Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Bevezetés

Campbellsville-ről

A Campbellsville számos dinamikus online diplomát kínál, hogy hozzáférhető lehetőségeket kínáljon a hallgatók számára az oktatás folytatásához. Az online képzési programokat általános tanulmányok, üzleti adminisztráció, büntető igazságszolgáltatás, oktatás, minisztérium és teológia, ápolás és szociális munka kínálják. Campbellsville professzorai biztosítják, hogy a hallgatók megfelelő oktatást kapjanak, amely karrierjük során alkalmazható. Ezenkívül megfizethető online programjaink ideálisak azoknak a hallgatóknak, akik egyszerűen rugalmasságra vágynak a tanulásban, vagy egyensúlyba kell hozniuk a munkahelyi és a családi felelősségeket.

Campbellsville Egyetem Mission Statement

A Campbellsville University egy átfogó, keresztény intézmény, amely nem hitel technikai programokat kínál, bizonyítványokkal, egyetemi és posztgraduális programokkal együtt. Az egyetem elkötelezett a tudományos kiválóság mellett, amely szilárdan megalapozott a szabad művészetekben, és amely elősegíti a személyes növekedést, az integritást és a szakmai felkészülést egy gondoskodó környezetben. Az egyetem felkészíti a hallgatókat, mint keresztény szolgavezéreket az egész életen át tartó tanulásra, a folyamatos ösztöndíjra azáltal, hogy fejlett kutatásokat alkalmaz a doktori szintű gyakorlásra és a sokszínű, globális társadalomban való aktív részvételre.

Online Bachelor diplomák

BS üzleti adminisztrációban

Oktatás és tanulás Bachelor fokozatok

Egyéb online alapképzések

Alapértékei

      • A tudományos kiválóság elősegítése a szakmai előképes bizonyítványok, a társult, érettségi és posztgraduális programok révén a hagyományos, technikai és online rendszerek révén.
      • A tudományos kiválóság elérése szigorúság és relevancia révén az egyetemi, a mester és a doktori szintű programokban.
      • A diákok sikere számára kedvező környezet kialakítása.
      • Különböző perspektívák értékelése a Krisztusközpontú közösségen belül.
      • A szolga vezetés és a hatékony felügyelet modellezése.

Miért a CU Online?

A növekedésére összpontosítva

Jól átfogó művészeti és természettudományos oktatásunk központi szerepet játszik az Ön személyes és szakmai fejlődésének elősegítésében.

Hitalapú oktatás

Az 1906-ban alapított keresztény egyetem üdvözli a sokféle perspektívát, és felkészíti a hallgatókat arra, hogy keresztény szolgai vezetőkké váljanak.

Megfizethető és kényelmes

Campbellsville megfizethető oktatást kíván biztosítani hallgatói számára. Online képzési programjaink kényelmes formátumban vannak, így bármikor és bárhol tanulhat.

Akkreditációk és elismerések

Regionális és haladó akkreditációink mellett az alábbi szervezetek is elismerést kaptak az oktatás terén elért kiválóságunkért.

Helyszínek

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Kérdések