Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Bevezetés

Bevezetés

Continuing and Professional Education at The New School előremutató megközelítést alkalmaz a tanulásban, tanfolyamokat és előadásokat kínálva szakterületük csúcsán dolgozó szakemberektől. Tantárgyak széles skáláját kínáljuk a tanulók számára, a kreatív útjukat kezdő főiskola előtt álló diákoktól a világ legbefolyásosabb szervezeteinek vezetőiig. Itt boldogulhat, akár professzionálisan változtat, akár felgyorsítja főiskolai tapasztalatait, akár új készségekkel szeretné bővíteni professzionális eszköztárát.

Tanúsítványprogramok

A szakmai előmenetel ugródeszkája, a Parsons-tanúsítvány egy akkreditált egyetemtől származó bizonyítvány, amely rugalmas és megfizethető alternatíva a képzési programokhoz. A tanulók előnyt jelentenek a kis létszámú osztályok, valamint az oktatókkal és társaikkal való közvetlen interakció, saját tempójú, online formátumban, amelynek középpontjában a projektalapú tanulás áll. A két-nyolc kurzus hosszúságú bizonyítványok két évnél rövidebb idő alatt készülnek el, egyes esetekben egyetlen félév alatt. Jelentkezés nem szükséges. Előfordulhat, hogy a hallgatók újak a művészetben és a tervezésben, vagy beiratkozhatnak készségeik bővítése és portfóliójuk megerősítése érdekében; sokan tapasztalataikat teljesen új karrierekben és vállalkozói lehetőségekben kamatoztatták.

Vezetői oktatás

Vezetői oktatási kínálatunk a Parsons School of Designból és annak iparágvezető szakértelméből merít a tantervi innováció, az együttműködési módszerek, valamint a technológia és a kísérletezés úttörő alkalmazásai terén, hogy élvonalbeli interdiszciplináris tapasztalatokat biztosítsanak. Míg más vezetői programok a „befektetés megtérülésére” összpontosítanak, a Parsons Executive Education a „Return on Design”-val vezet, amely a tervezést kihasználva javítja a teljesítményt, növeli az ellenálló képességet, új dinamikus ügyfélélményeket teremt, és maximalizálja a növekedést. Végzettségünk, bizonyítványunk és nyílt beiratkozási programjaink lehetővé teszik a vezetők számára, hogy a tervezést mint módszert és gondolkodásmódot a stratégia katalizátoraként, az átalakulás motorjaként és a komplexitás megoldásaként használják fel.

Helyszínek

  • New York

    New York, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések