Keystone logo
Christian Leadership University Isteni mester (Online)
Christian Leadership University

Isteni mester (Online)

Orlando, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 150 / per course *

Távoktatás

* 100 USD / kredit vagy 300 USD / három kredit tanfolyam teljes vagy részidős hallgatók számára. Vegye fel a kapcsolatot irodáinkkal az Ön helyzetére vonatkozó, az átruházott kreditek száma és az odaítélt élettartami kreditek száma alapján - az Ön helyzetér

Bevezetés

Istenség Online Mester Mestere

Ezt az online tanfolyamot csak angol nyelven tanítják.

Készüljön fel a szolgálatra, ahogyan Jézus tette, mindig az isteni kezdeményezéséből, amelyet követett, majd látta és hallotta az Atyját!

  • Elégedett-e egy olyan istenség-mesterképzéssel, amely csupán „keresztény perspektívával rendelkezik”, vagy a szíve éhezi az a képessége, hogy hallja az ő hangját, közvetlenül a szívedhez szól?
  • Egy radikálisan eltérő Istenség Mester programot keres?

Ha igen, akkor a mesterképzésre Divinity származó Christian Leadership University pontosan mit keres.

125542_candles-2628473_960_720.jpg

pixel2013 / Pixabay

Az istenség mesterképzése, amely sokkal többet ér, mint a papír, amelyre nyomtatják

Hisszük, hogy a tapasztalati tudás végtelenül értékesebb, mint a különálló könyvtanulás. A világ összes fejtudása kevés jót tesz neked, ha nem tudja, hogy működjön a való világban. Ez az oka annak, hogy minden lépést alkalmazni fog, amit megtanul. A teológiai kurzusok mindegyike frissítő gyakorlat, és lépésről lépésre végigvezeti Önt az alkalmazott folyamatokon és technikákon.

A gyorsulás az Ön mértéke

Sokkal közelebb állsz az isteni iskolai végzettséghez, mint rájössz. Hozz magának akár 50% -át más kollégiumok vagy szemináriumok átiratai és az Élettapasztal-portfólió kombinációjával. Használja ki korábbi tanulmányait és tapasztalatait, és gyorsabban szerezzen jótékonysági diplomát, mint amennyire valaha is gondoltál!

Keress diplomát otthonról

Szerezze be az istenség akkreditált végzettségét 100% -ban távoktatás útján.

Istenség fok gyors indítása

Keresse meg az isteni iskolai végzettségének akár 50% -át az élettapasztalati kredit összekapcsolásával és más kollégiumokból vagy szemináriumokból történő átutalások kombinálásával.

Miért fizetne többet?

A tandíj a CLU-ban az átlagos magániskola kb. 1/10-e , és egy állami állami főiskola kb. 1/4-a.

A fejlődő országok diákjai kedvezményt kapnak a Christian Leadership University :

  1. Ha rendes 3-kredites CLU tanfolyamot rendel, akkor a tanfolyam 300 dollárról 150 dollárra csökken. A tananyagok és a szállítás költségei külön díjak.
  2. Több mint 20 elektronikus képzési modulunk van a legnépszerűbb tanfolyamokról, amelyek diplomát eredményeznek az alkalmazott szellemiségben. Az összes anyag azonnal elérhető a számítógépen vagy okostelefonon. A modulok szokásos ára 99 USD - 197 USD, és kérhet egy kupont, amely a modult félárra engedi. Kattintson ide további információért.

A CLU a kijelentés-alapú tanulás első számú helye

Egyedülálló megközelítésünk a valós élet, bibliailag megalapozott, kinyilatkoztatáson alapuló tanulás, amelyet Isten hangja hitelesít.

követelmények

A Mesterfokok összesen 40 kreditet igényelnek a Bachelor fokon túl. A Mester programba beiratkozó hallgatóknak hivatalos átiratot kell benyújtaniuk alapképzettségükről.

Ha egyetemi diplomád (pl. Alapképzés) a Biblia vagy a szolgálat területén vagy egy keresztény iskolából származik, és benne vannak a Biblia vagy szolgálat tanfolyamai, és további átirat-jóváírásokkal rendelkezik, amelyek nem képezik a főiskolai végzettség részét, akkor megkapja a Lehetőség van akár 10 kredit bevonására a mesterfokozatba más iskolák átírásain vagy dokumentált élettapasztalatain keresztül. Ha az egyetemi végzettség olyan területen van, amely nem kapcsolódik a szellemi tudáshoz, mind a 40 kreditnek a CLU-nál kell szereznie.

Miután elvitte a REN503 közösséget Istennel, akkor jogosult lesz követni a Szentlélek vezetését a diploma megszerzéséhez szükséges kurzusok megválasztásakor, mivel jobban tudja, mint mi, milyen ismeretekre és készségekre lesz szüksége a terveinek teljesítéséhez. neked.

Elérhetőségeit

E-mail: [email protected]

Telefonszám: 800-466-6961
vagy
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések