Keystone logo
© Eva Dang
Central Law Training

Central Law Training

Central Law Training

Bevezetés

Központi Jogi Továbbképző, A vezető szolgáltató a szakmai asszisztens képzés és képesítések az Egyesült Királyságban. Ők biztosítják a téma-specifikus jogi asszisztens képzés, hogy fokozza a profilt, hogy a munkáltatók és segít tovább a karrierjét. Minősített paralegals nagy az igény, és már diplomás haladt, hogy munkához jussanak, továbbá a karrierjük, és létrehozza a sikeres vállalkozások.

Központi Jogi Továbbképző (Scotland) Ltd valamint a Strathclyde Egyetem, Úttörő koncepció asszisztens képzés közel 20 évvel ezelőtt. Ők most a vezető szolgáltató a gyakorlati asszisztens képesítés a posztgraduális egész UK.

A rugalmas, otthoni tanulmányi formátum lehetővé teszi a küldöttek, hogy tanulmányozza a saját üteme mellett a teljes munkaidő és a családi kötelezettségek. Átfogó természetesen anyagokat az elején a kurzus, beleértve útmutatók, tananyagát és megbízásokat. A tanfolyam teljesen önálló és a diákok nem igényelnek további anyagokat. Munkatársaink és ipari tutorok érinthető egész, hogy támogatást és útmutatást. Sikeres diákok meghívást kapnak végzős egy éves díjkiosztó ünnepségen a Strathclyde Egyetem, Glasgow.

Helyszínek

  • Glasgow

    Central Law Training (Scotland) Ltd Tontine House 8 Gordon Street, G1 3PL, Glasgow

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések