Keystone logo
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Bevezetés

Miért Aston?

Iparági befolyásolók tanulnak az Astonnál.

Az Aston átfogó hallgatói élményt nyújt.

1947 óta az Aston Egyetemen olyan diplomások születtek, akik jelentős hatást értek el üzleti szektorukban. Az Aston a hallgatói élményre összpontosít. 2016-ban az Országos Diákfelmérés 89 százalékos általános hallgatói elégedettséget mutatott az Astonnal. A Sunday Times Good University Guide az Astont a 120 brit egyetem közül a legjobb 30 közé sorolja a hallgatói tapasztalatok tekintetében. Az Aston osztályok célja, hogy lehetővé tegyék a hallgatóknak, hogy csatlakozzanak a jelenlegi hallgatók és öregdiákok sokszínű, nemzetközi közösségéhez. Ugyanakkor az Aston online élmény az eredményeket és a fejlesztést az Ön szakmai igényeihez igazítja.

Az Aston végzettségűek kívánatosak a munkaadók számára.

Az Astonban végzettek 82 százalékos foglalkoztathatósági besorolással rendelkeznek (Times/Sunday Times University Guide 2017), és a világ legjobb 20-ában szerepelnek a távolsági online MBA képzések terén (QS University Rankings 2018). A diplomások egy jó kapcsolatokkal rendelkező közösséghez csatlakoznak, mivel az Astonban végzettek 78,8 százaléka a diploma megszerzését követő hat hónapon belül talál munkát vagy tovább tanul (2017-es egyetemi útmutató). A Destinations of Leavers from Higher Education felmérés szerint az Aston a 10 legjobb egyetem az Egyesült Királyságban a professzionális állást elérő diplomások körében. A QS foglalkoztathatósági rangsor szerint az Aston az Egyesült Királyságban a diplomások foglalkoztathatósága tekintetében a Top 20-ba került.

Az Aston tanuló közössége sokszínű.

Az Aston az Egyesült Királyságban a Top 10-ben, a nemzetközi kilátások legjobb 30-ában szerepel. Aston University Online professzionális tanulók széles körét toborozza szerte a világon. Ezenkívül az Aston University Online Academics kiválóan teljesít a saját területén, öt QS-csillaggal, és az Egyesült Királyságban a tanítási minőség tekintetében a második helyen állnak (THE, Teaching Excellence Framework).

Ismeri az Astonban való tanulás előnyeit; most tegye meg a következő lépést azzal, hogy többet tud meg Business School-unkról. Aston University Online posztgraduális programok széles skáláját kínálja, beleértve az online MBA-t egy háromszorosan akkreditált Business School-tól.

Rangsorok

A holnap vezetőinek megteremtése, ma

Aston University Online Olyan szakembereket és magánszemélyeket céloz meg, akik megállták helyüket a saját területükön, és szeretnének karrierjük következő lépésén dolgozni. Az Aston több mint 60 éve kivívta a tiszteletet, és kiválóságáért ismerték el, többek között:

 • Az Év Gyám Egyeteme 2020
 • QS ötcsillagos rangsor a kiválóságért
 • Hat posztgraduális program bekerült az európai legjobb 50 közé – Eduniversal Best Masters 2016
 • A háromszorosan akkreditált üzleti iskolák exkluzív 1 százalékában
 • Business and Management Studies program a Top 100-ban – QS World Ranking by Studies
 • 100 százalék a Kutatási hatás – Kutatási és Kiválósági Keretrendszer esetében
 • Egyike annak a három üzleti iskolának az Egyesült Királyságban, amelyek elnyerték az Arany szintű Kisvállalkozási Charta Díjat

A Business School karrierre kész diplomásokat hoz létre, akik elsajátítják a mai versenypiachoz szükséges készségeket. A hangsúlyos készségek a következők:

 • Tárgyalás
 • Kommunikáció
 • Vezetés
 • Csapatmunka
 • Innovatív gondolkodás

A modulok széles skálájával és a sokszínű hallgatói populációval az Aston online tanulási közösséget kínál a hallgatóknak. A hallgatók társaikkal és oktatókkal építhetik ki hálózatukat, miközben élvezhetik az online diploma nyújtotta kényelmet. A dolgozó szakemberek és elfoglalt felnőtt tanulók számára készült, a diákok a nap 24 órájában, a hét minden napján, a számukra legmegfelelőbb órákon vehetnek részt, és néhány diplomát akár két év alatt is megszerezhetnek.

Az Aston Egyetemen szerzett online diploma ugyanazt a hírnevet hordozza a tudományos kiválóság és a karrierre való összpontosítás terén, mint amire a munkaadók vágynak.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
 • Aston University, B4 7ET, Birmingham

Kérdések