Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Bevezetés

A California School of Law

A California School of Law egy online jogi egyetemre a céllal, hogy egy oktatási tapasztalat, hogy a lehető legközelebb kell, hogy egy hagyományos lakossági jogi egyetemre. A diákok a CSL lehet látni és beszélni a tanárok és osztálytársak bejelentkezik egy élő video-konferencia osztályterem-ból számítógépük otthon vagy a munka.

Minden osztályban tanítják a tapasztalt oktatók, akik mind megfeleltek a California State Bar vizsga, vagy a szakvizsga egy másik államban.

Hogyan Online Law School osztályai is

A diákok választhatnak a California School of Law Online Law School, hogy szerezzen egy JD mértékben, mert nem tudnak részt venni a lakossági jogi egyetemre miatt a munka vagy családi kötelezettségek, nem is beszélve a hatalmas anyagi terhet a tandíj és utazási bevont részt a lakossági jogi egyetemre.

Az osztályok a California School of Law nyújtanak valódi jogi egyetemre tapasztalat olyan ütemben és olyan költségeket, amelyek esetében kezelhető dolgozó felnőtt.

Az osztályok minden héten ülésezik kedden és csütörtökön este, a diákok és a tanárok vesznek részt élő videokonferencia. Az osztályok, megvitatják, és vitassák meg a törvényt, mintha fizikailag ugyanabban a szobában. Ezekben az osztályokban professzorok kihasználni a hagyományos szókratészi módszer a jogi oktatás, a diákok teszik esetben prezentációk és kikérdezték az ügyben a professzor.

A legkorszerűbb technológia lehetővé teszi a hallgatók, hogy nyújtson be vizsgálatok, tanulmányok és emlékeztetőket a jog, a tanárok, hogy vizsgálja felül, és megvitassák fokozat. A technológia lehetővé teszi a diákok alkotnak tanulmányi csoportok, ahol megvitatják esetekben a kereskedelmi osztály körvonalait, felkészülni tesztek és szerezz barátokat és a hálózati kapcsolatot, ami egy életre.

felvételi szabványok California School of Law érdeklődik a diákok, akik szeretnék, hogy sikeres lesz a jogászok és hajlandóak keményen dolgozni, hogy elérjék a Juris Doctor diploma. Ha van egy alapképzésbe Ön jogosult a jogi egyetemre felvételi.

A pályázóknak alapképzésbe

A pályázóknak a Bachelor diploma egy akkreditált főiskola vagy egyetem, de legalább GPA 2,0 megfelel az online jogi egyetemre felvételi előírások és jogosultak a jogi egyetemre felvételi.

Kivételek a pályázóknak nélkül alapképzésbe

A pályázóknak egy 100 főiskolai egységeket figyelembe a felvételi kivétel a jogi egyetemre. A pályázóknak legalább GPA 2,0 megfelel az online jogi egyetemre felvételi előírások és jogosultak a jogi egyetemre felvételi.

A pályázóknak a mesterképzésre (de nem a főiskolai diploma) tartják egy felvételi kivétel a jogi egyetemre.

Hitelek

A California School of Law biztosít a hallgatók több megfizethető és vonzó részlet hitel terveket. Minden diák iratkozott be a California School of Law lesz engedélyezett részletfizetési hitel. Tandíj kerül felszámolásra a félévben, nem az év, a két szülőnek és a kamat alacsony.

Bars jóváhagyása California State Bar

California School of Law van bejegyezve, mint a távoktatás Law School Bizottságával kötött bár elbírálók az állam bár Kaliforniában.

2009 áprilisában a Bizottság a Bar elbírálók az állam Bar Kalifornia végre egy teljes helyszíni ellenőrzés a California School of Law, köztük ez a vállalati irodák, hallgatói és üzleti feljegyzéseket, oktatástechnológiai és a tanárok. A bizottság a Bar Vizsgaelnöki jóváhagyta a regisztráció a California School of Law, mint egy távoktatási Law School.

Pályakezdő California School of Law kap Juris Doctor mértékben, ami számos foglalkoztatási lehetőségek, egy ügyvéd, jogász professzora, vállalkozó, és így tovább.

Pályakezdő California School of Law jogosultak ülni a Kaliforniai Állami Szakvizsga és vannak olyan módon dolgozni, mint egy ügyvéd minden államban.

American Bar Association

A mai napig, az American Bar Association (ABA) nem akkreditált minden online jogi egyetemre. Így a California School of Law nem akkreditált American Bar Association.

Helyszínek

  • Santa Barbara

    California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések