Keystone logo
© Eva Dang
The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

Bevezetés

Mintegy CIPFA

CIPFA az egyetlen professzionális számviteli szervezet a világon, amely kizárólag az államháztartás.

CIPFA, a Chartered Institute of Public Pénzügyi és Számviteli, a szakmai szervezet az emberek az államháztartás. A 14.000 tag dolgozik egész közszolgáltatások, a nemzeti ellenőrző szervek, a nagy számviteli cégek és egyéb szervezetek, ahol az állami pénz kell hatékonyan és eredményesen kezelni.

Mivel a világ egyetlen számviteli szakmai szervezet szakosodott közszolgáltatások CIPFA portfoliójának képesítések az alapja a karrier az államháztartás. Ezek közé tartozik a viszonyítási alap szakképesítés közszférában könyvelők, valamint a posztgraduális diploma az emberek már dolgozik a vezetői pozíciókban. Ők tanítják a házon belüli CIPFA Oktatási és Képzési Központ, valamint más helyeken a tanulás az egész világon.

Azt is bajnok nagy teljesítményű a közszolgáltatásokban, tolmácsolják a tapasztalatszerzést és világos tanácsot és gyakorlati szolgáltatásokat. Olyan adatokat tartalmaznak, és útmutatást, tanfolyamok, konferenciák, a tulajdon és vagyonkezelési megoldások, tanácsadás és ideiglenes emberek egy sor állami szektor ügyfelek.

Globálisan CIPFA mutatja az utat az államháztartás által kiállt a szilárd államháztartás és a jó kormányzás. Dolgozunk a donorok partner kormányok, számviteli testületek és az állami szektor a világ előre államháztartás és támogatja a jobb közszolgáltatások.

Helyszínek

  • London

    77 Mansell Street, London, E1 8AN, , London

    Kérdések