Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

Bevezetés

Az emberek tanulási módja megváltozott

A távoktatás ma az egész világon valóság. Az európai, ázsiai és amerikai egyetemek közül sokan távolról kínálják programjaikat és mesterképzésüket. Az oktatási innováció az új technológiai támogatások megjelenésének köszönhető, amelyek megváltoztatják az emberek tanulási módját, hatalmas lehetőségeket teremtve.

Az EAE Business School, tudatában ennek az új valóságnak, 2007-ben úgy döntött, hogy az Online Távoktatás és a Blended Blended Training módszertanokat beépíti programjaiba. Így hallgatói kihasználhatják a távoli tanulás számos előnyét:

A személyes és a munka összeegyeztetése

Az új technológiák aktív használata lehetővé teszi a képzési tevékenység összeegyeztetését a szakmai és a családi élettel.

A saját tempójában

Kétségtelen, hogy a távoli tanulás egyik nagy előnye. Az EAE Online távoktatási és kevert kevert programok jellemzői lehetővé teszik minden hallgató számára, hogy tanulmányait a saját tempójában adaptálja, mivel a tanulmányi naptár rugalmas és alkalmazkodik az egyes hallgatók igényeihez. Az akadémiai tanácsadó végigkíséri a hallgatót a képzési folyamat során az általa meghatározott ütemben, figyelembe véve, hogy legfeljebb 3 év áll rendelkezésére a mesterképzés befejezésére, és 2 év a felsőbb programok elvégzésére. Hallgatóink 80% -a 12-18 hónapos időszakban fejezi be tanulmányait.

Hol és mikor akar

Az online távolság és a kevert távolságtartás módjai lehetővé teszik a hallgató által kívánt időben és helyen történő tanulást. Az EAE programok pedagógiai modellje alkalmazkodik minden körülményhez (például az idő rendelkezésre állása vagy a földrajzi elhelyezkedés).

Ez a rugalmasság minden helyzetet alkalmassá tesz az egyetem online elérésére és a tanulmányok folytatására. Ezenkívül a hallgatónak nem kell magával cipelnie a tananyagokat, mivel digitális változatban elérhetők a Campuson.

Időt takarít meg

Az Online távoktatás vagy a Blended Blended tanulási módok használatával időt spórolnak meg: már nem szükséges az órák megtartására való utazás. A hallgató dönti el, hol akar tanulni.

Te vagy a főszereplő

A hallgató képzési tevékenységünk központja: minden tartalom és az oktatási modell az igényeik körül forog. Az EAE Business School módszertana három területen épül fel, amelyek a hallgatót veszik központi tengelyként:

  • A tanulás tapasztalaton alapul: minden elméleti fogalmat alkalmazunk és alkalmazunk a való világban.
  • A tanulás problémákon alapul: a hallgatónak reagálnia kell a különféle visszaesésekre, és alkalmazni kell a megszerzett ismereteket.
  • A képzés esettanulmányokon alapul: a tanárok valós eseményeket szimulálnak az osztályteremben, hogy ösztönözzék a tanulók tanulását.

Ezenkívül a hallgatók rendelkeznek az EAE Business School online kampuszával, valamint erőforrásaikkal, szolgáltatásaikkal és tevékenységeikkel tovább fejlesztik a tanulási folyamatukat. Mindezek az elemek alkalmazkodnak az egyes hallgatók igényeinek és aggodalmainak támogatásához.

Helyszínek

  • Spain Online

    Spain Online, Spanyolország

Kérdések