Keystone logo
© BIMM University
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Bevezetés

Elvén alapuló kiválóság, az egyenlőség és esélyegyenlőség, a University of York nyílt 1963 mindössze 230 hallgató. Azóta lettünk egyike a világ vezető egyetemek, kiiktatásnak hírneve, mint egy tudományos erőmű, ahol a hangsúly egyértelműen a kiválóságra biztosítja a nemzeti és nemzetközi elismerés mellett már meglévő intézmények.

tudományos kiválóság

A tagja az elit Russell Group egyetemekVagyunk egy dinamikus, intenzív kutatást folytató egyetem elkötelezett a fejlődés életmentő felfedezések és az új technológiák kezelésére néhány legégetőbb globális kihívásokra.

Jelenleg több mint 30 egyetemi tanszékek és kutatóközpontok, valamint a hallgatói szervezet bővült közel 16.000.

Az egyetem és a város

Található sétatávolságra York város központjában, a biztonságos és vonzó Heslington campus ad otthont a kilenc főiskolák és a legtöbb osztályok. Mi is több részlegek található a város központjában, a történelmi király Manor.

Az elmúlt években, a £ 750m campus bővítése látta a nyitó hét új épületek, növeli a kapacitást hallgatói létszám valamint több világszínvonalú létesítmények a 21. században. Fenntarthatóság kulcsszerepet játszik ebben a nagyszabású fejlesztés.

Helyszínek

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Kérdések