Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Bevezetés

A Carlow Egyetemen minden, amit csinálunk, a Sisters of Mercy örökségét és értékeit testesíti meg. Megnyitjuk szívünket diákjaink, kollégáink és a világ előtt, és gyakorlati módszereket keresünk közösségeink azonnali és hosszú távú szükségleteinek kielégítésére.

Etikai alapú online tantervünk felkészíti a tanulókat arra, hogy hatékonyan vezessenek választott szakmájukban, és elősegítsék az igazságos és irgalmas világot. Carlow hisz az oktatásban és a növekedésben az osztálytermen belül és kívül. Arra ösztönözzük a tanulókat, hogy fejlesszék képességeiket az ítélkezés, a vezetés, az elemzés, a döntéshozatal és a kommunikáció terén. Az átalakuló tanulási tapasztalatok és a Carlow sokszínű közössége segíti a tanulókat abban, hogy teljes potenciáljukat kiaknázhassák, miközben karrierre kész, együttérző szakemberekké válnak.

A tanári kar teljes mértékben együttműködik a hallgatókkal, hogy segítse őket a sikerek elérésében, valamint a munka és az iskolai kötelezettségek közötti egyensúly fenntartásában. Minden oktató változatos tapasztalatokat hoz az osztályterembe, hogy átfogóbb, több perspektívát átfogó, etikus világnézetet nyújtson, amelyből a tanulók tanulhatnak és alkalmazhatnak oktatásukban, szakmájukban és mindennapi életükben.

Bőkezű pénzügyi támogatási és transzfer kreditprogramjaink, valamint a kis létszámú osztályok biztosítják a tanulók sikerét. Programjaink maximális rugalmasságot kínálnak, miközben hűek maradunk a társadalmi igazságosság és a tudományos kiválóság iránti elkötelezettségünkhöz. Számos egészségügyi, üzleti és oktatási végzettséget kínálunk online.

Helyszínek

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Kérdések