Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

Bevezetés

AcadGild olyan technológia oktatásban startup által alapított informatikai ipar szakemberei IIT / IIM. Célunk, hogy hozzon létre egy ökoszisztéma képességfejlesztés, ahol az emberek tanulhatnak mentorok és egymástól.

hitünk

Hisszük, hogy a szoftverfejlesztés igényel magasan specializált ismeretek, a legjobb tanult útmutatásával tapasztalt szakemberek. Online videók vagy iskolai formátumok szegény helyettesítő épület valós projektek segítségével egy dedikált mentor.

Jövőképünk

Tanítani gyakorlati, munka kész szoftver programozási ismeretek, globálisan, kis tételekben a 3-5 diák segítségével Iparági szakértők.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy elérhető, megfizethető, magával ragadó és rendkívül hatékony minőségi oktatás a világ. Hisszük, hogy a felsőoktatás alapvető emberi jog, és arra törekszünk, hogy képessé a diákokat, hogy előre az oktatás és a karrier.

Hogyan működik

  • 24x7 technikai támogatást
  • FOLYAMATOS mentorálására és tanácsadásra

felvételt nyertem

Beiratkozott során a választás nagyon egyszerű. Csak adja meg az alapvető adatokat, válasszon egy fizetési terv, hogy a fizetés, és akkor készen is kezdeni.

START edzésidőtartamok

Minden tanfolyam rögzített órák száma és előre meghatározott számú mentor ülések minden héten.

Megkezdik a projektek

Ennél a pontnál belevetette magát a gyakorlati szempontjait, amit tanulsz, és kap a gyakorlati tapasztalatok révén a projektek megvalósítása.

Kap egy bónusz HETE elokészítést

Most már a képességek, de meg kell győzni a leendő munkáltatók, hogy Ön tökéletes jelölt.

VÉTEL jól megérdemelt elismerést

Ez az, amikor látod a gyümölcsét a munkaerő. Tettél sok kemény munka, hogy a tanfolyamot, és ha még van egy projekt portfolió fitogtatni.

Helyszínek

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Kérdések