Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Bevezetés

Online. Soha Távol.

Egyedülálló online megközelítéssel oktatunk, 1-től 1-ig virtuális tandíjat és útmutatást nyújtva. A transzperszonális pszichológia, a tudatossági tanulmányok, a spiritualitás és a transzperszonális elvek alkalmazása a tudományos, szakmai és személyes fejlődésben. Együttműködünk a Nemzetközi Személyi Szövetséggel és a Tudományos és Orvosi Hálózattal, hogy holisztikus és integrált tanulási élményt nyújtsunk a lehető legszélesebb körben.

100%-ban online MSc posztgraduális programunk, amely évente szeptemberben indul, a világ minden tájáról hoz össze olyan embereket, akik különböző szakmai színtereken dolgoznak. Nemzetközi tanulási közösségünkben edzők, terapeuták és tanácsadók, valamint egészségügyi és oktatási szakemberek és sok más szakma képviselői is vannak.

Az Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Az Alef Trust egy non-profit szervezet, amelyet (Brian) Les Lancaster professzor és Dr. Jessica Bockler alapított. Lancaster professzor a transzperszonális pszichológia emeritus professzora a Liverpool John Moores Egyetemen (LJMU) az Egyesült Királyságban; Az Integrális és Transzperszonális Pszichológia kiváló társult professzora a California Institute of Integral Studies-ben; és a Manchesteri Egyetem Zsidó Tanulmányok Központjának tiszteletbeli kutatója. Jelenleg a Transzperszonális Pszichológia Szövetségének igazgatósági tagja, korábban a Brit Pszichológiai Társaság Transzperszonális Pszichológiai Szekciójának elnöke, valamint a Nemzetközi Transzperszonális Szövetség elnöke volt. Számos cikken és kollégái könyvében megjelent fejezeten kívül Lancaster professzor publikált munkái közé tartozik: Mind, Brain and Human Potential, a Tudományos és Orvosi Hálózat legjobb könyvének díja; A Kabbala lényege; és: A tudat megközelítései: A tudomány és a miszticizmus házassága.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr. Jessica Bockler egy Alkalmazott Színház-gyakorló és egy transzpersonális pszichológus. Ph.D. Pszichológia PhD-t szerzett a Liverpool John Moores Egyetemen. Kutatásában a Színház mint transzformatív gyakorlat témakörét vizsgálta, amely a színészi kézművességet a (személyes) növekedés és fejlődés transzformátoraként vizsgálta. Dr. Bockler szintén szezám-gyakorló, aki a lélekkel való munkát segítő eszközként történetet, drámát és movmeentet használ. Kreatív alternatívák igazgatója, az Egyesült Királyságban működő Merseyside-i művészeti és mentális egészségügyi szolgálat.

Les és Jessica mélyen részt vesznek az Alef Trust tanításának és tanulásának minden aspektusában. Mindannyian tanítják az MSc program elemeit, és személyesen a legkiválóbb kar tagjait szerezik be a konkrét modulok vezetéséhez.

Van egy igazán globális hallgatói, oktatói és öregdiák közösségünk. A hallgatók az élet minden területén alkalmazzák tanulásukat, ideértve a terápiás, környezeti, társadalmi, üzleti és személyes fejlődési összefüggéseket is. Emellett nyílt tanulási lehetőségeket kínálunk az egész világon élő embereknek, akik pusztán személyes gazdagítás céljából akarnak tanulni. Nyílt tanulóink ugyanolyan magas színvonalú forrásokhoz férhetnek hozzá, mint a posztgraduális hallgatók, és a tanulási közösségünk szerves részét képezik. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a transzformációs tanulók közösségéhez. Nick Theo, a programmenedzser és a hivatalvezető örömmel beszélne veled az MSc programhoz való csatlakozási lehetőségeiről.

Vízumkövetelmények

Mivel Alef Trust tudatosság, spiritualitás és transzperszonális pszichológia oklevele teljesen online, az utazáshoz nincsenek követelmények, így vízum sem szükséges. Ezenkívül Alef Trust nem ajánlhat vízumot diákjaink számára.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

Helyszínek
 • Metropolitan Borough of Wirral

  Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • linkedin

Kérdések