Keystone logo
© BIMM University
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Bevezetés

Mi vagyunk a szakmai szervezet a HR és az emberek fejlesztése - szakértők a világ a munka és a karrier partner több mint 140.000 tagja az egész világon. Célunk, hogy a bajnok jobb munka és életük javítása gyakorlatok emberek és szervezetek fejlesztése, javára a magánszemélyek, vállalkozások, gazdaságok és a társadalom.

Hisszük, hogy csakúgy, mint a hozzáadott értéket teremtve a szervezetek és a gazdaság, a munka lehet és kell biztosítani az egyének és a társadalom egésze is. Munka többet kell tennie, mint felel meg az alapvető pénzügyi szükségleteit - ez kell nekünk értelme és célja, valamint hozzájárulnak a teljes jólét.

Célunk

Bejegyzett jótékonysági voltunk létre, hogy előmozdítsa a művészet és a tudomány irányítása és fejlesztése az emberek közhasznú. Elkötelezettek vagyunk nem csak a megállapítás, és élen módjait meghatározó és szervező munkát, amit létre a gazdasági és társadalmi érték, hanem hogy elősegítsék javításának módjait egyéni élettartamának.

A HR és az L & D foglalkozások tartsa a kulcsa annak, hogy az édes hely. Jó emberek kezelése és a fejlődés nem csak a jó pénzügyi teljesítményét egy adott üzlet, hanem a jólét, illetve a munkaerő és a hosszú távú jólét a gazdaságok és társadalmak, amelyekben mindannyian dolgozunk.

Elképzelésünk

Úgy véljük, hogy a növekvő és fejlődő közösség a szakemberek, hogy a bajnok jobb munka és életük, mi segítünk biztosítani, hogy a munka értéket teremt az egyének, a szervezetek, a gazdaságok és a társadalom.

Célunk, hogy meghatározza és képviselje a nemzetközi mércét kiválóság az emberek és a szervezet vezetése és fejlesztése.

Megcsináljuk ezt:

  • a hangunkat, hogy befolyásolják az érintettekkel és ösztönzik őket, hogy fektessenek be a HR szakma, valamint egyéb lehetőségeket, amelyek segítenek, hogy bajnok jobb munka és a munkával töltött életszakasz
  • annak biztosítása, hogy a HR-szakma (és CIPD tagság) is tekintélyes és megbízható a világ minden táján szélesítése és megerősítése meghatározása szakmai HR, valamint annak biztosítása, hogy a HR szakemberek a jövőben van szerelve a tudás, készségek és viselkedések keresni, hogy bizalom és a tisztelet
  • befektetés a CIPD saját jövőben fenntartható, tudásalapú vállalkozás, amely új mércét állít a kiválóság az emberek és szervezetek fejlesztése

Helyszínek

  • UK Online

    Chartered Institute of Personnel and Development 2016, 151 The Broadway, SW19 1JQ, UK Online

Kérdések