Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Bevezetés

Corban University elkötelezett hallgatókkal, nagyszerű tanítással, élettel teli közösséggel és sikeres kimenetelű hallgatóként ismerik el. Corban az US News & World Report legjobb nyugati egyetemei között is szerepel.

Corban University olyan hallgatókat oktat, akik változást hoznak a világban Jézus Krisztus érdekében. A tudományos, spirituális és személyes növekedés biztosításának középpontja keresztény környezetben hihetetlen közösséget teremt az egyetemi tapasztalatok számára.

A szakértői kar a tanulást relevánssá és értelmessé teszi. 12: 1 hallgatói és oktatói arányunk miatt az osztálylétszám kicsi, így a tantestület név szerint ismeri Önt. Tanácsot adnak, mentorálnak és aktív szerepet vállalnak céljaik elérésében.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések