Keystone logo
Aucal Business School

Aucal Business School

Aucal Business School

Bevezetés

Ki vagyunk

Aucal, az online képzés szakemberei

Vitathatatlan szükségletként 18 évvel ezelőtt a spanyol piacon Manuel González Folgado , a magánbiztonsági terület szakértője és mindig az oktatási világhoz kapcsolódva úgy döntött, hogy innovatív és vállalkozói képzési rendszert hoz létre, amely megoldja a a fiatalok és a munkavállalók egyetemei, akik szakmai okokból, távolságok miatt vagy akik nem tudtak személyesen részt venni, megrontották a sikeres jövőbeli foglalkoztatás lehetőségeit.

Ez az akadémiai képzési rendszer a távoli, minden hallgató ütemben, otthonról és folyamatos utazás nélkül történő tanulás módszerein alapulna, egy olyan saját online platformján keresztül működő rendszerben, amely összekapcsolná a haladást és a kommunikációt a hallgatók és a szakemberek között. az egyes programokért felelős tanárok és személyre szabott módon.

Így született Aucal.

Az Aucal egy nemzetközi felsőoktatási üzleti iskola, amely 1999-ben született az internetes képzés egyik úttörőjeként Spanyolországban, és amely elkötelezettséggel és kiválóság iránti elkötelezettséggel feltételezi az emberek képzését és hozzájárulását az egyes emberek szakmai fejlődéséhez. hallgató, jelenleg fő küldetése és harci szelleme lesz.

Az évek óta elismert tudományos kiválósággal, valamint a széles körű szakmai tapasztalattal és társadalmi felelősségvállalással rendelkező különféle ágazatok szakembereivel az Aucal Business School minden energiáját arra összpontosítja, hogy valódi lehetőségeket kínáljon a tanulásra és a szakmai fejlődésre mindenki számára, aki ezen a piacon fejleszteni és fejlődni akar. nagyon kompetens és gyakran tisztességtelen munkaerő.

Az Aucal konszolidációja tükrözi azt a több mint 35 000 hallgatót, akik az idő múlásával támaszkodtak a program módszertanára és minőségére, és az elégedettségi szint meghaladja a különféle kurzusokat vagy mestereket végzettek 98% -át. és akik jelenleg be vannak építve a munka világába.

Madrid és Zamora városában található Aucal megerősíti ezen a piacon, hogy szakmailag haladhatunk anélkül, hogy nagyban változtatnánk az élet jelenlegi tempójában, amely már nehéz és önfeláldozó.

Aucal Business School , valódi alternatíva a jövő számára.

Businessman working and writing notes in office

misszió

Küldetésünk, hogy szakemberek képzése a jövő, válaszul a képzés vagy specializáció igényeit a piac által igényelt mindenkor bővíteni a műszaki profilja szakemberek és a munkájukat versenyképességét.

értékeket

Tevékenységünket az innovációra alapozzuk, elősegítve a vállalkozói szellemet . Nem csak az ismereteket továbbadjuk, hanem a szakmai készségeket is be akarjuk vezetni hallgatóinkba, hogy szakemberekként a lehető legtöbbet lehessen kihozni.

minőség

Az Aucal-nál úgy gondoljuk, hogy fontos a fogalmak tanítása, de még inkább, hogy hogyan tanuljuk meg őket. Ezért minőségi információkat kínálunk azok gyakorlati alkalmazásán alapuló és a lehető legdinamikusabban működő képességekkel, hogy hatékony és szórakoztató tanulás legyen .

Módszertanunk

Az online módszertan lehetővé teszi a rugalmas elkötelezettséget és a tanulást az egyes hallgatók igényeihez igazítva, amellett, hogy összeegyeztethető más tevékenységekkel a 24/7 modell révén, amellyel a platformon a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetők lehetnek. .

139032_startup-photos.jpg

Az Aucal-nál nagy jelentőséget tulajdonítunk a gyakorlati képzésnek , ezért nemcsak elméleti ismeretekkel, hanem az oktató megjegyzéseivel is jár, mint egy hagyományos osztályban, de adaptálva van az új technológiákhoz, a jelenlegi multimédiás erőforrásokkal a tanulmány fellendítéséhez: videók, hangátadások , videokonferenciák, fórumok, azon gyakorlatok és gyakorlatok mellett, amelyeket a tanfolyam során elvégzünk a megtanult tudás alkalmazásához.

Az esetleges technikai kérdések megoldásához mindig egy oktató segítsége lesz, és figyelemmel kíséri az akadémiai fejlődését is.

Tanáraink kiterjedt oktatási és szakmai tapasztalattal rendelkeznek , hogy lépést tarthassanak a piaci igényekkel és a technológiai fejlődéssel.

Miért válasszon minket?

 • Tanulás optimalizálása.
 • Csevegő csatornák, fórumok és üzenetküldő szolgáltatások.
 • Multimédia tartalom webes formátumban.
 • Tanárok, nagy tapasztalattal és szakmai tapasztalattal.
 • A tanulási időhöz és ütemhez igazítva.
 • Személyre szabott tanácsadás.
 • 7x24 hozzáférés az e-learning platformhoz.
 • A tanár-oktató és a résztvevő interakciója egymással.
 • Frissített tartalom.
 • Tartalmazza a tananyagokat.

Helyszínek

Helyszínek
 • C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903, , Getafe

 • C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800, , Zamora

 • Toro, Spanyolország

Kérdések