Keystone logo

Columbia | Engineering

A logo

Bevezetés

Miért szerezzen igényes készségeket a Columbia Engineeringnél?

A Columbia Engineering Boot Camps alapvető készségekkel ruházza fel a mai digitális gazdaság számára. Stratégiailag megtervezett tantervekkel, személyes interakcióval és hozzáértő oktatókkal olyan oktatási tapasztalatot biztosítunk, amely segít megtalálni a sikerhez vezető utat.

  • Használja ki a karrierszolgáltatások széles skáláját, hogy sikerre vigye a Boot Camp befejezését és azon túl.
  • Építsen fel projekt- és alkalmazásportfóliót kódolási, adatkezelési, fintech-, digitális marketing-, UX/UI- és termékkezelési Boot Camp-ünkben, vagy sajátítson el egy sor ipari tanúsítványhoz alkalmazható készségeket a Cybersecurity Boot Camp-ben.
  • A Coding Boot Camp az életstílusához igazodó lehetőségeket kínál, teljes munkaidős kódolási lehetőséggel azok számára, akik gyorsabb ütemben szeretnének tanulni.
  • Használja tanulótámogató szolgáltatásainkat, hogy segítsen eligazodni a Boot Camp-ben.
Ezt a Boot Camp-et a Columbia Engineering az edX-szel együttműködve kínálja.Az edX-rőlAz edX, a 2U Inc. része, elismert egyetemekkel és szervezetekkel működik együtt annak érdekében, hogy innovatív, készségalapú képzést biztosítson a több mint 45 millió tanulóból álló közösség számára világszerte, hogy támogassa őket életük és karrierjük minden szakaszában. Az edX rendszerindító táborokat kínál magával ragadó tanulási tapasztalattal, szakértői szolgáltatásokkal és értékes erőforrásokkal. 2021-ig több mint 6700 vállalat vett fel diplomásokat, köztük a Fortune 100 több mint 62%-a.

Helyszínek

  • 10027, Manhattan

Kérdések