Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

Bevezetés

A Regisztrált Képzési Szervezetként (RTO) megalakult College For Adult Learning ( CAL ) az elmúlt 10 évben több ezer életben váltott meg valódi változást. College For Adult Learning jövőképünk középpontjában az áll, hogy valós eredményeket hozzunk létre a hallgatók számára. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy személyre szabott tanulási utak, vonzó és az ipar számára releváns tananyagtartalom, extra tanulmányi források és eszközök segítségével segítsük a diákokat céljaik elérésében.

Három vezérelvünk szabja meg, hogy miként készítünk egyedi online tanfolyamokat a College For Adult Learning hallgatóinak. A velünk való tanulás túlmutat csupán egy darab papíron. A College For Adult Learning tanfolyamával inspirálódhat saját világának kialakításában - páratlan támogatást, a valós életben alkalmazható készségeket és ismereteket kaphat, és élvezheti a rugalmas tanulást.

Arra összpontosítunk, hogy egyedi hallgatói élményt nyújtsunk, egy támogató online tanulási környezetre építve, a tanfolyam tartalmához 24 órás hozzáféréssel, így Ön a saját tempójában haladhat, valamint korlátlan lehetőségeket kínálhat arra, hogy kapcsolatba lépjen tapasztalt ipari szakemberekkel mentorálás és támogatás céljából.

Helyszínek

Helyszínek
  • Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

Kérdések