Keystone logo
Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Bevezetés

A világ legpraktikusabb, ipari szempontból releváns képesítései

Ducere együttműködött a Wales-i Trinity Saint David Egyetemmel, az ausztráliai Torrens Egyetemmel, az Új-Angliai Egyetemmel és a Mauritiusi Egyetemmel, hogy olyan diplomákat nyújtson, amelyek tartalmazzák az üzleti világ egyedülálló erőforrásait.

Ez a partnerség eredményeként Ducere büszkén kínálja a leginnovatívabb online diplomákat - egyedi egyetemi és posztgraduális programokat, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy valódi projektekben dolgozzanak az Egyesült Királyság és Ausztrália vezető üzleti szervezeteivel. A hallgatók gyakorlati készségeket szereznek olyan valós projektek megoldásán keresztül, mint ipari partnereink, mint például a KPMG, a PwC, a Disney, az ATO, a Telstra, a Make-A-Wish és még sok más.

A Dūcere egy modern ed-tech társadalmi vállalkozás, amely a világ leginspirálóbb elméjét és legfejlettebb technológiáit juttatja el a felsőoktatásba. Online felsőoktatási programjaink úttörő kiadói és írástudási fejlesztéseket finanszíroznak 24 afrikai országban.

"A Ducere hallgatók több mint 44% -a fizetésnövelő vagy -kedvezményes.

Egyetemi diploma a 21. századi innovációs gazdaság számára

Az egyetemekkel és a nagyvállalatokkal együttműködve a Ducere a modern tanuló igényeihez igazított diplomákat kínál rugalmas online tanulmányok, valós üzleti projektek és páratlan hallgatói támogatás révén.

Valós projektek megoldása. Valós eredményeket hozhat.

A Ducere kurzusokat a vezető szervezetekkel együttműködve nyújtják az egyetemi oktatás biztosítására, amely valóban felkészíti a diplomásokat, hogy vállalják a következő pályafutását. A Ducere ipari partnerségei támogatják a gyakorlati és releváns tananyag-tartalmat; valódi ipari projektek, amelyek a diákokat az igazi üzleti világgal összekapcsolják.

A Dūcere és egyetemi partnerei: az ausztráliai Torrens Egyetem , a Trinity Saint David Wales- i Egyetem és az Új-Angliai Egyetem diplomájának megszerzése egyedülálló, értékes tapasztalat, amelyet máshol nem kaphat meg. Akár saját vállalkozást indít, társadalmi vállalkozást hoz létre, akár egy szervezeten belül dolgozik, a valós üzleti kihívásokra való képességek alkalmazásával fog tanulni. A munkáltatók által megszerzett készségekkel rendelkező alkalmazott diploma biztosítja, hogy bármilyen úton sikerüljön.

Valódi betekintést a globális vezetők és az üzleti innovátorok között

A Ducere Global Leaders Kar több mint 250 iparági vezetőből áll, köztük a korábbi elnökök, a miniszterelnökök, a vezérigazgatók, a vállalkozók és a filantrópusok.

E vezetők videóinformációi a Ducere kurzus tartalmának és tanterveinek szőttek, áthidalva az egyetemi tanulmányok és a gyakorlati, iparilag releváns tanulás közötti szakadékot.

"Egy olyan fokozat, amely megoldja a hatékony és a munkahelyi problémát"

Sky News élőben (Switzer Daily)

„A globális vezetők… valós vezetői tanfolyamokat tartanak”

Üzleti áttekintés Heti Magazin

Helyszínek

Helyszínek
  • Swansea, Egyesült Királyság

  • Melbourne, Ausztrália

  • Curepipe, Mauritius

  • 120 Newport Center Drive, 92660, Newport Beach

Kérdések