Keystone logo
Campbellsville University Online Oktatási MA (tanári vezető), ESL szak
Campbellsville University Online

Oktatási MA (tanári vezető), ESL szak

Campbellsville, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Részidő

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

A Campbellsville Egyetem online Master of Arts - Teacher Leader programja felkészíti Önt arra, hogy a keresztény elvek és vezetés révén elősegítse tanári karrierjét. Az online tanulási környezetben megvalósított program rugalmasságot kínál, amire szüksége van a mesterképzés elvégzéséhez, miközben megőrzi teljes munkaidős feladatait az osztályteremben. Amikor elvégzi a diplomát, megkapja azokat az innovatív technikai készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy tekintélyessé válhassanak az iskolai tanárok és az oktatási közösség egész területén.

Az online tanárvezetői programot az Oktatók Előkészítésének Akreditálási Tanácsa (CAEP) akkreditálta. Az erkölcsi vezetői gyakorlatokra összpontosító tanterv révén a program különféle tanfolyamokat kínál a folyamatos siker érdekében, valamint két gyakorlati tanfolyamot, amelyek biztosítják, hogy értékes gyakorlati tapasztalatokat szerezzen. Ezenkívül a program lehetővé teszi az oktatás testreszabását hét szakmai specialitás opció kiválasztásával, valamint a diplomával járó jóváhagyások megszerzésének lehetőségével. A szakmai specialitás lehetőségei közé tartozik a tanterv hangsúlyozása, a tehetséges oktatás jóváhagyása, a környezeti nevelés jóváhagyása, a tartalom specializációja, az interdiszciplináris kisgyermekkori nevelés és az informatika.

Az összes tanfolyamot olyan oktatók oktatják, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek Kentucky tanárként és az iskola adminisztrátoraiként. Amint tanul a szakértelmükből, megtanulja használni a tanterv tervezéséhez szükséges alapvető eszközöket és beépíteni a technológiát az osztályterembe. A program befejeztével megszerezheti azokat a szakmai ismereteket és valós tapasztalatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az oktatás adminisztrátoraként sikeres legyen az általános, a középiskolai vagy a középiskolai posztgraduális környezetben.

Az Iskoláról

Kérdések