövet programon keresztül, a myWaldenAlumni - alumni portálunkon - és az egyetem aláírásával, a Walden magazinnal, amely évente kétszer kiemeli alumíniumaink eredményeit.

Akkreditáció

Walden University a Felsőoktatási Bizottság és az Észak Központi Szövetség (www.ncahlc.org) tagja. Walden büszke arra, hogy speciális akkreditációkat szerzett a következő szervezetektől:

 • Nemzeti Tanárképző Akkreditációs Tanács (NCATE)
 • Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP)
 • A kollégiumi ápolói nevelési bizottság (CCNE)
 • Tanácsadás és kapcsolódó oktatási programok akkreditációja (CACREP)
 • Projektmenedzsment Intézet (PMI) ® Globális Akkreditációs Központ (GAC) a Project Management Oktatási Programok számára
 • Akkreditációs Testület a Mérnöki és Technológiai, Inc. (ABET)

Az akkreditáció megerősíti, hogy az egyetem és programjai kiváló minőségűek és releváns tartalmat kínálnak. Walden University akkreditációja:

 • A programok és tanfolyamok magas színvonalúak.
 • A jogosult hallgatóknak hozzáférést kell biztosítani a szövetségi hallgatói támogatáshoz.
 • A szerzett kreditek könnyebben átruházhatók, mint a nem akkreditált intézményeknél szerzett kreditek.

A hitelesítő adatok értékelése során a munkáltatók és az egyetemek gyakran olyan pályázókat keresnek, akik akkreditált egyetemet végzettek. A http://www.waldenu.edu/programdata oldalon keresse meg a költségekről, a foglalkozás típusairól, a befejezési arányokról és a kölcsönzött hitelek adósságáról szóló információkat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online DBA » Megjelenítés Online PhD » Megjelenítés Online MBA » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Law PhD »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

DBA

Doktori (Business Administration) (DBA)

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év July 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Készen áll arra, hogy befolyásolja és előmozdítsa az üzleti gyakorlat jövőjét? Walden University ACBSP-akkreditált doktora (Business Administration, DBA) programja megvizsgálja a dinamikus üzleti világban jelenleg meglévő kihívásokat és kilátásokat, mint például a globalizáció, az etika és az érdekelt felek közötti kapcsolatok. Fedezzen fel új stratégiákat az üzleti vezetés és a fejlett döntéshozatal terén, miközben mélyreható megértést nyer az elméleti és az alkalmazott kutatások terén az üzleti szférán belül. [+]

Készen áll arra, hogy befolyásolja és előmozdítsa az üzleti gyakorlat jövőjét? Walden University ACBSP-akkreditált doktora (Business Administration, DBA) programja megvizsgálja a dinamikus üzleti világban jelenleg meglévő kihívásokat és kilátásokat, mint például a globalizáció, az etika és az érdekelt felek közötti kapcsolatok. Fedezzen fel új stratégiákat az üzleti vezetés és a fejlett döntéshozatal terén, miközben mélyreható megértést nyer az elméleti és az alkalmazott kutatások terén az üzleti szférán belül.

SzakterületekSzámvitelEnergia gazdálkodásVállalkozói szellemPénzügyGlobális ellátási lánc menedzsmentEgészségügyi menedzsmentBelbiztonságiEmberi erőforrás menedzsmentInformációs rendszerek menedzsmentjeNemzetközi üzletVezetésértékesítésProjektmenedzsmentSaját tervezésűSzociális hatásvizsgálatTechnológiai vállalkozói tevékenység... [-]

Közigazgatási doktor (DPA)

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Walden közigazgatási doktorával (DPA) vezethet a társadalmi változások és a munka, hogy megoldja a kormányzási problémákat. Ez a karrierorientált, gyakorlati célú doktori program segít abban, hogy felkészüljenek a kormányzati, közszféra és nonprofit szervezetek kulcsszereplőire. [+]

Walden közigazgatási doktorával (DPA) vezethet a társadalmi változások és a munka, hogy megoldja a kormányzási problémákat. Ez a karrierorientált, gyakorlati célú doktori program segít abban, hogy felkészüljenek a kormányzati, közszféra és nonprofit szervezetek kulcsszereplőire. Ebben a szakmai doktori programban, akkor alkalmazza a kutatásokat, hogy kézzelfogható megoldásokat hozzon létre és hatékony igazgatóvá váljon. A valódi relevanciával és gyakorlati tartózkodással való tanulás révén a tanárok, a szakmai ügyfelek és a diákok együttműködnek a mai embereket érintő kérdések kezelésében.

Specializációk (az általános programon kívül)Büntető igazságszolgáltatásSürgősségi menedzsmentFöldrajzi információs rendszer (GIS)Globális vezetésEgészségpolitikaHomeland Security Policy és KoordinációNemzetközi nem kormányzati szervezetek (NGO-k)Jog és közpolitikaÖnkormányzati gazdálkodás a fenntartható közösségek számáraNonprofit menedzsment és vezetésPolitikai elemzésTerrorizmus, közvetítés és béke [-]

MBA

Master of Business Administration (MBA) (kompetencia alapú)

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Készítsünk előre a karrierjét, és nagyobb hatással a mai globális munkaerő. Keress a Master of Business Administration (MBA) szakirányú Project Management keresztül Tempo Learning ™, Walden Egyetem kompetencia-alapú oktatás lehetőséget. [+]

Készítsünk előre a karrierjét, és nagyobb hatással a mai globális munkaerő. Keress a Master of Business Administration (MBA) szakirányú Project Management keresztül Tempo Learning ™, Walden Egyetem kompetencia-alapú oktatás lehetőséget. Ebben önálló ütemű online program, akkor:

Függetlenül tanulni kritikus vezetői képességek, hogy lehet azonnal alkalmazni. Vizsgálja meg az üzleti folyamatok és a téma szempontjából releváns a mai munkaadók és az ipar. Állítsa be az árat beállításával a lépést, annál gyorsabban tanulni, annál kevesebbet kell fizetnie.

Walden kompetencia-alapú MBA program által akkreditált Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP), a világ egyik vezető speciális akkreditációs egyesület, amely azonosítja, és támogatja az üzleti kiválóság az oktatás.... [-]


Master of Business Administration (MBA) (tanfolyam alapú)

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Nyerje meg a valós üzleti szaktudást, amire szüksége van a szakmai lehetőségeinek kielégítésére -, és versenyképes munkaerőre kell lépnie - a Walden University ACBSP akkreditált MBA programjával. [+]

Nyerje meg a valós üzleti szaktudást, amire szüksége van a szakmai lehetőségeinek kielégítésére -, és versenyképes munkaerőre kell lépnie - a Walden University ACBSP akkreditált MBA programjával. Ezzel a 100% -os online képzési programkal üzleti és vezetői képességeket szerezhet a szervezet egyedi üzleti kihívásainak kezelésére. Válasszon a különféle szakterületeken belül ebben a sokszínű és dinamikus területen, beleértve a vállalati pénzügyeket, a vállalkozói szellemet, a nemzetközi üzleti tevékenységet, a vezetést és a projektmenedzsmentet. Amit az osztályteremben tanul, azonnal alkalmazható az üzleti életben másnap. MBA-t a Tempo Learning® által a Walden-től is kaphatunk, amely lehetővé teszi, hogy egyedi ütemben végezzen diplomáját, és felhasználja korábbi szakmai tapasztalatait, hogy felgyorsítsa az Ön fejlődését.... [-]


MSc

A korai gyermekkori tanulásban részt vevő MS (tanfolyam alapú)

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Fejleszteni kell a szaktudást, hogy segítsenek a gyermekek boldogulni a Walden MS Early Childhood Studies programban. Fokozza a gyermek fejlődési szakaszainak megértését, fedezze fel a korai gyermekkori legújabb trendeket és elméleteket, és szerezzen gyakorlati készségeket ahhoz, hogy olyan környezeteket hozzon létre, ahol a gyerekek megtanulják és nőnek. [+]

Fejleszteni kell a szaktudást, hogy segítsenek a gyermekek boldogulni a Walden MS Early Childhood Studies programban. Fokozza a gyermek fejlődési szakaszainak megértését, fedezze fel a korai gyermekkori legújabb trendeket és elméleteket, és szerezzen gyakorlati készségeket ahhoz, hogy olyan környezeteket hozzon létre, ahol a gyerekek megtanulják és nőnek. Válasszon olyan szakterületek közül, amelyek felkészíthetnek arra, hogy rendszergazdaként dolgozzanak a gyermekgondozási programokban vagy központokban, befolyásolják a közrendet, tanítsák a korai gyermekkori oktatókat, vagy hatékonyabban oktassák a különböző népességeket.

SzakterületekAdminisztráció, menedzsment és vezetésKorai gyermekkori közpolitika és érdekképviseletFelnőttek tanítása a kora gyermekkori mezőbenTanítás és sokszínűség a korai gyermekkori nevelésben... [-]

MS a büntető igazságszolgáltatásban

On-line Nappali Részidős 2 év March 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Maradjon ezen a fejlődő terület élvonalában, amikor tanulmányozod a legújabb elméleteket és feltérképezted a mai kifinomultabb büntető igazságszolgáltatási kérdéseket. A büntető igazságszolgáltatás széles körű kitettségének elérése [+]

Maradjon ezen a fejlődő terület élvonalában, amikor tanulmányozod a legújabb elméleteket és feltérképezted a mai kifinomultabb büntető igazságszolgáltatási kérdéseket. A büntető igazságszolgáltatás területén széles körű kitettségre van szükség, beleértve azt is, hogy a bűnüldözés, a bíróságok és a javítások hogyan működnek együtt a helyi, állami és szövetségi szintekkel. A Walden University a büntető igazságszolgáltatási programban felfedezhet egy olyan egyedi tantervet, amely ötvözi a bűnözői viselkedési elméletet a technológiával, a hazai biztonsággal és a vezetői képességekkel, amelyeket azonnal alkalmazni lehet a munkájára vagy a karriered előmozdítására.... [-]


MS a büntető igazságszolgáltatás vezetésében és az ügyvezetésben

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

MS a büntető igazságszolgáltatás vezetésében és ügyvezetésében Készüljön fel arra, hogy vezesse a szervezet változását és befolyásolja a közösségben dolgozó politikai döntéshozókat. Ha Ön bűnüldözési vagy [+]

Készülj fel a változásra a szervezetedben, és befolyásolhatod a döntéshozókat a közösségedben. Ha Ön bűnüldöző vagy büntető igazságszolgáltatási szakember, akkor a Walden University segítséget nyerhet a tudás és a tapasztalat megszerzésében, hogy felkészülhessen a vezetői szerepekre a büntető igazságszolgáltatásban vagy átmenetként az oktatásban vagy tanácsadásban. Walden MS a Criminal Justice Leadership és Executive Management programban egyesíti a bűnöző magatartáselméletet az emberi szolgálatokkal, a technológiával és a hazai biztonsággal kapcsolatos tanulmányokkal, hogy segítsen kiszélesíteni vezetői képességeit.

[-]

MS a Fejlődés Pszichológiában

On-line Nappali 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Walden online fejlesztési pszichológia programjában a teológiai elmélet, a kutatás és a gyakorlatok a fejlesztési pszichológia területén alkalmazzuk a valóságos környezetbe. [+]

Walden online fejlesztési pszichológia programjában a teológiai elmélet, a kutatás és a gyakorlatok a fejlesztési pszichológia területén alkalmazzuk a valóságos környezetbe. Az olyan témákban, mint a digitális technológia emberi fejlődésre gyakorolt ​​hatása és az olyan populációk, mint az LGBTQ közösség és a menekültek kritikus kérdéseinek vizsgálata, meg fogja erősíteni a kognitív, testi, érzelmi, társadalmi, egészségügyi , és a kulturális szempontok a fejlődés, hogy segítsen mások leküzdeni a kritikus kihívások. Hat szakterület közül választhat, amellyel a tanulmányait a karrier céljaihoz igazíthatja.

Specializációk (az általános programon kívül)... [-]

MS a felsőoktatásban

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Azok számára, akik a felsőoktatási intézményekben, a kar és a személyzet pozícióitól a legfontosabb adminisztratív munkakörökig kívánják folytatni a karrierlehetőséget, a Walden MSc felsőoktatási programjában a szervezeti és a hallgatói siker előmozdítására összpontosít. [+]

Azok számára, akik a felsőoktatási intézményekben, a kar és a személyzet pozícióitól a legfontosabb adminisztratív munkakörökig kívánják folytatni a karrierlehetőséget, a Walden MSc felsőoktatási programjában a szervezeti és a hallgatói siker előmozdítására összpontosít. Az üzleti, irányítási és szervezeti kultúrák megértése a felsőoktatásban. Fedezze fel a diákközpontú tanulási környezetek létrehozásának legjobb gyakorlatait. Válasszon olyan szakterületek közül, melyeket az egyéni igények és érdekek kielégítésére terveztek.

Tudod dolgozni a diploma egy olyan sebességgel, amely a megfelelő az Ön számára.

Hagyományos: Egyszerre egy tanfolyamot. Előrehaladása a programon keresztül folyamatosan más kötelezettségvállalások kezelése közben.Gyors pálya: Szerezzen két tanfolyamot egyszerre. Fokozhat több időt a programra, és hamarabb befejezze a fokozatot.... [-]

MS a korai gyermekkori tanulmányokban (kompetencia-alapú)

On-line Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Nyerjenek készségeket arra, hogy felkészüljenek a vezetői szerepekre a tanulási környezetben minden gyermek számára. [+]

Nyerjenek készségeket arra, hogy felkészüljenek a vezetői szerepekre a tanulási környezetben minden gyermek számára. Keress egy MS-t a korai gyermekkori tanulmányokból, amely Walden által a Menedzsment, Menedzsment és Menedzsment szakirányon keresztül szakosodott, a szokásos, kompetenciaalapú oktatási lehetőségünkkel. Az online, nem engedélyeztetési program segítségével:

Fokozza a gyermek fejlődésének és tanulásának megértését.Bővítse ismereteit a hatékony programokról és szolgáltatásokról.Növelje azt a képességét, hogy összekapcsolja a méltányosság és a befogadás kérdéseit a diákok tanulási és növekedési módjával.Fedezze fel a valós témákat, hogy gyakorlati, igény szerinti készségeket és szakértelmet szerezzen.... [-]

MS a kriminalisztikai pszichológiában

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Walden University forensikus pszichológia programja felkészíti Önt arra, hogy erősen új betekintést, készségeket és perspektívákat alkalmazzon a nem klinikai szerepekhez olyan területeken, mint a számítógépes bűnözés, a bűnügyi nyomozás elemzése és profilizálása, a terrorizmus és az áldozatok védelme. [+]

Walden University forensikus pszichológia programja felkészíti Önt arra, hogy erősen új betekintést, készségeket és perspektívákat alkalmazzon a nem klinikai szerepekhez olyan területeken, mint a számítógépes bűnözés, a bűnügyi nyomozás elemzése és profilizálása, a terrorizmus és az áldozatok védelme. Fedezze fel a biológiai, pszichológiai és társadalmi tényezőket, amelyek befolyásolják a bűnözői viselkedést Alkalmazzon pszichológiai megközelítéseket és fogalmakat, amikor azonosítja az elkövetőket, beleértve a fiatalkorúakat is, a törvényszéki beállítások széles körében. Különféle szakirányaink biztosítják Önnek azt a szakértelmet, amellyel a jogi rendszerben pozitív változást kell előidéznie. Szakterületek... [-]


ms A projekt menedzsment

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Ismerje meg az üzleti, vezetői és kommunikációs készségek irányításában szükséges különféle csoportok és projektek, miközben segít a szervezet stratégiai céljainak eléréséhez. [+]

Az előrejelzések szerint az igény a szakemberek, hogy megértsék az gyakorlatai és elvei alapján a projektmenedzsment lesz drasztikus növekedése a közeljövőben. Walden Master of Science program Projektmenedzsment megtanulhatják, az üzleti, vezetői és kommunikációs készségek irányításában szükséges különféle csapatok és a projektek, miközben segít a szervezet stratégiai céljainak eléréséhez. Walden Egyetem hagyták jóvá a projekt menedzsment képzést nyújtó által a Project Management Institute (PMI). Mivel a PMI Registered Education Provider (REP), Walden Egyetem vállalta, hogy betartja az minőségbiztosítási kritériumok által létrehozott PMI. Az okleveles Projektmenedzsment úgy tervezték, hogy megfeleljen a kritikus munkaadók igényeinek a modern világban, és segít keresni a hitelesítő adatokat, amelyek szükségesek az előrelépéshez a karriered során. Által beiratkozott az MS Project Management program lesz a lehetőség, hogy: • Koncentrálj a hagyományos eszközök, és alkalmazza azokat a projektmenedzsment technikai oldalát. • Ismerje meg a kockázatkezelés, a projektek szintjén, valamint megértsék való beállítása szervezeti kockázati stratégiával. • Gain gyakorlati, elméleti és elemző készség, hogy konstruktívan projektek irányítását több iparágak és területek. • Használja a távoktatás tapasztalatai a munkahelyen és növelje a képességét projektek irányítása az egész fegyelmi, szervezeti és földrajzi határokat. ... [-]


Ms az emberi erőforrás menedzsment

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Megszerezzék a stratégiai, szervezeti, irányítási és elemző készségek, amelyek ösztönzik és hajt mai munkahelyeken. [+]

Megszerezzék a stratégiai, szervezeti, irányítási és elemző készségek, amelyek ösztönzik és hajt mai munkahelyeken. Akár csak most kezdik el, vagy szeretnének előre a magasabb vezetői szerepet, Walden Egyetem MS in Human Resource Management megadja a gyakorlati ismereteket, amelyek segítségével vált a hatékonyabb HR szakember.

Szakértői által kidolgozott a területen, ez a program teljes mértékben megfelel az ajánlott tanterv a Society for Human Resource Management (SHRM), és kínál egy általános program, valamint három karrier-orientált szakterületek, hogy kiegészítse a szakmai célokat.

Szakirányok (Amellett, hogy a General Program)

Funkcionális emberi erőforrás menedzsment Integrálása funkcionális és stratégiai emberi erőforrás menedzsment szervezeti stratégia ... [-]

MS az emberi és szociális szolgáltatásokban

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Továbbá elkötelezettségedet a társadalmi változásokkal kapcsolatban a Walden emberi és szociálirodalmi szerveivel. Professzionálisan összpontosított online tananyag, interaktív esettanulmányok és szimulációk, valamint interprofesszionális megközelítés révén felkészülhet az egyének, közösségek és szervezetek globális környezetben való igényeinek kielégítésére. [+]

Továbbá elkötelezettségedet a társadalmi változásokkal kapcsolatban a Walden emberi és szociálirodalmi szerveivel. Professzionálisan összpontosított online tananyag, interaktív esettanulmányok és szimulációk, valamint interprofesszionális megközelítés révén felkészülhet az egyének, közösségek és szervezetek globális környezetben való igényeinek kielégítésére. A koncepciók és elméletek animált esettanulmányok és szimulált közösség felhasználásával valósulnak meg. Vizsgálja az emberi és szociális szolgáltatások támogatására jellemző problémákat, és számos szervezethez hozzáfér a lehetséges stratégiák és megoldások megértéséhez.... [-]


Ms az információs technológia

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Magtól programozás és hálózati tanfolyamok a fejlett képzés magas keresleti IT szakterületek, Walden MS Information Technology program célja, hogy segítsen be, és előre a gyorsan növekvő IT területen. [+]

Magtól programozás és hálózati tanfolyamok a fejlett képzés magas keresleti IT szakterületek, Walden MS Information Technology program célja, hogy segítsen be, és előre a gyorsan növekvő IT területen. A vezető online oktatás, Walden kínál feltörekvő és tapasztalt IT-szakemberek a lehetőséget, hogy megtanulják a state-of-the-art virtuális környezetben jellemző virtuális laborok és Walden exkluzív MobileLearn® technológiát.

Ez a program a karrier-építési formátum lehetővé teszi, hogy elnyerjük a Graduate Certificate in Information Systems elvégzése után az első négy tanfolyamok *, majd folytassa a fejlett tanulmány egyik ilyen a kereslet-szakterületek:... [-]


MS az ipari és szervezeti pszichológiában

On-line Campus Nappali 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Készülj fel az ipari és szervezeti (IO) pszichológia gyorsan növekvő területeire, mint IO szakember, tanácsadó, vállalati tréner vagy emberi erőforrás menedzser a Walden MSc-ban az Ipari és Szervezeti Pszichológia programban. [+]

Készülj fel az ipari és szervezeti (IO) pszichológia gyorsan növekvő területeire, mint IO szakember, tanácsadó, vállalati tréner vagy emberi erőforrás menedzser a Walden MSc-ban az Ipari és Szervezeti Pszichológia programban. A munkahelyi gyakorlati alkalmazásra összpontosítva olyan témákkal foglalkozik, mint a csoportdinamika, a vezetés, a teljesítménymenedzsment és az alkalmazottak képzése, miközben a termelékenyebb és hatékonyabb szervezetek létrehozásához szükséges készségeket szerez.

SzakterületekPszichológiai tanácsadásÁltalános gyakorlatEmberi erőforrás menedzsmentNemzetközi üzletVezetői fejlesztés és coachingMegjegyzés az engedélyezésről... [-]

MS az oktatásban (MSEd)

On-line Nappali 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A pedagógusok által oktatott oktatók számára a Walden MS in Education (MSEd) program segít abban, hogy fejlessze a szükséges ismereteket és készségeket, amelyek segítenek a hallgatók sikerének. Az online formátumban szállított program a legjobb gyakorlatokat és a legújabb kutatásokat vizsgálja. [+]

A pedagógusok oktatói által tervezett Walden 100% -os online MS in Education (MSEd) program lehetővé teszi, hogy fejlessze a szükséges ismereteket és készségeket, amelyek segítenek a hallgatók sikerének. Ez a program a legjobb gyakorlatokat és a legfrissebb oktatási kutatásokat vizsgálja meg, és lehetőséget ad arra, hogy az osztálytermekben megtanulják a mesterfokozatokat, hogy megtanulhassák a hatékony tanulási környezetek kialakításának bizonyított technikáit.

Válasszon a hagyományos online szakterületek közül, valamint a felgyorsult MS in Education (MSEd) specializációk közül. Az öngondoskodó oktatási szakemberek számára tervezett gyorsított MSEd szakirányok lehetővé teszik, hogy akár 12 hónapig is befejezze mesterfokozatát 10 000 dollárig. * Specializációk... [-]


MS az oktatási tervezésben és a technológiában

On-line Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Megtanulják létrehozni hatékony technológiai alapú kurzusokat és oktatóprogramokat különböző környezetekhez, beleértve a felsőoktatást; közösségi főiskolai oktatás; a vállalati és a nonprofit munkaerő fejlesztése; egészségügyi, katonai és kormányzati oktatásban. [+]

Megtanulják létrehozni hatékony technológiai alapú kurzusokat és oktatóprogramokat különböző környezetekhez, beleértve a felsőoktatást; közösségi főiskolai oktatás; a vállalati és a nonprofit munkaerő fejlesztése; egészségügyi, katonai és kormányzati oktatásban. Kihasználja Walden saját élvonalbeli tanulási technológiáit, miközben felfedezi a tanuláselméletet, az oktatási tervezési folyamatokat és hatékony stratégiákat a 21. századi tanulók bevonására.

Tudod dolgozni a diploma egy olyan sebességgel, amely a megfelelő az Ön számára.

Hagyományos: Egyszerre egy tanfolyamot. Előrehaladása a programon keresztül folyamatosan más kötelezettségvállalások kezelése közben.Gyors pálya: Szerezzen két tanfolyamot egyszerre. Fokozhat több időt a programra, és hamarabb befejezze a fokozatot.... [-]

MS Emergency Management

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Kevés szakma megköveteli a vészhelyzeti vezetők ismereteinek, készségeinek és képességének mélységét és terjedelmét, akiket fel lehet kérni az első válaszadókkal való együttműködésre, befolyásolhatják a közrendet, vagy védhetik a környékeket a katasztrófáktól. [+]

Kevés szakma megköveteli a vészhelyzeti vezetők ismereteinek, készségeinek és képességének mélységét és terjedelmét, akiket fel lehet kérni az első válaszadókkal való együttműködésre, befolyásolhatják a közrendet, vagy védhetik a környékeket a katasztrófáktól. A Walden MSc sürgősségi menedzsment programjában olyan fejlett képzési és vezetési készségeket szerezhet, amelyek szükségesek a katasztrófaelhárítási erőfeszítések meghozatalához és a katasztrófamegelőzés és -elhárítási tervek kidolgozásához. A program számos szakterületet kínál, valamint lehetőséget nyújt arra, hogy felkészüljenek a FEMA Emergency Management Intézetének tanúsítványaira.... [-]


MS kommunikáció

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Nyissátok meg az izgalmas új karrierlehetőségeket egy Walden University folytatott online kommunikációval. [+]

Nyissátok meg az izgalmas új karrierlehetőségeket egy Walden University folytatott online kommunikációval. Fedezze fel a legújabb kommunikációs gyakorlatokat és elméleteket; a meggyőző üzenetküldés mestere; és megtanulják a hatékony kommunikációs tervek kidolgozását, végrehajtását és mérését hagyományos és digitális médián keresztül. Ez a program magában foglal egy beágyazott szakmai tanúsítványt is, amelyre a diploma megszerzése előtt jogosult.

[-]

Ms marketing

On-line Nappali 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Szeretnél szert a digitális marketing készségek és stratégiák szerezhetnek mélyebb megértését marketing alapjait? [+]

Szeretné, hogy megszerezzék a digitális marketing készségek és stratégiák megszerzése közben a mélyebb megértését, marketing alapjait? Diákként Walden MS marketing program, akkor meg fogja vizsgálni:

A hagyományos és a legmodernebb marketing téma, a márkák megkülönböztetése a digitális média stratégia. Különösen fontos a vevői megértés és kapcsolati marketing ügyfélmegtartás és a szerepek a meggyőzés és a mesemondás a fejlődő tartalom. A folyamat elemzése marketing mérőszámok olyan módon, hogy tájékoztassa a stratégiai döntéshozatalban.

Ebben az online marketing mester szak, akkor is lehetősége van arra, hogy szintetizálni a tudás fejlesztése révén stratégiai marketing terv egy valós vagy fiktív vállalkozás. ... [-]


MS Menedzsment

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

A karrierje az üzleti, a nonprofit vagy az állami szektorban a Walden University Menedzsment programján keresztül továbbfejlesztheti vezetői képességeit. Ez a program felkészíti arra, hogy szakmai céljait elérje, valós ismeretekkel, amelyek segítenek a projektek sikeres irányításában és a hatékony vezetői csoportokban. [+]

A karrierje az üzleti, a nonprofit vagy az állami szektorban a Walden University Menedzsment programján keresztül továbbfejlesztheti vezetői képességeit. Ez a program felkészíti Önt arra, hogy eléri a szakmai célokat, és olyan valós ismeretekkel látja el Önt, amelyek segítenek a projektek sikeres irányításában és a vezetés hatékony irányításában. Ismerje meg a szervezeti folyamatok és rendszerek integrálását és összehangolását, valamint ösztönözze a munkavállalókat a dinamikus munkakörnyezethez kapcsolódó kihívások és célok elérése érdekében.

Specializációk (az általános programon kívül)Egészségügyi menedzsmentEmberi erőforrás menedzsmentVezetésértékesítésProjektmenedzsmentStratégia és műveletek [-]

MS nonprofit menedzsment és vezetés

On-line Campus Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 2 további

Fedezze fel a nonprofit szervezet sikeres menedzselését célzó stratégiákat a Walden University a Nonprofit Management és Leadership programban. [+]

Fedezze fel a nonprofit szervezet sikeres menedzselését célzó stratégiákat a Walden University a Nonprofit Management és Leadership programban. Az adománygyűjtéstől az önkéntes toborzásig ez a program foglalkozik a kortárs nonprofitok szükségleteivel és aggodalmaival. A nonprofit szervezetek ismereteinek kiterjesztése nemzetközi tantervekben és koncepciókban, valamint a menedzsment-készségek - beleértve a költségvetést is - feltérképezésével, amelyek a nonprofit szervezetek feladataik elvégzésére támaszkodnak. Fedezze fel, hogyan segítheti a pozitív társadalmi változásokat az online mesterfokozattal.

Specializációk (az általános programon kívül)... [-]


MS pszichológia

On-line Campus Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 2 további

Walden University Pszichológia programja lehetővé teszi, hogy megvizsgálja az emberi viselkedés társadalmi, kulturális és kognitív aspektusait, és biztosítja a pszichológia alapelveinek alapvető megértését. [+]

Walden University Pszichológia programja lehetővé teszi, hogy megvizsgálja az emberi viselkedés társadalmi, kulturális és kognitív aspektusait, biztosítva Önt a pszichológia alapelveinek alapvető megértésében, és segítsen felkészülni a valós problémák megoldására számos környezetben. A pszichológia multikulturális perspektíváinak megértése és a különböző szakterületek közül választhat, hogy megfeleljen az egyéni érdekeknek és céloknak.

SzakterületekAlkalmazott pszichológiaOktatáspszichológiaÁltalános pszichológiaEgészségpszichológiaVezetői fejlesztés és coachingSzociálpszichológiaMegjegyzés az engedélyezésről

A Pszichológia MS nem engedélyezési program, és nem készít fel egy személyt, hogy engedélyezett pszichológiai szakembergé váljon.... [-]


MS vezetés

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Ismerje meg a stratégiákat, hogy hatékonyabb vezetőkké válhasson, akik bizalmat generálhatnak, másokra támaszkodhatnak, és pozitívan befolyásolhatják szervezetének jövőjét. [+]

Ismerje meg a stratégiákat, hogy hatékonyabb vezetőkké válhasson, akik bizalmat generálhatnak, másokra támaszkodhatnak, és pozitívan befolyásolhatják szervezetének jövőjét. Walden University Leadership programja átfogó megközelítést kínál a vezetés számára, amely felkészíti Önt arra, hogy megfeleljen az üzlet dinamikus világában tapasztalható kihívásoknak és fejlessze személyes vezetői filozófiáját. Való világi órákon keresztül erõsítheti döntési képességeit etikai vezetõként a globális környezetben.

Specializációk (az általános programon kívül)Emberi erőforrás vezetésLeader fejlesztésSaját tervezésű [-]

Számviteli MS

On-line Nappali 2 év July 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Akár csak kezdődik, felkészül a CPA vizsgájára, vagy érdeklődik számviteli karrierjének előmozdításában, a Walden University Számviteli Programjában segíthet a készségek elemzésében és pénzügyi döntéshozatalában. [+]

Akár csak kezdődik, felkészül a CPA vizsgájára, vagy érdeklődik számviteli karrierjének előmozdításában, a Walden University Számviteli Programjában segíthet a készségek elemzésében és pénzügyi döntéshozatalában. A gyorsan változó szakmában való fejlődés elősegítése érdekében a kihívásokkal teli tanterv magában foglalja a vezetői számvitelt, a pénzgazdálkodást, a jelenlegi témákat és a jogi és etikai számviteli kérdéseket.

SzakterületekA Szakértő elszámolásaKönyvelés CPA hangsúlyozássalSaját tervezésű

Walden University Számviteli Walden University Titkárságát az ACBSP akkreditálja, és megszerezte a szervezet speciális számviteli akkreditációját.... [-]


Masters

Információs Rendszerek Menedzsment Mester

On-line Nappali Részidős 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Készüljön fel a magas szintű informatikai rendszerek és technológiai vezetői pozíciókra a vállalati, kormányzati, oktatási és nonprofit környezetekben. [+]

Készüljön fel a magas szintű informatikai rendszerek és technológiai vezetői pozíciókra a vállalati, kormányzati, oktatási és nonprofit környezetekben. A menedzsment tanfolyam és a fejlett informatikai képzés kombinálásával a Walden Master of Information Systems Management (MISM) programja felkészíti Önt:

Értékelje, tervezze és kezelje a mai vállalkozások számára kritikus információs rendszereket.Vezető többfunkciós csapatok és informatikai kezdeményezések a legfontosabb szervezeti célok elérése érdekében.Előre a vezetői pozíciókra.

Az informatikai karrierjének gyors és megfizethető megtervezésére tervezett program lehetővé teszi, hogy az első négy kurzus befejezése után szerezze meg az Információs Rendszer doktori fokozatát. *... [-]


Közigazgatási Mester (MPA)

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Fedezze fel azokat a stratégiákat, amelyek olyan programokat és projekteket hoznak létre és valósítanak meg, amelyek a pozitív társadalmi változást elősegítik a Walden University közigazgatási programjának (MPA) programján keresztül. [+]

Fedezze fel azokat a stratégiákat, amelyek olyan programokat és projekteket hoznak létre és valósítanak meg, amelyek a pozitív társadalmi változást elősegítik a Walden University közigazgatási programjának (MPA) programján keresztül. Gain vezetési és szervezési készségek, miközben megvizsgálja, hogy a politika igazgatása pozitívan befolyásolhatja a szegény populációkat. Vizsgálja meg a jelenlegi kutatásokat a területen, miközben önmagát pozícionálja az ügynökségek és a szervezeti egységek közötti együttműködés előmozdítására.

Specializációk (az általános programon kívül)

Büntető igazságszolgáltatásSürgősségi menedzsmentGlobális vezetésEgészségpolitikaHomeland Security Policy és KoordinációNemzetközi nem kormányzati szervezetek (NGO-k)Jog és közpolitikaÖnkormányzati gazdálkodás a fenntartható közösségek számáraNonprofit menedzsment és vezetésPolitikai elemzésKözigazgatás és vezetésTerrorizmus, közvetítés és békeSzociális vállalkozás és innováció [-]

Közpolitikai Mester (MPP)

On-line Nappali Részidős 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Walden University közpolitikai mestere (MPP) program segíthet abban, hogy felkészüljenek a társadalmi változások hatékony közpolitika útján történő előkészítésére. [+]

Walden University közpolitikai mestere (MPP) program segíthet abban, hogy felkészüljenek a társadalmi változások hatékony közpolitika útján történő előkészítésére. Fedezze fel, hogyan lehet értékelni, végrehajtani és létrehozni a szakpolitikai változásokat a magán- és az állami szektorban. Ez a program különféle szakterületeket kínál, így igazodva a tanfolyamhoz a szakmai céljaidhoz. Készülj fel egy karrierre helyi, állami vagy szövetségi kormányzati szervnél, vagy nonprofit vagy vállalati szervezetben.

Specializációk (az általános programon kívül)

Büntető igazságszolgáltatásSürgősségi menedzsmentGlobális vezetésEgészségpolitikaHomeland Security Policy és KoordinációNemzetközi nem kormányzati szervezetek (NGO-k)Jog és közpolitikaÖnkormányzati Mgmt a fenntartható közösségek számáraNonprofit menedzsment és vezetésKözigazgatás és vezetésTerrorizmus, közvetítés és béke [-]

Oktatási szakember (EdS)

On-line Nappali Részidős 39 - 96 hónapok August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

A Walden University online oktatási szakembere (EdS) programjaival tovább és gyorsabban végezheti karrierjét. Ezek az EdS programok arra készülnek fel, hogy új vezetői szerepet töltsön be, miközben megalapozza a doktori képzést [+]

Vedd tovább a karrieredet gyorsabban, ha a Walden University szerez EdS-diplomát. EdS programunk felkészülhet arra, hogy új vezető szerepet töltsön be, miközben megalapozza a doktori képzést, ha úgy dönt.

Csatlakozz az év több mint 100 állami tanárai közül, akik a Walden University választották az iskolai végzettség megszerzéséhez. A Walden életen át tartó tanulás Pathway , a diákok a legtöbb PhD az oktatás, az oktató (EDD) és az oktatási szakember (EdS) programok ugyanazokat a kezdeti kurzusokat veszi át. Kezdhet az egyik posztmester vagy doktori programban az oktatásban, és áttérhet egy másik szakra, ami időt és pénzt takarít meg.

A Walden EdS programban a következőket teheti:... [-]


PhD

Az információtechnológia doktora (DIT)

On-line 4 - 8 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Ez az alkalmazott doktori képzési program célja, hogy fokozza a technikai ismereteit, miközben segíti Önt olyan vezetői képességek fejlesztésében, amelyeknek szüksége van ahhoz, hogy irányítsák szervezetét egy egyre versenyképesebb piacon. [+]

Ez az alkalmazott doktori képzési program célja, hogy fokozza a technikai ismereteit, miközben segíti Önt olyan vezetői képességek fejlesztésében, amelyeknek szüksége van ahhoz, hogy irányítsák szervezetét egy egyre versenyképesebb piacon. Készüljön fel az ipar és az egyetemek vezető pozícióira - például vezető információs tisztviselőre, technológiai vezetőre, IS menedzserre, informatikusra és felsőoktatási kari tagra vagy rendszergazdára - vezetői szimulátorok, személyes találkozók, szeminárium tanfolyamok és releváns tanfolyam.

[-]

Oktató (Ed.D.)

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Arra törekszel, hogy az intézményed és a közösséged átalakuljon az átalakuló oktatási változásokkal? A P-12-től a felsőoktatásig dolgozó szakemberek és adminisztrátorok számára tervezett Walden University online oktatója (EdD) program rugalmasságot és választási lehetőségeket kínál az Ön igényeinek kielégítésére - még akkor is, ha ezek az igények megváltoznak az út mentén. [+]

Arra törekszel, hogy az intézményed és a közösséged átalakuljon az átalakuló oktatási változásokkal? A P-12-től a felsőoktatásig dolgozó szakemberek és adminisztrátorok számára tervezett Walden University online oktatója (EdD) program rugalmasságot és választási lehetőségeket kínál az Ön igényeinek kielégítésére - még akkor is, ha ezek az igények megváltoznak az út mentén.

Csatlakozz az év több mint 100 állami tanárai közül, akik a Walden University választották az iskolai végzettség megszerzéséhez.

A Walden életen át tartó tanulás Pathway , a diákok a legtöbb PhD oktatás, Doctor of Education (EdD) és neveléstudomány (EDS) programok figyelembe veszik a sok azonos kezdeti tanfolyamok. Kezdhet az egyik posztmester vagy doktori programban az oktatásban, és áttérhet egy másik szakra, ami időt és pénzt takarít meg.... [-]


Orvos szociális munka (DSW) - klinikai szakértelem

On-line Campus Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 2 további

Mint fejlett szociális munka szakmai, akkor felkérik, hogy segítsen a társadalom foglalkozni a legégetőbb kihívásaira. [+]

Mint fejlett szociális munka szakmai, akkor felkérik, hogy segítsen a társadalom foglalkozni a legégetőbb kihívásaira. A Walden doktora Szociális Munka (DSW) program, akkor lesz egy hitelesebb szószólója társadalmi igazságosság, és átveheti a hitelesítő el kell ismerni, mint a vezető a területen.

Válasszon több szakterületek összehangolni a tanulmányok az Ön érdekeit, beleértve a Medical Szociális Munka, szenvedélybetegségek és a szociális munkás és a klinikai gyakorlatot.

Az egyik a néhány felajánlott online, a DSW program egy kihívást jelentő tananyag, amely segít megszerezni a képességek értékelésére, a tervezés, és végre a szociális programokat, amelyek pozitív változást. A Master of Social Work (MSW) van szükség, hogy beiratkozik a program. ... [-]


PhD a Fejlődés Pszichológiájában

On-line Nappali 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Walden University Fejlesztési Pszichológia Doktori fokozattal pozitív változást hozhat az egyének, a családok és a közösségek életében. [+]

A Walden University Fejlesztési Pszichológia Doktori fokozattal pozitív változást hozhat az egyének, a családok és a közösségek életében.

Ebben a megfelelő időben releváns programban az emberi növekedés és fejlődést értjük az aktuális témákhoz, például a digitális korszakban alkalmazott technológiához és a lakosság igényeihez, például az LGBTQ közösséghez és a menekültekhez.

Specializációk (az általános programon kívül)Adminisztráció és vezetésGyermek- és serdülőfejlődésEgészség és emberi fejlődésNemzetközi perspektívák a fejlődő pszichológiábanKutatásSaját tervezettMegjegyzés az engedélyezésről

A PhD a Fejlődés Pszichológia nem engedélyezési program, és nem készít egy személyt, hogy legyen egy engedélyezett pszichológia szakember.... [-]


PhD a közpolitikában és a közigazgatásban

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Ph.D. Waldenben a közpolitikában és a közigazgatásban aktívan részt vehet az Egyesült Államok és nemzetek világszerte tapasztalható problémák fenntartható megoldásainak kialakításában. [+]

Ph.D. Waldenben a közpolitikában és a közigazgatásban aktívan részt vehet az Egyesült Államok és nemzetek világszerte tapasztalható problémák fenntartható megoldásainak kialakításában. Ez az online doktori program a közpolitikai elmélet, a kutatás és a gyakorlat világos megértését biztosítja Önnek globális környezetben, hogy hatékonyan és hatékonyan támogassa a változásokat, amelyek pozitívan befolyásolják az egyéneket és a közösségeket. A tudósok által megtanított program segíthet abban, hogy új szintő hitelességet és befolyásolást érjen el az Ön területén, és olyan izgalmas új karrierlehetőségeket is magába foglaljon, mint kutatók, főiskolai szintű oktatók vagy közigazgatási vezetők a magán-, köz- vagy nonprofit ágazat.... [-]


PhD a menedzsmentben

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Függetlenül attól, hogy megosszák szakértelmüket pedagógusként, tanácsadóként vagy üzletvezetőként, Walden ACBSP-akkreditált PhD in Management programja segít abban, hogy megszerezhesse a szakmai céljainak eléréséhez szükséges készségeket. Vizsgálja meg a menedzsment hatását a munkavállalókra és a szervezetekre, és tanuljon elméleteket, koncepciókat és technikákat a hatékonyabb döntéshozatal érdekében. Szakmunka választékával felkészülhet arra, hogy megfeleljen az Ön szakmájában meglévő folyamatos kihívásoknak és lehetőségeknek, miközben eredeti kutatást végez olyan területen, amely kiegészíti az Ön érdekeit. [+]

Akár meg szeretné osztani és bővíteni szakértőit, mint oktatót, tanácsadót vagy üzletvezetőt, a Walden ACBSP-akkreditált PhD menedzsment programja segít abban, hogy megszerezhesse a szakmai céljainak eléréséhez szükséges készségeket. Vizsgálja meg a menedzsment hatását a munkavállalókra és a szervezetekre, és tanuljon elméleteket, koncepciókat és technikákat a hatékonyabb döntéshozatal érdekében. Szakmunka választékával felkészülhet arra, hogy megfeleljen az Ön szakmájában meglévő folyamatos kihívásoknak és lehetőségeknek, miközben eredeti kutatást végez olyan területen, amely kiegészíti az Ön érdekeit.

SzakterületekPénzügyEmberi erőforrás menedzsmentInformációs rendszerek menedzsmentjeVezetés és szervezeti változásSaját tervezésű... [-]

PhD a pszichológiában

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Walden University PhD in Psychology programja a szigorú tudósokat és az eredeti kutatást ötvözi, hogy a pszichológia elméleteiben és legjobb gyakorlata során a legmagasabb szintű szakértelmet érje el. [+]

Walden University PhD in Psychology programja a szigorú tudósokat és az eredeti kutatást ötvözi, hogy a pszichológia elméleteiben és legjobb gyakorlata során a legmagasabb szintű szakértelmet érje el. Ez a 100% -os online program egy olyan tudós-gyakorlati modellt követi, amely arra ösztönzi Önt, hogy a tudományos kutatásokat a gyakorlati tudásukkal integrálja. A tisztelt kutatók és a területen dolgozó szakemberek által megtanított kurzusok előkészítik Önöket arra, hogy különbséget tegyenek a mások életében, mint a kormány, a nonprofit és a magánszervezetek szakembere, professzora, tanácsadója vagy kutatója.

SzakterületekKlinikai pszichológiaOktatáspszichológiaTörvényszéki pszichológiaÁltalános pszichológia (kutatási lehetőség)Általános pszichológia (tanítási lehetőség)EgészségpszichológiaSzociálpszichológia... [-]

PhD az emberi és szociális szolgálatokban

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Hozzon pozitív hatást a közösséged és a szervezeted számára, amikor olyan stratégiákat tár fel, amelyek segítenek azoknak, akik olyan betegségekkel küzdenek, mint a betegség, a függőség, az erőszak és a szegénység. [+]

Hozzon pozitív hatást a közösséged és a szervezeted számára, amikor olyan stratégiákat tár fel, amelyek segítenek azoknak, akik olyan betegségekkel küzdenek, mint a betegség, a függőség, az erőszak és a szegénység. Virtuális szimulációk, animált esettanulmányok és interprofesszionális megközelítés révén Walden PhD az Emberi és Szociális Szolgáltatások programban kiterjesztheti az emberi szolgáltatások területének megértését globális környezetben.

A program számos olyan szakterületet kínál, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és érdekeinek. Ismerje meg, hogy a hatékony politika és gyakorlat hogyan javíthatja az alulfogott populációk életminőségét. Eredeti kutatásain keresztül felfedezheti azokat a elméleteket, koncepciókat és stratégiákat, amelyek a mai területen hatást gyakorolnak.... [-]


PhD az igazságügyi pszichológiában

On-line Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Ismerje meg a szükséges ismereteket az igazságügyi pszichológia izgalmas és változatos területén. [+]

Ismerje meg a szükséges ismereteket az igazságügyi pszichológia izgalmas és változatos területén.

Ebben az online programban megismerheti a büntető igazságszolgáltatási rendszert, valamint a mentális egészséggel kapcsolatos kérdéseket, amelyek a bűnözői viselkedést eredményezhetik. Fedezze fel a törvényszéki populációk számára tervezett programok értékelésének módjait, például a bebörtönzött, a közelmúltban elkövetett bűnelkövetők, a mentálisan beteg és a fiatalkorú bűnelkövetőket.

Gyorsítsd meg az utat a programon keresztül a Fast Track opciónkkal, és válasszunk öt olyan szakterület közül, amelyek lehetővé teszik a törvényszéki pszichológia területének intenzív feltárását, amely igazodik karriercéljaihoz. Készüljön fel a tanár, a kutató vagy a tanácsadó szerepére a bűnüldöző, kormányzati, oktatási vagy nonprofit szektorban.... [-]


PhD az ipari és szervezeti pszichológiában

On-line Campus Nappali 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Az ipari és szervezeti (pszichológiai) pszichológia első online doktori programjának egyikeként Walden PhD az Ipari és Szervezeti Pszichológia programban lehetővé teszi, hogy elmélyítse a munkahelyi és a szervezeti magatartás ismereteit. [+]

Az ipari és szervezeti (pszichológiai) pszichológia első online doktori programjának egyikeként Walden PhD az Ipari és Szervezeti Pszichológia programban lehetővé teszi, hogy elmélyítse a munkahelyi és a szervezeti magatartás ismereteit. Ahogy fejleszti a változásmenedzsment, a személyi pszichológia, a kutatási elmélet és a tervezés fejlett készségeit, felkészülhet arra, hogy katalizátorként szolgáljon a felsőoktatási, vállalati, kormányzati és egyéb munkahelyi változások megváltoztatásához. Válasszon a legkülönbözőbb szakterületek közül, amelyekkel igazodhatja tanulmányait az Ön konkrét karrierjeihez és karrierjéhez.

SzakterületekPszichológiai tanácsadásÁltalános gyakorlatEmberi erőforrás menedzsmentNemzetközi üzletVezetői fejlesztés és coachingMegjegyzés az engedélyezésről... [-]

PhD az oktatásban

On-line Nappali 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Walden PhD in Education programjában a pedagógusok és az adminisztrátorok lehetőséget kapnak arra, hogy tudósként és innovátorként nőnek fel a felsőoktatásban. Használja ki a megkülönböztetett oktatók és tanulói támogatási szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Végezze el az eredeti kutatást az Ön érdeklődési területén, mélyítse el kutatási készségeit, és készüljön fel arra, hogy oktatási vezetőként, rendszergazdaként, oktatóként vagy döntéshozóként járjon el. [+]

Walden Ph.D. az Oktatási programban a pedagógusok és a rendszergazdák lehetőséget kapnak arra, hogy tudósokként és újítóként nőnek fel a felsőoktatásban. Használja ki a megkülönböztetett oktatók és tanulói támogatási szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Végezze el az eredeti kutatást az Ön érdeklődési területén, mélyítse el kutatási készségeit, és készüljön fel arra, hogy oktatási vezetőként, rendszergazdaként, oktatóként vagy döntéshozóként járjon el. Csatlakozz az év több mint 100 állami tanárai közül, akik a Walden University választották az iskolai végzettség megszerzéséhez.

Szakterületek

Tanterv, oktatás, értékelés és értékelésA korai gyermekkori vezetés és az advocacyKorai gyermekkori speciális oktatás (nem engedélyezés)Oktatási politika, vezetés és menedzsmentOktatási technológia és designFelsőoktatási vezetés, vezetés és politikaTanulás, oktatás és innovációSzervezeti kutatás, értékelés és értékelésReading, Literacy, Assessment és Evaluation (Nem engedélyezés)... [-]

PhD szociális munka - a klinikai szakértelem

On-line Campus Nappali Részidős 4 - 8 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 2 további

Walden PhD Szociális Munka program felkészülni a következő lépés a szociális munka a kutatói pályára, főiskolai szintű pedagógus, vagy közigazgatási vezető. [+]

Walden PhD Szociális Munka program felkészülni a következő lépés a szociális munka a kutatói pályára, főiskolai szintű pedagógus, vagy közigazgatási vezető.

A kihívást jelentő tananyag lehetővé teszi, hogy elemezze a fejlett elmélet és megismerheti a legsürgetőbb és a legmodernebb kérdések a szociális munka ma. Face-to-face egyetemi rezidencia támogatja a tanulási tapasztalat, amely lehetővé teszi, hogy működjön együtt professzorok és munkatársai, építeni a társadalmi és szakmai közösség, és növeli a képességét, hogy pozitív társadalmi változást.

Ön is szert készségek tudományos írás, amely segíthet előre a szerepe, mint a vezető. Elérni a legmagasabb hitelesítő a szakma ezzel PhD program a szociális munkában.... [-]


Videók

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Kapcsolat
Közösségi Média