Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Bevezetés

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

A 2013-ban alapított Advenio eAcademy egy máltai székhelyű felsőoktatási intézmény (MFHEA licencszám: 2013-FHI-0006), amely az igényes oktatási szolgáltatók és tanulók nemzetközi ügyfélkörét szolgálja.

Advenio eAcademy egy máltai székhelyű felsőoktatási intézmény (MFHEA licencszám: 2013-FHI-0006), amely igényes oktatási szolgáltatók és tanulók nemzetközi ügyfélkörét szolgálja. Lehetőséget nyújt a részt vevő oktatási intézmények és képzési szervezetek számára, hogy túllépjenek a fizikai helyiség korlátozásain. Ez lehetővé teszi számukra, hogy befogadjanak egy virtuális egyetemet, amely lehetővé teszi a legmodernebb oktatási és képzési programok kidolgozását és bevezetését, amelyek valóban hozzáadott értéket jelentenek a hallgatók számára.

Advenio eAcademy az első máltai felsőoktatási intézmény (HEI), amelyet a Máltai Tovább- és Felsőoktatási Hatóság (MFHEA) engedélyezett, és amely online tanúsított tanfolyamokat kínál. Az alkalmazott e-learning platform az E-Business Systems által kifejlesztett és fenntartott, díjnyertes EBLearn megoldás, az AllSecure Ltd. webes megoldásokkal foglalkozó részlege. Az EBLearn erőforráskönyvtárakat, audiovizuális és video prezentációkat, fórum és wiki képességeket biztosít, valamint integrálja a videofájlokat. konferencia létesítmények, amelyek lehetővé teszik az egy az egyhez vagy egy a sokhoz coaching vagy oktató foglalkozásokat.

Az EBLearn platform egy virtuális egyetemet kínál, amely lehetővé teszi a legmodernebb oktatási és képzési programok kidolgozását és telepítését, amelyek valóban hozzáadott értéket jelentenek a hallgatók és az érdekelt felek számára. Advenio eAcademy sikere szempontjából kritikus a hallgatóközpontú megközelítés, amelyet minden tevékenységében alkalmaznak. A szakemberekből álló csapat vezérli, hogy elkötelezetten alkalmazza a technológiát és a partnerhálózatokat a csúcsminőségű programok fejlesztése és megvalósítása érdekében költség és idő hatékonyan, biztosítva a hallgatók számára hozzáadott értéket. Megalakulása óta az Advenio eAcademy nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az e-learning legjobb gyakorlatainak felkutatása érdekében.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Az elmúlt néhány évben az Advenio eAcademy stratégiai együttműködéseket és partnerségeket alakított ki olyan kulcsfontosságú érdekelt felekkel, mint a Máltai Hírközlési Hatóság, a Máltai Professzionális Fotósok Intézete, az SOS Malta és a TradeMalta a magas színvonalú online oktatás fejlesztésében és megvalósításában. Advenio eAcademy továbbra is helyi és nemzetközi partnerségeket keres a felsőoktatási intézetekkel és kereskedelmi partnerekkel való együttműködés érdekében, amelyek az elektronikus tanulás erejét igyekeznek kihasználni és kiaknázni, hogy hozzáadott értéket teremtsenek a különböző felnőtt diákcsoportok számára.

Akkreditáció és tanúsítás

Az Advenio eAcadeny által kínált tanfolyamokat a máltai továbbképzési és felsőoktatási hatóság úgy ítéli meg, hogy azok egyenértékűek az Európai Képesítési Keretrendszer szerinti máltai képesítési kerettel. A máltai képesítési keretrendszer (MQF) segíti a máltai képesítési rendszer könnyebb megértését és felülvizsgálatát, valamint átláthatóbbá tételét nemzeti és nemzetközi szinten. Ez egy olyan hivatkozási eszköz is, amely segít leírni és összehasonlítani mind a nemzeti, mind a külföldi képesítéseket, hogy elősegítse a képesítések minőségét, átláthatóságát és mobilitását minden típusú oktatásban.

Főleg az Európai Képesítési Keretrendszerre (EQF), valamint más, nem európai képesítési keretrendszerekre vonatkozik. A referenciaszintek megkönnyítik annak megértését, amit a máltai képesítési keretrendszerhez kapcsolódó képesítéssel rendelkező tanuló tud, megért és képes megtenni.

Advenio eAcademy kurzusait az egyes tanfolyamokra kiosztott ECTS-kreditek is elismerik az EU-ban. A tanfolyam akkreditációja biztosítja a tanfolyam minőségbiztosítását és elismerését az EU-n belül.

Az MFHEA brókerként működik a kormány és az érintett felsőoktatási intézmények között, és rendszeres konzultációkon keresztül sikeresen kialakított egy strukturált párbeszédet az összes érdekelt féllel, hogy javaslatokat, ajánlásokat fogadjon el és kezelje az ágazattal kapcsolatos aggályokat. Ezek hozzájárulnak a nemzeti stratégiák kidolgozásához.

Az ECTS kreditek minőségbiztosítási politikaként működnek, amely meghatározza az elismerés és megbecsülés referenciapontját. A kreditek elismerése lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az újbóli értékelés nélkül el tudják ismerni a különböző országokban elért tanulási eredményeket.

Az ECTS egy kreditrendszer, amely a tanfolyam tanulási eredményein és munkaterhelésén alapul. A hallgatók ECTS-kreditjeiket átadhatják az egyik egyetemről a másikra, így összeadódva hozzájárulnak az egyén diplomaprogramjához vagy képzéséhez. Ezért az akkreditált bizonyítvány bemutatásakor a munkáltatók tisztább képet kapnak a hallgató nemzeti és európai képesítések keretében elért eredményeiről.

E-Learning Platform - eB-Learn

Az E-Business Systems Máltán 2003 óta dolgozik e-learning platformjának, az EBLearn fejlesztésén és fejlesztésén. Ez a platform nagyon felhasználóbarát megközelítést kínál a vegyes tanuláshoz. Lehetővé teszi a hagyományos tantermi környezetek zökkenőmentes integrálását a modernebb online variációkkal. A rendszer teljes rugalmasságot biztosít a hallgatói beiratkozáshoz, ami különösen vonzó a házon belüli tanulási környezetek számára. Ily módon a hallgatók programonként iratkozhatnak be, amely számos tanfolyamot tartalmazna, mindegyik tanfolyamonként több modullal. Vagy dönthetnek úgy, hogy beiratkoznak egy programon belüli egyedi tanfolyamra, vagy választhatnak egy adott modulra történő beiratkozást is a program egyes tanfolyamaiban. Az EBLearn nyerte a Máltai Hírközlési Hatóság 2011. évi nemzeti e-Biz díját, amely a technológia legjobb felhasználását jelenti az oktatásban és képzésben. Az EBLearn különbözik a piac legtöbb e-learning alkalmazásától, mivel nagymértékben testreszabható és kiterjedt lehetőségeket tartalmaz a rendszeren belüli ön- vagy csoportos tanuláshoz, amelyek beállíthatók az adott intézmény tanulási stílusához és tanulási módszertanához a legjobban. . Az EBLearn kulcsrakész megoldás azoknak a szervezeteknek, amelyek korszerű megoldásokat keresnek résztvevőik tanulási tapasztalatainak javítása érdekében. Az EBLearn szoftveres megoldásként (SaaS) alapul szolgál, ami azt jelenti, hogy az ügyfeleknek nem kell hardverbe vagy technikai támogató csoportokba fektetniük a rendszer futtatásához. Ez biztosítja a kiadások szigorúbb ellenőrzését és az erőforrások költséghatékonyabb felhasználását. Az ajánlat innovációi és előnyei Az innovatív szempontokat a következőképpen lehet összefoglalni:

• Teljes rugalmasság a hagyományos tantermi alapú tanfolyamok, a vegyes tanulási tanfolyamok (beleértve az on-line interaktív vagy előre felvett audio-vizuális osztályok és a hagyományos tantermi tanfolyamok keverékét) vagy online tanfolyamok (amelyek csak online elérhető dokumentum és audiovizuális anyag).

• A rendszer működésének teljes rugalmassága, mivel SaaS alapon biztosított, lehetővé téve a gyors skálázhatóságot, az üzletmenet folyamatos erősségét és a katasztrófa utáni helyreállítást.

• Teljes rugalmasság a programok kezelésében az adminisztrátorok rendelkezésére álló hatékony tanfolyam-kezelő eszközökkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az EBLearn rendszeradatait proaktív módon javítsák a hallgatói tanfolyamok általános részvételének és teljesítésének arányában. Az EBLearn támogatja az együttműködésen alapuló tanulást, az online oktatást / mentorálást, a virtuális segítségnyújtást, az online értékelést és az intelligens dokumentumkezelést. Az EBLearn platform különbözik a legtöbb piacon lévő e-learning alkalmazástól, mivel nagymértékben testreszabható és kiterjedt lehetőségeket tartalmaz az ön- vagy csoportos tanuláshoz a rendszeren belül. Ezeket úgy lehet beállítani, hogy a legjobban illeszkedjenek az adott intézmény tanulási stílusához és tanulási módszertanához.

Az innovatív szempontokat a következőképpen lehet összefoglalni:

• Teljes rugalmasság a tartalmi anyagok tervezésében és fejlesztésében;

• A rendszer működésének teljes rugalmassága, mivel SaaS alapon biztosított, lehetővé téve a gyors méretezhetőséget, az üzlet folytonosságának erősségét és a katasztrófa utáni helyreállítást segítő megoldásokat;

• Teljes rugalmasság a programok kezelésében, az adminisztrátorok rendelkezésére álló hatékony tanfolyam-kezelő eszközökkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a rendszeradatok segítségével proaktívan lépjenek fel az általános hallgatói tanfolyam javítása érdekében.

160746_Eblearn.JPG

Helyszínek

Helyszínek
 • Malta Online

  33/4 Abate Rigord Street, Ta Xbiex,, XBX 1128, Malta Online

  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • instagram

Programok

Kérdések