Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Bevezetés

170230_button_read-more-about-this-school-on-the-schools-site.png

Tanuljon egy hármas koronával akkreditált üzleti iskolával

A Bayes Business School hozzáférést biztosít a londoni üzlethez, és átjáró a személyes és szakmai átalakuláshoz.

A Bayes és a világszínvonalú programjai a világ legnagyobb és legbefolyásosabb üzleti iskolák akkreditációs szervezeteinek aranyszabású "hármas koronás" akkreditációjával, a Bayes-szel és világszínvonalú programjaival folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoznak.

Az üzleti kutatás és oktatás kiválóságában elismert, 50 éves hírnevünkkel világszerte kiemelkedő tudósokat, hallgatókat és vállalkozásokat vonzunk virágzó globális közösségünkbe.

Rugalmas online tanfolyamaink

Akár a pénzügyi szaktudását szeretné a legmagasabb szintre fejleszteni a globális pénzügyek MSc -jével, akár egy globális MBA -val szabadítja fel vezetői potenciálját, rugalmas online tanfolyamaink felkínálják Önnek azokat a létfontosságú ismereteket és készségeket, amelyekre lehetőségei maximalizálásához és növelje globális karrierlehetőségeit.

MSc a globális pénzügyekben

A globális pénzügyek mai világa rengeteg karrierlehetőséget kínál, folyamatosan keresve a világos, mozgékony és alkalmazkodó alkalmazottakat.

A globális pénzügyek online MSc-je olyan mélyreható ismeretekkel és elemző készségekkel ruházza fel Önt, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy növelje globális karrierlehetőségeit, és magabiztosan sikeres legyen a mai gyorsan változó globális pénzügyi világban.

Globális MBA

Ne csak lebegjen a szervezeten belül - szárnyaljon.

Globális MBA -nk magasabb szintre helyezi karrierjét, amikor megszerezi a fejlett üzleti ismereteket, az interperszonális és elemző készségeket, amelyekre szükség van a tárgyalásokhoz, a merész üzleti döntések meghozatalához és a szervezet sikeréhez.

A tanfolyam olyan alapvető ismeretekkel és készségekkel ruházza fel Önt, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy merész és jövőképes vezetővé váljon - készen áll a globális üzleti kihívások kezelésére.

Miért érdemes a Bayes Business School -nál tanulni?

 • Szerezzen mesterképzést a világ vezető üzleti iskolájában
 • Tanuljon világszerte elismert szakértőktől és iparági vezetőktől
 • Szerezzen speciális ismereteket és gyakorlati készségeket, amelyeket azonnal alkalmazni tud a karrierjében
 • Bővítse globális hálózatát és karrierlehetőségeit
 • Tanuljon és tanuljon a világ minden tájáról érkező szakemberekkel
 • Tanuljon rugalmasan online
 • Hozzáférhet átfogó tudományos és gyakorlati támogatáshoz
 • Hozzáférhet ugyanolyan szigorú tudományos szabványokhoz, és megszerezheti ugyanazt a képesítést, mint az egyetemen alapuló egyenértékű mesterképzés
 • Csatlakozzon virágzó globális közösségünkhöz, több mint 45 000 szakemberrel a világ 163 országából, minden ágazatban

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • London

  106 Bunhill Row, EC1Y 8TZ, London

Kérdések