Keystone logo
Campbellsville University Online BS in Business Administration: Marketing hangsúly
Campbellsville University Online

BS in Business Administration: Marketing hangsúly

Campbellsville, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

A gyorsan növekvő terület átjárójának tervezték, a Campbellsville University-n szerzett online Bachelor of Business Administration - Marketing fokozat átfogó oktatást nyújt az üzleti alapelvekről, valamint a marketing alapvető kérdéseinek erős tudományos megalapozásával. A program a marketing szakemberek következő generációját felkészíti a keresztény etikán alapuló tantervre és szakértői oktatók oktatására, akik óráikat sokéves marketing tapasztalatok alapján építik fel. A program befejeztével elvégzi azokat a szakmai ismereteket, amelyek szükségesek a marketing szakmai céljainak eléréséhez, valamint az egyetem marketing szakán folytatott felsőfokú oktatáshoz is.

A Bachelor of Business Administration - Marketing program 120 teljes kreditóra teljesítését igényli, beleértve 33 óra marketing-specifikus tanfolyamot. Az üzleti adminisztráció alapszakokon keresztül szakmai ismereteket szerez az üzleti alapokról, ideértve a mikrokomputeres alkalmazásokat, az üzleti jogot, a társadalmi statisztikákat és egyebeket. A marketing hangsúlyt fektető tanfolyamok karrier-kész készségeket nyújtanak a fogyasztói magatartás, a marketingkutatás, a szervezeti magatartás, a nemzetközi üzlet és egyebek terén.

A kurzusok elvégzése során tudományos támogatást és személyre szabott oktatást kap a Campbellsville szakértői oktatói karától egy online osztályteremben. Rugalmas kurzuslehetőségeket és interaktív tanulási környezetet kínálva az online tanterem lehetővé teszi, hogy megvitassák a kurzus témáit oktatóikkal és osztálytársaikkal, saját tempójukban tanuljanak és oktatási céljaikat elérjék anélkül, hogy valaha is részt vennének az egyetemen folyó órákon.

Az Iskoláról

Kérdések