Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Bevezetés

Kapcsolódj a jövőddel

Az EDHEC olyan innovatív online kurzusokat és képzési programokat kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb akadémiai követelményeknek, és vonzzák a gondolkodók és a sikeresek globális követőit.

Az online oktatás úttörőjeként működő EDHEC Business School célja, hogy megerősítse innovatív képzési kínálatát azáltal, hogy felgyorsítja digitális fejlődését, és kiterjeszti tanításának hatókörét és hatását a globális közönségre.

136496_pexels-photo-1560932.jpeg

EDHEC: az online oktatás alakítása

A digitális fejlesztés javítása érdekében az EDHEC Business School létrehozta az EDHEC Online-t, egy 100%-ban online digitális platformot. A szakemberek és a leendő menedzserek rugalmasság iránti igényének kielégítésére törekvő EDHEC Online elsősorban az aktív szakembereket célozza meg, akik szeretnének új ismereteket elsajátítani szakmai karrierjük fellendítése érdekében, bárhonnan és bármikor elérhető, magas szintű diplomaképzéssel.

Online tanfolyamok teljes választéka

A Specialized Bachelor fokozattól az Executive és MBA képzésekig az EDHEC Online egy új tanulási módra épül, és diploma- és minősítési tanfolyamokat kínál a menedzsment területén az új üzleti kihívásokkal kapcsolatos minden kérdésben. A képzési programokat az EDHEC Business School professzorai és a vállalati szakértők biztosítják, akik hozzák magukkal szakértelmüket és know-how-jukat.

A kiválóság platformja

Az EDHEC Business School társalapítója a Future of Management Education (FOME) nemzetközi szervezetnek, együttműködve az Imperial College London-nal és 5 másik tekintélyes üzleti iskolával és világszínvonalú egyetemmel. A szövetség célja a távoktatási diplomák forradalmasítása a technológiai és pedagógiai know-how ötvözésével.

Ezenkívül az EdTech világ kulcsszereplőivel kötött partnerségek vagy megállapodások gazdagítják az EDHEC Online által kínált tanulási élményt.

Az EDHEC Online létrehozásával az EDHEC Business School a holnap több campusos modelljének élvonalába helyezi magát. Így diákjainknak számos lehetőséget kínálunk a magas szintű akadémiai és technológiai kiválósági diplomaképzésre, hogy sikeresek legyenek a gyorsan változó világban.
Benoit ARNAUD, dékánhelyettes, az EDHEC Online igazgatója

Az egyik cél: a tanulási élmény gazdagítása

Az EDHEC Online lehetővé teszi az EDHEC Business School számára, hogy a lehető legtöbb diák számára biztosítson hozzáférést kiemelkedő tartalmaihoz, jelentős digitális innovációknak köszönhetően. Az EDHEC Online kifejlesztett egy „helyi e-learning” rendszert, amely 4 pillérre épül, és a hallgatókra összpontosít:

  • Dedikált támogatás az EDHEC professzoraitól havonta 2 egyéni és csoportos coaching ülésen keresztül,
  • Kiváltságos interakciók az EDHEC professzoraival és akadémiai mentoraival a virtuális osztálytermekben és az online campuson tartott heti találkozókon,
  • Új technológiák a személyre szabott tanuláshoz (videók, vetélkedők, mobil tanulás, online értékelések stb.)
  • Innovatív tanulási tapasztalatok akár személyesen, akár távolról (csapatépítés, szemináriumok, üzleti játékok stb.)

136493_pexels-photo-2422293.jpeg

EDHEC Business School: a holnap vezetőinek képzése

Egy ambíció: gyakorolj hatást

Az EDHEC Business School 1906-os vállalkozók általi létrehozása óta a legmagasabb nemzetközi színvonalra emelkedett innovatív és egyedi pedagógiai megközelítésének köszönhetően.

A „Building people to build a business” és a „Learning by doing” kultúrájára épülő pedagógiája elkötelezett amellett, hogy újra feltalálja a hallgatók körüli oktatási tapasztalatokat, magas szintű képzések széles portfóliójával. A Bachelor fokozattól (Nemzetközi BBA) a Ph.D. A pénzügyek és az alap- és továbbképzés valamennyi mesterszintű kurzusa során az EDHEC képzi a jövő vezetőit, hogy megértsék az üzleti világ összetettségét, és pozitív hatást gyakoroljanak az üzleti világra és a társadalom egészére.

EDHEC Mindenhol: 5 nemzetközi egyetem és 1 online

Öt egyetemén (Lille, Nizza, London, London, Párizs, Szingapúr) és online campusán keresztül az EDHEC a húsz legjobb üzleti iskola egyike Európában. Országosan és nemzetközileg is ismert, az EDHEC szilárd hírnevet szerzett a kutatás és az innováció kiválósága terén. Az EDHEC az ötletek valódi laboratóriumaként működik, és innovatív megoldásokat hoz, amelyeket a vállalatok nagyra értékelnek és elfogadnak.

Hivatásunk, hogy megfeleljünk diákjaink és partnereink tanulási követelményeinek hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Innovatív és interdiszciplináris képzési programokkal, előadóink elkötelezettségével és szakértelmével, valamint erős hálózatunkkal igyekszünk hozzájárulni hallgatóink személyes és szakmai fejlődéséhez.
Emmanuel METAIS, az EDHEC Business School dékánja

Rangsorok: nemzetközi elismerés

Néhány év leforgása alatt a kivételes növekedési dinamika az EDHEC Business Schoolt a legmagasabb nemzetközi szabványok felé emelte, tudományos szakértelemmel és világhírű kiválósági központokkal.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

Helyszínek
  • Lille, Franciaország

Kérdések