Keystone logo
Digital Age University

Digital Age University

Digital Age University

Bevezetés

A fokozódó globalizáció és a technológiai fejlődés megváltoztatta kommunikációnk, munkavégzésünk, életünk és tanulásunk módját. Számos változás jellemezte a gazdaságot és a társadalmakat az elmúlt évben, a gyors és zavaró digitális átalakulás következtében.

Ahhoz, hogy elfogadjuk a digitális evolúciót, és alkalmazkodni tudjunk a technológiai zavarok állandó hullámához, erős elkötelezettségnek kell lennünk a folyamatos változás, az oktatás, valamint a személyes és szakmai fejlődés mellett.

Az oktatás előrehaladása a kulcsa annak, hogy szembenézzen a globalizáció kihívásaival, megszerezze a jövő állásaihoz szükséges készségeket, és kiemelkedjen a mai versenyben álló munkaerőpiacon.

A Digital Age University -nál lehetőséget teremtünk a diákok és a szakemberek számára, hogy fejlesszék vállalkozói készségeiket, felfedezzék erősségeiket, és megtanulják, hogyan tudnak megfelelni az új kihívásoknak.

Sokféle online programon keresztül biztosítjuk a tudást és a tapasztalatot a gazdasági és digitális fejlődés multikulturális perspektívájának megismeréséhez, így a hallgatóknak személyes támogatást nyújtunk a sikerhez és teljes potenciáljuk kiaknázásához.

Üdvözöllek a DAU-nál, és minden jót kívánok tudományos tanulmányaihoz, magánéletéhez és jövőbeli szakmai karrierjéhez.

Küldetésünk

Digital Age University vezető intézmény, amely elkötelezett a hallgatók és szakemberek oktatása iránt, hogy fejlesszék és használják fel a tudást az innováció befolyásolása és ösztönzése érdekében.

Szakértők vagyunk az online oktatásban és a digitális alapú tudásban, és biztosítjuk a diákoknak és a szakembereknek azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a mai, változó munkaerőpiacon.

Küldetésünk a globális polgárok következő generációjának oktatása olyan innovatív és rugalmas programokon keresztül, amelyek célja a sikeres nemzetközi karrier felépítéséhez szükséges készségek és kompetenciák biztosítása.

Támogassa a digitális kulcskompetenciák elsajátítását, és készítse fel a tanulókat a fejlődő globális munkaerőpiac kihívásaira.

Tanuljon, gyorsuljon fel, és készüljön fel a digitális átalakulásra

A digitális átalakulás növeli az üzleti műveletek és a teljesítmény hatékonyságát, és magasan képzett szakembereket igényel, akik képesek vezetni a digitális kultúrára és technológiai infrastruktúrára való átállást. A DAU mester- és vezetői programokon keresztül kreatív problémamegoldást fejleszt, és képes lesz kapcsolatokat teremteni a tartományok között az innováció ösztönzése érdekében.

Az Ön tanulási tapasztalata a DAU-nál

Mester- és vezetői programjaink célja a foglalkoztathatóság javítása és a globális piaci igények kielégítése.

100%-ban online, felhatalmazott, személyre szabott és önirányító

Hiperkapcsolatos tanulási folyamat, amely tapasztalatokon, informális és szociális interakción alapul tanárokkal és szakemberekkel a világ minden tájáról.

Diákok globális közössége, amely sokféle perspektívát kínál a hatékony tudásátadáshoz és hálózatépítéshez.

Interaktív, közvetlen és vonzó online tanulmányi modell, amely fejlett tanulási eszközök használatán alapul.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Digital Age ösztöndíjprogram:

Digital Age University a hallgatókat helyezzük előtérbe, és ösztöndíjprogramunkon keresztül lehetővé tesszük, hogy különböző országok tehetséges emberei hozzáférjenek online mesterképzéseinkhez, függetlenül pénzügyi helyzetüktől, földrajzi és kulturális hátterüktől. A 2022-es és 2023-as tanév során az Egyetem több mint 2 millió eurós ösztöndíjat és támogatást különített el, hogy támogassa a képzett hallgatókat és szakembereket álmaik és céljaik megvalósításában, valamint olyan digitális készségek elsajátításában, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy versenyképesek legyenek a mai változó munkaerőpiacon.

Minden jelölt (első éves, transzfer és nemzetközi) pályázhat a 20%-os érdem alapú ösztöndíjra és az afrikai, ázsiai és közel-keleti diákoknak szánt 30%-os globális ösztöndíjra. Az ösztöndíjprogramra való jelentkezéshez a hallgatóknak ki kell tölteniük a https://digitalageuniversity.com/admissions/ oldalon elérhető jelentkezési lapot, és a formában fel kell tölteniük az alapképzést vagy az átiratokat, az önéletrajzot és érvényes személyazonosító okmányt. . Az ösztöndíjakat a hallgatók és származási országuk tudományos érdemei és szakmai tapasztalata alapján ítélik oda.

Az értékelés eredményéről minden ösztöndíjprogramra jelentkező hallgatót a felvételi iroda e-mailben értesít.

Helyszínek

  • Barcelona

    Rambla Catalunya 60 AT 2-A, 08007, Barcelona

    Kérdések