Keystone logo
Eastern Oregon University Online Kiberbiztonsági alapképzések
Eastern Oregon University Online

Kiberbiztonsági alapképzések

Online USA

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Lépjen be a kiberbiztonsági karrierbe erős tudásbázissal, hogy segítsen a kis- és középvállalatoknak megvédeni digitális adataikat és infrastruktúráit.

Az EOU online kiberbiztonsági alapképzése a gyakorlati kiberkészségekre összpontosít, nem pedig a kutatásra vagy az elméletre, így kevesebb matematikai követelmény van a programban.

A program nagyvonalú átutalási hitelpolitikát kínál, és személyre szabható BS, BA vagy BAS 2-4 év alatt érettségizhetsz, végzettségedtől függően.

A számítógépes ismeretek erős bázisának felépítése után olyan alapvető kiberbiztonsági forrásokat vesz igénybe, mint például a támadó biztonsági taktikák és technikák, a rendszer keményítése/biztonságos konfigurációi és a visszafejtés/rosszindulatú programok elemzése, hogy támadó és védekező készségeket fejlesszen ki a napi kiberharcok leküzdéséhez.

A Burning Glass Technologies 2020-as jelentése szerint 2025-ig 32 %-41% -kal nő a kereslet a programban tanított készségek, például a hozzáférés-kezelés, az adatvédelem és -biztonság, a fenyegetések intelligencia, a megfelelőség és ellenőrzések, valamint az incidensekre való reagálás iránt.

A kockázatkezelési készségek 60%-kal, míg az értékes felhő- vagy alkalmazásfejlesztési biztonsági készségek iránti kereslet 115%-kal, illetve 164%-kal nő.

Az iparágban dolgozó oktatók személyre szabott figyelmet biztosítanak kis osztályokban, miközben végigvezetik Önt a tananyagon.

Végezze el a CISSP minősítő vizsgához szükséges végzettséget, és képes legyen az első napon eredményes lenni új kiberszerepekben.

Az Iskoláról

Kérdések