Keystone logo
Belhaven University Online

Belhaven University Online

Belhaven University Online

Bevezetés

A Belhaven University online diplomája Amerika egyik legnépszerűbb online keresztény főiskolája és egyeteme. Az olyan elfoglalt dolgozó felnőttek számára, akik gyorsan és megfizethető áron szeretnének elvégezni munkatársat, alapképzést, mesterképzést vagy doktori fokozatot, a Belhaven Egyetem minőségi keresztény online programot kínál. Több mint 30 tanulmányi területtel Belhaven online diplomával rendelkezik.

Valamennyi osztályt keresztény világnézet szemszögéből tanítják tapasztalt oktatók, akik vezetői a tanulmányi területükön. Gondoskodó oktatóink és munkatársaink elkötelezettek az Ön sikere iránt és személyes támogatást nyújtanak minden hallgatónk számára.

A munkaadók képzett munkavállalókat keresnek. 2020-ig az összes munkahely 65% -ához középfokú oktatás szükséges. A Belhaven University Online diplomája segít elérni oktatási és szakmai céljait, amelyekre a mai munkahelyen szükség van. Jelentkezzen még ma, hogy sikeres belhaveni diplomává váljon a mai világgazdaságban való sikerhez szükséges eszközökkel.

Helyszínek

Helyszínek
  • Peachtree Street,1500, 39202, Jackson

Kérdések