Keystone logo
Christian Leadership University Minisztériumdoktor (Online)
Christian Leadership University

Minisztériumdoktor (Online)

Orlando, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 150 / per course *

Távoktatás

* 100 USD / kredit vagy 300 USD / három kredit tanfolyam teljes vagy részidős hallgatók számára. Vegye fel a kapcsolatot irodáinkkal az Ön helyzetére vonatkozó, az átruházott kreditek száma és az odaítélt élettartami kreditek száma alapján - az Ön helyzetér

Bevezetés

Online Minisztérium doktor

Ezt az online tanfolyamot csak angol nyelven tanítják.

„A szeretet révén szolgáljanak egymást.” Ez a szolgálat szíve. A Lélek szeretõ szolgálatát sokféle módon kifejezi mindannyiunkon keresztül, azzal az egyedülálló módon, amellyel teremtett és formált minket.

 • Tudta, hogy a „miniszter” szónak két nagyon különleges jelentése van, amelyek mindkettő segít megérteni hívásunkat? Először: a „miniszter” az „aki egy másik személy hatalma alapján cselekszik”. Szeretne az ő hatalma alapján úgy cselekedni, hogy meghallgatja az ön számára adott konkrét utasításokat?
 • A „miniszter” másik jelentése: „szolga”. Mindegyikük különféle ajándékokat kapott, és szolgálatunk az, hogy ezeket az ajándékokat egymás szolgálatára használja fel. Az összes ajándékát úgy akarja használni, ahogyan az Úr akar?

Ha igen, akkor a Christian Leadership University a doktori fokozat pontosan az, amit keresett.

125542_candles-2628473_960_720.jpg

pixel2013 / Pixabay

Már megszerezted a diplomádat

Azok az évek, amikor munkát végeztél, és az élet, amelyet megérintettél, tanúságot tesznek az Úr Jézus Krisztus iránti elkötelezettséged szintjéről. Most hitelesítheti és dokumentálhatja a minisztérium kiemelkedő életét, ha megszerezte a minisztérium doktora fokozatát. Sokkal közelebb állsz a fokához, mint gondolnád. Hozz magának akár 50% -át más kollégiumok átiratai és az Élettapasztalat portfólió kombinációjával. Használja ki korábbi tanulmányait és tapasztalatait, hogy kevesebb idő alatt szerezzen minisztériumdoktorát, mint amennyire valaha is gondoltál!

Fejleszti azt a képességét, hogy hallja Isten hangját

Természetesen nem idegen meghallgatni ezt a „csendes, kicsi hangot”. Érezted, hogy Isten felhívja életedet, hogy lépjen be a szolgálatba, és megérezte az ő szelíd útmutatásait, amikor megpróbálta követni az Ő tökéletes akaratát. életed. De szeretett volna valaha, hogy pontosabban összpontosítson az Ő hangjára? Úgy érzi, érez, hogy következetesebben hallja Mennyei Atyádat, és szeretné, ha 100% -ban biztos benne, hogy valójában Ő?

Hagyja abba az éhezést, és kezdje el a partizást

Erről szól a Christian Leadership University ! Mindent, amit tanítunk, alapja az a képesség, hogy könnyedén és következetesen halljuk Isten hangját. Az Istennel való közösség tanfolyam megszilárdítja az Ön hangjának megkülönböztetésére való képességét, és kiküszöböli a minden kétséget és bizonytalanságot. Képzett lesz a frekvencia azonnali felismerésében és „behangolásában”, így „hangolhatja” a világ többi részét.

Ossza meg Isten hangjának ajándékát

Miután tökéletesen megtapasztalja a Jézussal folytatott napi beszélgetéseit, természetesen égő vágya lesz, hogy megossza ezt a képességet azokkal a körülötted élőkkel, akiknek életét megérinti. Milyen jobb ajándékot adhatna nekik? Terjessze el a szót, és vezesse egyre növekvő számú Isten gyermekét a folyamatos, életmódot ápoló, gyönyörű kommunikációba, amely szíve vágya.

A gyorsulás az Ön mértéke

Sokkal közelebb állsz a minisztérium doktori fokához, mint gondolnád. Hozz magának akár 50% -át más kollégiumok átiratai és az Élettapasztalat portfólió kombinációjával. Használja ki korábbi tanulmányait és tapasztalatait, és gyorsabban szerezzen doktori fokozatot a minisztériumban , mint amennyire valaha is gondoltál!

Keress diplomát otthonról

Szerezze be az akkreditált doktori fokozatot a minisztériumban 100% -ban távoktatás útján.

Minisztériumi fokozat gyors indítása

Keresse végzettségének akár 50% -át az élettapasztalati kredit és a más főiskolákon történő átutalások kombinálásával.

Miért fizetne többet?

A tandíj a CLU-ban az átlagos magániskola kb. 1/10-e , és egy állami állami főiskola kb. 1/4-a.

A fejlődő országok diákjai kedvezményt kapnak a Christian Leadership University :

 1. Ha rendes 3-kredites CLU tanfolyamot rendel, akkor a tanfolyam 300 dollárról 150 dollárra csökken. A tananyagok és a szállítás költségei külön díjak.
 2. Több mint 20 elektronikus képzési modulunk van a legnépszerűbb tanfolyamokról, amelyek diplomát eredményeznek az alkalmazott szellemiségben. Az összes anyag azonnal elérhető a számítógépen vagy okostelefonon. A modulok szokásos ára 99 USD - 197 USD, és kérhet egy kupont, amely a modult félárra engedi. Kattintson ide további információért.

A CLU a kijelentés-alapú tanulás első számú helye

Egyedülálló megközelítésünk a valós élet, bibliailag megalapozott, kinyilatkoztatáson alapuló tanulás, amelyet Isten hangja hitelesít.

Elérhető tanfolyamok

 • REN103 közösség Istennel
 • REN204 Természetesen természetfeletti
 • COU202 Isten tanácsadása
 • BUS102 Töltse ki pénzügyi sorsát
 • HEA102 Tegye felelőssé egészségét
 • A LEA103 sikerre adta
 • LEA310 A vezetés gyakorlati tagjai
 • THE121 törvény és a szellem
 • WOR101 hívõ imádat I.
 • COU203 A kommunikáció sarokkövei
 • REN206 A kenés növelése
 • LEA205 Missziós nyilatkozat létrehozása
 • REN207 gyógyító kenet
 • LEA203 Ötszörös vezetés
 • COU301 Imák, amelyek gyógyítják a szívet
 • LEA303 A Leader fejlesztése belül
 • REN310 Bölcsesség az álomértelmezés révén
 • BUS320 Új trendek a menedzsmentben
 • MIN310 Isten megtapasztalása a kis csoportban
 • THE331 ház-templom
 • BIB390 Biblia kutatási módszerek
 • LEA321 Visionary vezetés
 • MIN415 Felkent Prédikáció

követelmények

A legtöbb doktori fokozat megköveteli a 40 kredit teljesítését a mesterfokon túl, azzal a lehetőséggel, hogy doktori disszertációt készítsen a kredit egy részén. A következő fokok 60 kredit igényelnek a mesterképzésen túl, beleértve a kötelező doktori disszertációt is: keresztény filozófia doktor, istenség doktor és teológia doktor. Ezek a kreditek származhatnak 1) képzés kombinációjából; 2) eredeti disszertáció vagy minisztériumi projekt, és 3) gyakorlati vagy gyakorlati tapasztalat. A hallgató várhatóan együtt dolgozik a dékánnal egy olyan program kidolgozásában, amely kielégíti a növekedés iránti vágyát azon a területeken, amelyeken Isten szenvedélyt adott a szívébe.

 1. Tanfolyamok: A hallgató választhatja a CLU által kínált kurzusokat. Ha egy egyetemi kurzust választ, további munkát kell hozzáadni a diplomás szintű követelmények teljesítéséhez.
 2. Eredeti disszertáció vagy minisztériumi projekt: Ez lehet eredeti írásos munka vagy minisztériumi munka létrehozása. Az egyediség és / vagy az eredetiség lesz a projekt legfontosabb értékelési pontjai. Ha írásbeli projekt, akkor egyensúlyt kell fenntartania az eredeti szöveges kutatás (a Szentírás és a másodlagos irodalom) és a dolgozat gyakorlati tesztelése között a valós életben. Valahogy a minisztériumi munka vagy az eredeti írásbeli munka új perspektívát adhat a dolgozat tárgyát képező téma ismeretéhez és gyakorlatához.
 3. Gyakorlat vagy szakmai gyakorlat: A doktori fokozat egy részét arra is ösztönözzük, hogy valós életbeli szolgálati tapasztalatokból származzon.

Korlátok: Legfeljebb 20 kredit adható mind a többi intézménytől származó átutalási jóváírások, mind az élethosszig tartó tapasztalatért szerzett kredit összegéhez. Ebből a 20-ból legfeljebb 10 származhat élettartamért szerzett kreditből.

Elérhetőségeit

E-mail: [email protected]

Telefonszám: 800-466-6961
vagy
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések