Tanúsítvány (1. szint) az élelmiszerek kezelésében
Australian Institute Of Accreditation
Kulcs információ
Campus helye
Burwood, Ausztrália
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Távoktatás
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Jan 2024
Bevezetés
Élelmiszerkezelési tanúsítványunk (1. szint) tanfolyamunk teljes mértékben akkreditált és kiváló belépő szintű tanfolyam azok számára, akik az élelmiszeriparban indulnak. Akkreditált tanfolyamnak lenni azt jelenti, hogy a bizonyítványod (Statement of Achievement) Ausztráliában érvényes. Ez a tanfolyam alapvetően az alapvető információkat tartalmazza arról, hogy a helyes higiénés gyakorlatok miként tudják megakadályozni az élelmiszer által okozott megbetegedéseket okozó élelmiszer-szennyeződéseket, biztosítva, hogy megértsék az élelmiszerkezelőként vállalt feladataikat.
Minden típusú ember használja ezeket a készségeket a munkahelyen a mindennapi tevékenység során, beleértve a szakácsokat, a szakácsokat, a vendéglátókat, a konyhai gondnokokat, a konyhai kezeket, a bárokat, az ételeket és italokat, és néha a szobakísérőket és a front office személyzetét. Az élelmiszer-szennyeződés élelmiszer-eredetű betegségeket okozhat, például ételmérgezést, szalmonellát és más egészségügyi kockázatokat. Az élelmiszer-ellenőr és a kezelő munkája létfontosságú szerepet játszik a fent említett dolgok megakadályozásában.