Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Bevezetés

Carey Theological College

Kanada Online Evangélikus Szeminárium

Carey Theological College teológiai oktatást nyújt akkreditált programokon keresztül, a diplomától a doktori fokozatig; felszerelni a helyi gyülekezetet online forrásokkal, workshopokkal, szemináriumokkal, lelkigyakorlatokkal és konferenciákkal; és a University of British Columbia tanítványai egyedülálló keresztény közösségünk és tartózkodási programunkon keresztül.

A Carey Theological College cégnél az a célunk, hogy az élet minden évszakában tanítványságot kínáljunk. Carey úgy véli, hogy a tanítványságnak gyakorlatilag elérhetőnek, személyesnek és mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Felismerjük, hogy a világnak szüksége van keresztény vezetőkre, akik befolyásolják globális közösségeinket, hogy részt vegyenek abban, amit Isten már tesz a világban. Carey úgy elégíti ki ezt az igényt, hogy két kulcsfontosságú területre összpontosít:

Lelkipásztorok formálása: Carey összes diplomás szolgálati kurzusa és akkreditált programja online elérhető, így diákjaink bárhol és bármikor tanulhatják és fejleszthetik hitüket. Egyedülálló pénzügyi modellünkkel végzett hallgatóink a legmagasabb szintű tudományos kiválóságot tapasztalják, amely hatékonyan készíti fel őket a szolgálatra, kis adósság nélkül. Interaktív tanulási platformunk ösztönzi az aktív tanulást és a hallgatók és oktatók mély elkötelezettségét.

UBC-hallgatók tanítványa: Carey lakóhelye biztonságos otthont jelent azoknak az egyetemistáknak, akik az UBC-n folytatott tanulmányaik során szeretnék megerősíteni hitüket keresztény közösségünkben. Megfizethető árakat számítunk fel egy privát szobáért, fürdőszobával és étkezéssel, valamint egyedülálló diáktanítványi tapasztalatunkkal. Egy lelkész vezeti ezeket a tanulókat bibliatanulmányozásban, mentorálásban, lelkigyakorlatokon és társadalmi tevékenységekben. Ahogy az UBC-n végeznek, keresztény vezetőkké válnak választott szakmájukban.

CAREY AKADÉMIAI PROGRAMOK

A CAREY kilenc különböző posztgraduális programot kínál. Minden program úgy készült, hogy más-más célt érjen el, más-más érdeklődési körhöz illeszkedjen, és hitben haladjon előre.

További információ a képzési programjainkról:

MIÉRT VÁLASSZA CAREY-T?

A mai keresztény szolgálatban a képzett és alkalmas vezetők száma csökkent. Carey azonban nem hiszi el, hogy Isten abbahagyta a nők és férfiak szolgálatra hívását. A szeminárium gyakran távol van otthonától, és a potenciális hallgatóknak fontolóra kell venniük, hogy gyökerestül felszámolják az életüket, hogy bejussanak egy teológiai oktatást kínáló iskolába. Ráadásul a posztgraduális tanulmányok költségesek lehetnek. Az adóssággal végzett hallgatók gyakran korlátozottak abban, hogy hol és hogyan szolgálhatnak, miközben törlesztik adósságukat.

HOGYAN KELL CAREY AZ ELÉRHETŐ TEOLÓGIAI OKTATÁS PROBLÉMÁJÁT?

MODULÁRIS PROGRAM Pathways ONLINE TANULÁS
MODELL
TANÍCIÓ ÉS PÉNZÜGYI
TÁMOGATÁS

MODULÁRIS PROGRAM Pathways

Programjaink egy moduláris kreditmodellre épülnek, amelyben az egyik szint a másikra épülhet, lehetővé téve a tanuló számára, hogy saját tempójában haladjon magasabb fokozat felé. Ez a modell rugalmasságot biztosít diákjaink számára, hogy egymásra halmozzák az alapozó kurzusokat, a programkövetelmény-kurzusokat és a választható kurzusokat, hogy diplomát szerezzenek, vagy felkészítsenek egy Pathway -t egy magasabb tudományos fokozatra.

Carey összes alapozó kurzusa évente egyszer indul, míg a programkövetelményeink és a választható kurzusaink 3-4 évente váltják egymást az oktatók elérhetősége alapján. Ez azt jelenti, hogy az év során bármikor regisztrálhat kurzusokra, és a Pathway program továbbra is jó úton halad. Általánosságban elmondható, hogy bölcs dolog a szükséges kurzusok elvégzését a program korai szakaszában megtervezni, hogy a legnagyobb rugalmasság maradjon a választható tárgyak és a szakosodás további szakaszában.

Moduláris programunk Pathways teljes áttekintéséhez kattintson ide.

ONLINE TANULÁSI MODELL

Carey kapcsolata a British Columbia Egyetemmel lehetővé teszi számunkra, hogy újításokat folytassunk a tanulási technológiák terén, és biztosítsuk, hogy a hallgatók egyszerűsített hozzáférést kapjanak a különböző platformokhoz tanulási tapasztalataik javítása érdekében.

ZOOMOLÁS
A Zoom egy video/audió webkonferencia és együttműködési eszköz, amely valós idejű találkozókat és megbeszéléseket tesz lehetővé diáktársaival és oktatóival egyaránt. Ahelyett, hogy kizárólag előadások platformja lennénk, a Zoom-ot használjuk a peer-to-peer tanulási tapasztalatok és a közösség növekedésének elősegítésére.
POPULI
A Populi az egyik központi platform, amelyet regisztrációhoz, fizetéshez, közösségi részvételhez és még tanfolyamokhoz is használ. A Populi könnyedén kezeli a videókat, a csoportos megbeszéléseket, a fájlmegosztást és az integrációt számos ma elérhető populi LTI-vel (Learning Tools Operability).
EBSCO
A kurzusokhoz és kutatásokhoz szükséges forrásokhoz való hozzáférés elősegítése érdekében Carey folyamatosan bővülő digitális könyvtárral rendelkezik az EBSCO gyűjteményén keresztül. Úgy gondoljuk, hogy a tanulók nem hagyhatják ki a tanulást, mert nem engedhetik meg maguknak a könyveket, vagy nehezen találnak egy példányt; arra törekszünk, hogy az órákhoz szükséges összes forrást a programjainkban részt vevő tanulók számára 100%-ban ingyenessé tegyük.

TANFOLYAMOK A CAREY-BEN

Carey kurzusai általában tartalmazzák ezeket a szegmenseket; Olvasás, fórumbeszélgetés, feladatok és online tanterem.

TANÍCIÓ ÉS PÉNZÜGYI

Carey küldetése, hogy minden generáció, minden kultúra és minden közösség számára felhatalmazza a hűséges keresztény vezetőket.

Küldetésünk megvalósítása érdekében a tandíjainkat versenyképes szinten tartjuk, hogy a teológiai oktatás minél elérhetőbb legyen. Ezenkívül Carey örömmel tölti el, hogy különféle pénzügyi támogatási forrásokat kínálhat a tanulással kapcsolatos kiadások csökkentése érdekében. Kérjük , lépjen kapcsolatba velünk , vagy látogasson el weboldalunkra , hogy többet megtudjon a tandíjról és a pénzügyi támogatásról.

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  95%

 • 0
 • Hallgató/oktató arány:

  12 1-hez

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Kérdések