Keystone logo
Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Bevezetés

Miért válassza a CIIM-et - Cyprus International Institute of Management

 • Nyolc (8) akkreditált mesterképzést kínál az üzleti életben.
 • A Ciprusi Legjobb Üzleti Iskolának minősítve 3 kiváló Palm-pal, Eduniversal (2017 - 2019).
 • Nemzetközi kar a világ legjobb egyetemeiről és tapasztalt ipari szakemberek.
 • Erős karrier iroda (szakmai gyakorlatok, szakmai gyakorlatok és Erasmus-cserék).
 • A moduláris rendszer (félévek nélkül) lehetővé teszi a tanulmányok és a munka összeegyeztetését.
 • Esti tanfolyamok Nicosia és Limassolban.

CIIM - A Cyprus International Institute of Management egy nemzetközi üzleti iskola, amelyet 1990-ben alapított egy üzleti vezetők csoportja és a világ vezető üzleti iskoláit képviselő kiemelkedő akadémikusokból álló csapat. Célunk az volt, hogy a diplomás menedzsment oktatásban a legjobb tanárokat vegyük igénybe, függetlenül azok elhelyezkedésétől, és tehetségüket és tapasztalataikat elérhetővé tegyük Cipruson.

Küldetésének teljesítése érdekében a CIIM úttörő szerepet töltött be a moduláris oktatási modellben. Ez kivételes rugalmasságot biztosít programjaink számára, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy rövid, de intenzív időtartamon belül egy adott témára koncentráljanak. Ez megadja a választás szabadságát, amely különösen megfelel a dolgozó hallgató igényeinek.

Tanulási eredmények

 • Professzionalizmus és tehetséges hozzáállás: Professzionálisan járjon el és reagáljon bármilyen helyzetben és környezetben, ahol működik, fogadja el a kihívásokat, és gyors és használható megoldásokat talál.
 • Hatékony menedzsment: Az egységük, a vállalatuk vagy a szervezetük hatékony irányításában az elemző, a problémamegoldó és a döntéshozatali készségek (az emberek készségeivel együtt) segítségével mérhető különbségeket hozzanak környezetükben.
 • Kreatív és vállalkozói gondolkodásmód: azonosítsa a meglévő lehetőségeket, vagy teremtsen újakat, szellemi szigor, kritikus és innovatív gondolkodásmód alkalmazásával; hajlandóak ésszerű kockázatokat vállalni, hogy közös értéket teremtsenek maguk, szervezetük és a társadalom számára, és a kudarcokat tanulási lehetőségként kezeljék.
 • Interperszonális készségek, valamint érzelmi és kulturális intelligencia: Vizionárius vezetés, hatékony kommunikáció, együttműködés, csapatmunka és interperszonális készségek bemutatása; ismerje el és fogadja el az egyéni és kollektív kulturális sokszínűséget, törekedve a különböző etnikumok, kultúrák és lakosság közötti összekapcsolódásra.
 • Nemzetközivé válás: Mutassa meg a globális kérdések tudatosságát és megértését, és folytassa a nemzetközi tapasztalatokat és interakciókat.
 • Művelhető tudás és egész életen át tartó tanulás: Gyakorolható ismereteket szerezhet az üzleti menedzsment egy vagy több területén. Legyen élethosszig tartó tanuló a folyamatos személyes és szakmai fejlődés révén.
 • Etikai és társadalmi felelősség: Olyan módon járjon el, amely bizonyítja az integritást, az átláthatóságot, a tiszteletet és egyéb etikai, társadalmi és állampolgári felelősségeket, felismerve másokkal és a környezettel való kölcsönös függőségüket és kapcsolatukat.

CIIM: A tanulás új módja!

A CIIM az ütemezése körül dolgozik, és nem fordítva.

A CIIM egy innovatív és kényelmes, „Flexi Study” nevű rendszert követ, és az órák egyedülálló beiratkozási rendszeren alapulnak.

Flexi Tanulmányi Rendszer

 • 1. előny: Válasszon egyszerre EGY osztályt, nem kell féléveket követnie!
 • 2. előny: A Flexi Tanulmányi Rendszerrel minden osztály körülbelül 1-2 hétig tart!
 • 3. előny: Kombinálja a munkát és a tanulást kényelmes éjszakai és hétvégi órákkal!

Kombinálja a munkát és a tanulást

Kényelmes éjszakai és hétvégi foglalkozásokkal folytathatja a munkát, miközben tanul. Az időbeosztásod lehetővé teszi, hogy folytathasd karrieredet, élvezhesd a családodat és tanulj egyidejűleg.

Osztályértékelések

Egyes osztályokhoz vizsgát kell tenni, másoknál pedig írásbeli feladatot kell benyújtani. Az írásbeli feladatokat körülbelül egy hónappal az utolsó osztálytalálkozó után adják be.

ECTS

 • Európai átutalási és felhalmozási rendszer
 • A CIIM szakon végzett diplomához bizonyos számú ECTS kreditet kell felhalmoznia (90 MSC-hez, 120 MBA-hoz és MPSM-hez).

Gördülő felvételek

A felvételi kérelmeket egész évben elfogadják. Nincs meghatározott pályázati időszak vagy határidő a pályázat benyújtására. A pályázat beérkezését követően az iskola azt felülvizsgálja, és a felvett tanuló a következő felajánlott osztályhoz csatlakozva kezdheti meg az órákat.

146873_pexels-photo-5676744.jpeg

Akkreditációk és elismerések

Az 1990-ben létrehozott CIIM - Cyprus International Institute of Management , nonprofit nemzetközi üzleti iskola, programjait a Ciprusi Felsőoktatási Minőségbiztosítási és Akkreditációs Ügynökség (DI.PAE) akkreditálta, a szabványoknak és az irányelveknek megfelelően. az Európai Minőségbiztosítási Hálózat (ENQA) nyújtotta.

Akkreditációk és nemzetközi együttműködések

A CIIM MBA-t az EPAS nemzetközileg akkreditálta. Emellett kínálunk emberi erőforrás menedzsment (CyHRMA jóváhagyás), pénzügyi szolgáltatások MSc, üzleti menedzsment MSc, oktatási vezetői menedzsment MSc és üzleti intelligencia és adatelemzés MSc képzéseket, pénzügyi jogi és nemzetközi adózási oklevelet.

Valamennyi programunkat a ciprusi kormány akkreditáló ügynöksége is akkreditálta. A CIIM Executive Education-t világszerte elismert testületek akkreditálták, amelyek garantálják a Cipruson kínált képzési és fejlesztési programok legmagasabb színvonalát.

CFA partnerintézetként, az ICAEW partnereként a tanulásban, az Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) akkreditált képzési szolgáltatójaként és az Institute of Directors (Egyesült Királyság) akkreditált regionális képzési központjaként működünk. Küldetésének teljesítése érdekében a CIIM úttörő szerepet töltött be a moduláris oktatási modellben. Ez kivételes rugalmasságot biztosít programjaink számára, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy rövid, de intenzív időtartamon belül egy adott témára koncentráljanak. Ez megadja a választás szabadságát, amely különösen megfelel a dolgozó hallgató igényeinek.

146032_pexels-photo-3153201.jpeg

Helyszínek

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Kérdések