Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Bevezetés

A Ducere Global Business School elismert vezető szerepet tölt be az egyetemek és a vállalatok közötti együttműködések terén, olyan diplomák tervezésében és nyújtásában, amelyeknek valódi karrierje van. Partnerek vagyunk 4 kontinens nagy egyetemeivel, globális nagyvállalatokkal, kormányzati szervekkel és civil szervezetekkel, valamint tagja vagyunk az AACSB-nek, a Clinton Alapítványnak, az Egyesült Nemzetek Szervezetének és különféle globális kamaráknak, hogy biztosítsuk programjaink aktuális, releváns és iparági vonatkozásait .

Küldetésünk az üzleti élet és a jótékonykodás egyaránt. A Ducere több millió dollár értékben finanszírozta és támogatta a Ducere Alapítvány tevékenységét 27 afrikai országban.

Alkalmazott

Az egyes hallgatók karrierjéhez és szenvedélyeihez szabott végzettségek. Projektalapú vállalati teljesítések a valós hatás érdekében.

Látomás

A legrelevánsabb, iparágilag elismert diplomák nyújtása, amelyek előremozdítják a karriert.

Ipar

Csatlakozzon a globális iparági partnerekből és több száz világvezetőből álló hálózathoz.

Rugalmas és hozzáférhető

100% online. Több Pathways és belépési lehetőség.

Értékelés

Nincsenek vizsgák. Az értékelések célja a gyakorlati készségek és alkalmazások fejlesztése és tesztelése.

Szociális vállalkozás

Az Ön oktatása a Ducere Alapítvány munkáján keresztül segíti a rászorulókat, hogy oktatásban részesüljenek.

Rendkívüli hallgatói élmény

A rugalmas és önirányított online tanulástól a valós üzleti projektekig és a dinamikus iparági eseményekig minden programot úgy alakítottunk ki, hogy megfeleljen a modern tanuló igényeinek.

Mind a Bachelor, mind az MBA kurzusok a magával ragadó online tanulást és az alkalmazott értékelési megközelítést ötvözik. Ebben a modellben a hallgatók döntik el, hogy mikor és hogyan tanulnak, miközben olyan gyakorlati értékeléseket végeznek el, amelyek relevánsak saját karrier-szükségleteik és az ipar igényei szerint.

A vizsgák helyett tehát üzleti terveken, projektesettanulmányokon és egyebeken dolgozhat, miközben hozzáférést élvezhet Ausztrália iparág szempontjából leginkább releváns tananyagához és tartalmához.

Bárhogyan is dönt a tanulás mellett, személyre szabott támogatást és tanácsot kap a Ducere hallgatói támogató csapatán keresztül, valamint mélyreható gyakorlati visszajelzést az oktatóktól. A Ducere a tanulói út minden szakaszában Önnel együtt dolgozik azon, hogy kiépítse a digitális írástudást, a kritikus know-how-t és a vállalkozói készségeket, amelyek a sikerhez szükségesek az innováció által átalakított gazdaságban.

Tanuljon a világ leggyorsabban növekvő tanulási platformján keresztül, amelyet úgy terveztek, hogy illeszkedjen az Ön életmódjához

Tanuljon egy korszerű platformon a diákokkal és oktatókkal szerte a világon, vitafórumokkal és 24 órás támogatással.

A tanulási források közé tartoznak a naplók, a diacsomagok, a videotartalmak, az animációk és egyéb közvetítési módok a legvonzóbb digitális tanulási környezet megteremtése érdekében.

Gyakorlati és ipari releváns felsőoktatás

A kurzusok vezető szervezetekkel együttműködve zajlanak, hogy olyan egyetemi oktatást nyújtsanak, amely valóban felkészíti a végzetteket a következő karrierlépésekre.

A Ducere ipari partnerségei támogatják a gyakorlati és releváns tanfolyamok létrehozását; valódi ipari projektek, amelyek összekapcsolják a hallgatókat a valós üzleti világgal, és exkluzív ipari események, amelyeket Ausztrália vezető vállalatai rendeznek.

Valódi betekintések globális vezetőktől és üzleti innovátoroktól

A Ducere Globális Vezetők Kara több mint 250 iparági vezetőt foglal magában a közélet legmagasabb szintjéről, köztük volt elnökökből, miniszterelnökökből, vezérigazgatókból, vállalkozókból és filantrópokból.

Ezek a vezetők videós betekintést nyújtanak a kurzus tartalmába és tantervébe, áthidalva a szakadékot az akadémiai tanulmányok és a gyakorlati, iparági szempontból releváns tanulás között.

A hallgatók további lehetőséget kapnak az üzleti globális vezetők személyesen történő meghallgatására és az exkluzív Ducere iparági rendezvényeken való részvételre.

A Ducere által tervezett, egyetemi partnerek által akkreditált diplomák szerte a világon.

A Ducere diplomákat a világ több száz vezető üzleti, politikai és emberbaráti vezetőjével együttműködésben hozzák létre. Minden diplomát hivatalosan akkreditált egyetemi partnerhálózata. Az eredmény egy páratlan egyetemi élmény, amellyel a hallgatók a rangos akkreditáció és a releváns alkalmazott tanulás egyedülálló kombinációját biztosítják.

Helyszínek

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Kérdések