Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Bevezetés

Brunel University London , amelyet Nagy-Britannia befolyásos mérnökének, az Isambard Kingdom Brunelnek neveztek el, következetes akadémiai kiválóságot mutatott az ajtó megnyitása óta 1966-ban. Több mint 50 éves oktatási oktatás során az egyetem számos különbségtételt kapott, és jelenleg a világ 34. nemzetközi kilátások (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Az egyetem büszke híres tudósokra, akik egyszerre fejlesztették ki a Brunel programokat, és világszerte elismert kutatásaikat is elvégezték. Ezek az oktatók felkészítik a hallgatókat arra, hogy jutalmazzák a karriert azáltal, hogy valós készségeket nyújtanak a munkahelyi alkalmazáshoz.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Történelem és oktatás

Brunel University London nevét Nagy-Britannia egyik legjelentősebb mérnökéről, Isambard Kingdom Brunelről kapta. Számos Brunel diplomás vezetővé vált a közegészségügyi akadémiák világában, olyan területeken, mint a közegészségügyi gazdaságtan és a fertőző betegségek elleni védekezés, valamint a gyártás, az építőmérnöki és a szolgáltatási és kormányzati szektor mérnöki területein.

Az egyetem következetesen igyekszik megfelelni az Egyesült Királyság felsőoktatási minõségkódja által a Minõségbiztosítási Ügynökség által közzétett, az Egyesült Királyság valamennyi felsõoktatási intézményének teljesítendõ nemzeti elvárásoknak megfelelõ akadémiai követelményeknek. Az egyetemi folyamatok és eljárások következetesen megfelelnek Anglia, Wales és Észak-Írország felsőoktatási képesítési keretrendszerének (FHEQ) annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatók és a diplomások elvárják az elvégzett magas szintű oktatást és az oktatás minőségét.

A Brunelnél szenvedélyes tudósokkal tanultok, akik tiszteletben tartják a területüket. Ezek az akadémikusok elkötelezettek amellett, hogy elősegítik az oktatás és a személyes készségek fejlesztését, amelyekre a diploma megszerzése után szüksége van a sikerhez.

Kutatás

Brunel University London elkötelezett a világ vezető kutatása iránt, és az akadémiai szigorúságot ötvözi a kormány, az ipar, valamint a profit- és nonprofit szektor igényeivel világszerte - kreatív megoldásokat kínál összetett kihívásokra gazdasági, kulturális és társadalmi haszonnal.

Online tanulmány

A Brunel online tanulási platformja lehetővé teszi a program tanulmányozását az ütemtervéhez és a külső kötelezettségvállalásoknak megfelelő időben és helyen. Az egyetemi webkonferencia-szolgáltatás lehetővé teszi a hallgatókkal való kapcsolattartást, és megosztott hozzáférést biztosít az élő video-hírcsatornákhoz.

Tanulmányai alatt hozzáférhet a következőkhöz:

 • Tanulmányi anyagok bevonása: Forrásai közé tartoznak video előadások, esettanulmányok, osztályfórumok és podcast-ok.
 • Támogatás és útmutatás: Az Ön dedikált programvezetője végigvezeti Önt az egyetemi fejlődésen a tanulmányai alatt.
 • Virtuális campus: Tanulmányozhat bárhonnan, és kapcsolatot létesíthet hasonló gondolkodású szakemberekkel szerte a világon.
 • Nyílt könyvtár: Az online hallgatók teljes hozzáféréssel rendelkeznek a Brunel kiterjedt digitális könyvtárához, amely könyveket, cikkeket és elektronikus anyagokat tartalmaz.

Miért válasszon minket?

 • Brunel University London az Egyesült Királyság 25 legfontosabb egyeteme közé tartozik, ahol a diplomások kezdő fizetése van.
 • 72%-a világelső / nemzetközileg kiváló kutatási eredmény.
 • A legjobb 40 kutatásintenzív egyetem közé tartozik, világszerte az 58. a Times Higher Education Impact Rankings 2022-ben.
 • Brunel University London a 4. helyen áll az Egyesült Királyságban és a 20. a világon a nemzetközi kitekintést tekintve a Times Higher Education World University Rankings 2023 szerint.
 • A Brunel gyakorlati készségekkel ruházza fel a végzősöket a társadalom kihívásainak globális szintű kezelésére, és nagy tapasztalattal rendelkező oktatóktól származó, kutatás által vezetett oktatásra készíti fel őket.
 • Tanuljon bármikor, bárhol, 100%-ban online végzettséggel.

Tanulói beszámolók

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • London

  London, Egyesült Királyság

  Kérdések