Keystone logo
Chadron State College Online

Chadron State College Online

Chadron State College Online

Bevezetés

Az 1911-ben alapított Chadron State College az egyetlen négyéves, regionális szinten akkreditált főiskola Nebraska nyugati felében. A tanárképzésben gyökerező közintézményként a Chadron State átfogó főiskolává fejlődött, széles egyetemi és posztgraduális programokkal. A Főiskola büszke volt hozzáférhetőségére és megfizethetőségére, és értékeli az emberek és a gondolkodás sokszínűségét és befogadását. A CSC emellett arra törekszik, hogy hasznos tapasztalatokat és eredményeket vegyen igénybe hallgatói és alkalmazottai számára, valamint elismeri, hogy a hallgatók elkötelezettsége és tanulása a küldetésének fő eleme:

"A Chadron Állami Főiskola olyan tapasztalatokat nyújt, amelyek elősegítik a hozzáértő és elkötelezett vezetőket és polgárokat, hogy gazdagítsák a Alföld régióját és azon túl."

A Főiskola úgy dönt, hogy megünnepli az együttműködést, és szorgalmasan dolgozik annak érdekében, hogy összhangot teremtsen az egyetem minden tanszéke között. Valójában az igazodás a Chadron State 2030, a főiskola stratégiai tervgyűjteményének döntő eleme. A Chadron State 2030 egyesíti a Fő Akadémiai Tervet, a Campus Főtervet és a Chadron Állami Alapítvány átfogó kampányát. Mindhárman együtt dolgoznak egy magas színvonalú tanulási környezet megteremtésében a hallgatók számára, valamint egy vonzó és kifizetődő helyért, ahol élhetnek és dolgozhatnak.

Helyszínek

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Kérdések