Bevezetés az élelmiszer-feldolgozásba és tartósításba
Online
IDŐTARTAM
3 up to 4 Hours
NYELVEK
Angol
PACE
Teljes idő, Részidő
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kérelem benyújtásának határideje
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Kérje a legkorábbi kezdési időpontot
TANDÍJ
Tandíj igénylése
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Távoktatás
* ingyenes tanfolyam
Bevezetés
Ez az élelmiszer-feldolgozó tanfolyam a feldolgozás különböző aspektusait, a barnulási reakciókat, a besugárzást és a fagyasztva szárítást tanítja.
Ez az ingyenes online élelmiszer-feldolgozás és tartósítás tanfolyam rövid magyarázatot ad az élelmiszerek szerkezetéről és a feldolgozás során az élelmiszerekben bekövetkező változásokról, az élelmiszerek feldolgozásának és értéknövelésének új és új technológiáiról, az élelmiszertermékek gyártásáról, a tartósításról és a romlandó élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbításáról. Megtanulhatja továbbá a víz szerepét az élelmiszerekben és annak az élelmiszer-alapanyagok eltarthatóságára gyakorolt hatását, valamint az élelmiszerreakciók fontos szempontjait.
Ez az ingyenes online tanfolyam a következőket tartalmazza:
- 3-4 óra tanulás
- CPD akkreditáció
- Végső értékelés
Alison tanúsítványok
Minden Alison-tanfolyamra ingyenes a beiratkozás és a tanfolyam elvégzése. A Certificate tanfolyam sikeres elvégzéséhez és az Alison Graduate fokozat megszerzéséhez legalább 80%-os eredményt kell elérnie minden egyes tanfolyami értékelésen. Miután elvégezte ezt a tanúsítványt tanfolyamot, lehetősége van egy hivatalos tanúsítvány megszerzésére, amely egy nagyszerű módja annak, hogy megossza eredményét a világgal.
Az Ön Alison tanúsítványa:
- Ideális a potenciális munkáltatókkal való megosztáshoz
- Kiválóan alkalmas önéletrajzhoz, szakmai közösségi média profilokhoz és álláspályázatokhoz.
- A folyamatos tanulás és továbbképzés iránti elkötelezettségének jele & magas szintű eredmények elérése.
- Ez arra ösztönzi Önt, hogy az élethosszig tartó tanulás révén tovább erősítse önmagát.
Alison 3 típusú tanúsítványt kínál az elvégzett tanúsítványtanfolyamokról:
- Digitális tanúsítvány: letölthető tanúsítvány PDF formátumban, amely a vásárlás befejezésekor azonnal az Ön rendelkezésére áll.
- tanúsítvány: az Ön hivatalosan márkázott és biztonsági jelöléssel ellátott tanúsítványának fizikai változata.
- Keretes tanúsítvány: a hivatalosan márkás és biztonsági jelekkel ellátott tanúsítvány fizikai változata, stílusos keretben.
Végezze el ezt a CPD akkreditált tanfolyamot & Szerezze meg a diplomáját!
Tanúsítsa készségeit
A CPD-akkreditált Alison diploma/tanúsítvány igazolja a megtanult készségeket.
Álljon ki a tömegből
Adja hozzá az Alison tanúsítványt önéletrajzához, és maradjon a konkurencia előtt.
Előre a karrierje
Ossza meg Alison tanúsítványát a potenciális munkáltatókkal, hogy megmutassa készségeit és képességeit.
Képtár
A program eredménye
What You Will Learn In This Free Course
- Azonosítsa azokat a különböző tényezőket, amelyek befolyásolják az élelmiszerek minőségét a feldolgozás és tárolás során
- Beszéljétek meg az élelmiszerek tartósításának és feldolgozásának alapelveit és bármely élelmiszer-tartósítási eljárás célját
- Azonosítsa a keményítőtartalmú élelmiszerekben általában előforduló élelmiszer-reakciókat
- Azonosítsa az élelmiszerek romlását befolyásoló tényezőket és a hagyományos élelmiszer-tartósítási technológiákat
- Beszéljétek meg a reakciók fontosságát az élelmiszerekben!
- Határozza meg azokat a változásokat, amelyek sok élelmiszerben előfordulhatnak, ha a feldolgozás, kezelés vagy tárolás során különböző körülményeknek vannak kitéve
- Ismerje fel a fehérjetartalmú élelmiszerek funkcionális jellemzőit
- Határozza meg azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják a denaturációs folyamatot
- Beszéljétek meg a reakciók fontosságát az élelmiszerekben!
Knowledge & Skills You Will Learn
- Food Technology
- STEM