Keystone logo
Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

Bevezetés

A Davenport Egyetem felkészíti és átalakítja a hallgatókat, hogy elérjék a legmagasabb szintű tanulmányi teljesítményt, és ezáltal a 21. században kiemelkedőek és előreléphessenek választott szakterületeiken. A Global Campus küldetése az U! Szenvedélyes oktatók csoportja vagyunk, akik arra törekszenek, hogy a legjobb egyetemi és posztgraduális diplomákat nyújtsák. Páratlan támogatással, erőforrásokkal, útmutatással és innovációval törekszünk egy távoktatók és oktatók közösségének létrehozására, hogy előnyt teremtsünk tanulóink számára a növekedésben és a célok elérésében.

A Davenport Egyetem Global Campus több mint 50 fokot kínál teljes mértékben online, valamint közel 400 tanfolyamot. A könyveléstől a sportmenedzsmentig online tanulóink a mai munkahelyekért és a holnapi karrierért tanulnak.

A Davenport Global Campus nagy horderejű, jól megalapozott és kész szolgálni Önt. Szakértő oktatóink, akkreditált online programok és nagy hallgatói létszám az online tanfolyamok minőségéről és kényelméről szól.

Helyszínek

Helyszínek
  • Indianapolis

    University Boulevard,420, 46202, Indianapolis

    Kérdések