Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global MA a korai gyermekkori oktatásban
Concordia University, St. Paul Global

MA a korai gyermekkori oktatásban

Online USA

8 Weeks

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Haladjon előre karrierjében a kisgyermekkori nevelésben. A bölcsészképzés mestere - A St. Pauli Concordia Egyetemen online kínált koragyermekkori végzettség kritikus gondolkodásra, hatékony kommunikációra és pragmatikusan megoldja a kisgyermekkori nevelés számos kihívását.

A tanfolyam olyan stratégiákra és bevált gyakorlatokra összpontosít, amelyek az elméletben és a filozófiában gyökereznek, és amelyeket kutatások támogatnak. Minden tanfolyam a Nemzeti Gyermekoktatási Szövetség (NAEYC) által az előrehaladott szakmai felkészültségre vonatkozóan meghatározott normákra vonatkozik.

A diploma megszerzéséig értelmezheti, értékelheti, alkalmazhatja a kutatásokat, és összekapcsolhatja az elméletet a kisgyermekkori nevelés minden területéhez kapcsolódó gyakorlattal, hogy javítsa a tanulási eredményeket és a kisgyermekkori nevelés üzleti tevékenységét.

A Concordia online hozzáférhető és rugalmas online formátum segítségével irányíthatja tanulmányai menetrendjét - tanulmányozhatja, hogy mikor és hol a legjobb az Ön számára, anélkül, hogy időt szánna jelenlegi pozíciójáról.

Az Iskoláról

Kérdések