Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Bevezetés

A New York-i Angol Állami Egyetemről a Fredoniában

Minden évben több mint 140 ország diákjait segítjük elérni nyelvi céljaikat és megvalósítani álmaikat csodálatos angol iskoláinkban szerte a világon.

Az egyetemi oktatás előnyei

Ma szívesen megosztanánk a nyár egyik legfontosabb eseményét: az EB első egyetemi iskolájának megnyitását a New York-i Állami Egyetemen (SUNY) Fredonia.

Tudod, hogy mitől olyan izgalmas és hasznos élmény az egyetemen élni és tanulni? Mindent el tudunk mesélni!

Miért az EC On-Campus?

Szeretnénk diákjainknak hiteles lehetőséget adni arra, hogy mind tanulmányilag, mind társadalmilag teljesen elmerüljenek az össz-amerikai egyetemi campus életstílusában, miközben emelik nyelvi szintjüket.

Az EB egyetemi tapasztalatainak két kiváló akadémiai előnye a felsőoktatásra való teljes felkészítés és a közvetlen út az egész amerikai egyetemi rendszerbe. Miután a State University of New York hálózatának tagja, biztos lehet benne, hogy zökkenőmentes átviteli folyamatokat folytat más vezető egyetemek között, köszönhetően az átigazolási útvonalaknak és a teljes kreditátvitelnek!

Egy ilyen lehetőség személyes fejlődést is hoz, valamint lehetőséget ad szociális készségeid fejlesztésére. Az egyetemen való élet és tanulás megfelelő lehetőséget biztosít a diákok számára, hogy találkozzanak és elvegyüljenek egymással. Friss arcokat fog látni és új barátokat szerezni az órán, ebéd közben a menzán, az egyetem által szervezett társasági tevékenységen, vagy az egyetem rezidenciájában, miközben viszi a ruháit a mosókonyhába!

Visszatérve az osztályterembe, a többi nemzetközi EK egyetemi hallgatóval folytatott beszélgetések és tudományos megbeszélések érdekes tanulási tapasztalatnak bizonyulnak, és tökéletes alkalom lesz arra, hogy beszédgyakorlatot szerezzen, valamint fejlessze nyilvános prezentációs készségeit. . Lehetősége lesz arra is, hogy felkészüljön az egyetemi életre az egyedülálló angol for Academic Purposes kurzussal, amely segít elérni tanulmányi céljait, és magabiztosan és jártasan belépni az egyetemre.

Helyszínek

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Kérdések