Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Bevezetés

Concordia University, St. Paul üdvözli a sokszínű hallgatói kört, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tudományosan, spirituálisan és interperszonálisan fejlődjenek. A Concordia University, St. Paul közösségi érzése – akár az egyetemen, akár online – arra készteti a hallgatókat, hogy a Concordia család részének érezzék magukat, amikor beiratkoznak valamelyik programunkra. Arra ösztönözzük a hallgatókat, hogy fedezzék fel érdeklődési körüket, lépjenek kapcsolatba professzorokkal és társaikkal, és érjék el céljaikat tanulmányi sikerekkel.

A Concordia University, St. Paul online programjai támogatóak és energikusak, lehetővé téve, hogy rugalmas digitális környezetben érje el céljait. Átfogó programjaink arra összpontosítanak, hogy értékes tapasztalatot és fejlett iparági tudást biztosítsunk Önnek, amely összhangban van a Concordia tudományos kiválóság hagyományával. Online közösségünk arra ösztönzi a hallgatókat, hogy fedezzék fel érdeklődési köreiket, lépjenek kapcsolatba professzorokkal és társaikkal, és érjék el céljaikat tanulmányi sikerrel és növekedéssel.

A Concordia University, St. Paul a Higher Learning Commission által akkreditált, és a North Central Association tagja. A Concordia University, St. Paul 1967 óta akkreditált, az újraakkreditációt 2018-ban adták át.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Kérdések