Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Bevezetés

Miért jó választás az ECU a nemzetközi hallgatók számára

Edith Cowan University (ECU) egy állami egyetem Nyugat-Ausztráliában. Nevét az első nő tiszteletére kapta, akit beválasztottak az ausztrál parlamentbe, és ez az egyetlen ausztrál egyetem, amelyet nőről neveztek el. Három campusunk van Nyugat-Ausztráliában, mindegyik modern, élénk helyszínt kínál a tanuláshoz és tanuláshoz.

Campusaink korszerű létesítményekkel rendelkeznek, beleértve a vezeték nélküli internetet, a 24 órás hozzáférést a számítógépes laborokhoz, a könyvtárakat a munkaidőn kívül nyitott tanulmányi terekkel, valamint biztonságos környezetet, ahol akár egyedül, akár más hallgatókkal tanulhat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megőrizzük környezetünket azáltal, hogy csökkentjük lábnyomunkat, és ösztönözzük a fenntartható közösség kialakítását.

189108_18192-1-2837.jpg

Ha az ECU-n tanulsz, 5 csillagos oktatást kapsz. Ebbe beletartozik, hogy hogyan tanítanak Önnek, hogyan fejleszti a jövőre vonatkozó készségeit, és hogyan kap támogatást a tanfolyam során. A tanítás minősége rendkívül fontos, az ECU-nál pedig a tanítási minőségi szabályok. Egy független felmérésben – az elmúlt 16 évben minden évben – végzett hallgatóink 5 csillaggal értékeltek minket az oktatás minőségéért (Good Universities Guide)

189107_18192-1-0214.jpg

Nyolc oktató- és kutatóiskolánk van, amelyek együttesen kínálnak különféle kurzusokat a művészetek és bölcsészettudományok, az üzleti élet és a jog, az oktatás, a mérnöki, az orvosi és egészségügyi tudományok, az ápolási és szülésznői, a tudományok és a Nyugat-Ausztráliai Előadóművészeti Akadémia területén. Átfogó okleveleinket iparági csoportokkal egyeztetve fejlesztettük ki, és oktatóink széles körű iparági tapasztalattal rendelkeznek. Tehát az iparág szempontjából releváns oktatásra és kutatásra számíthat egy támogató tanulmányi környezetben, amely tele van díjnyertes létesítményekkel.

Fokozatok, amelyek elviszik a helyeket

Az ECU fokozatok nemzetközileg elismertek, és számos kurzusunkat nemzeti és nemzetközi szakmai testületek és szervezetek szakmailag akkreditálták. Ez azt jelenti, hogy az Ön ECU-képesítése segít munkát találni szerte a világon, beleértve a hazájában is.

A legjobb általános élmény

Az ECU-nál tudjuk, hogy az egyetemi élet több, mint tanulás és előadások látogatása. Itt arra biztatjuk, hogy diákklubokkal, sportcsapatokkal, önkéntességi lehetőségekkel és sok mással gazdagítsa életét. Valójában a 2020-as QILT felmérésben az összes ausztrál egyetem közül a legjobbnak minősítettek minket a nemzetközi egyetemi hallgatók általános tapasztalatai alapján.

A legmagasabb színvonalú oktatás

Mi vagyunk Ausztrália egyik legjobb oktatási egyeteme. Csodálatos 16 éven keresztül végzett hallgatóink 5 csillaggal értékelték oktatásunk minőségét a Good Universities Guide-ban. Az országban csak három másik egyetem tud megfelelni ennek.

Nagyszerű ipari kapcsolatok

Az ECU számos partnerséggel és kapcsolattal rendelkezik ipari csoportokkal és szervezetekkel Nyugat-Ausztráliában, Ausztráliában és szerte a világon. Ezek a kapcsolatok segítenek abban, hogy gyakorlati tapasztalatot, szakmai gyakorlatot vagy gyakorlatot szerezzünk tanulás közben. A diploma megszerzése után is segíthet elhelyezkedni!

Izgalmas és innovatív iparági partnerségeink segítenek értékes iparági tapasztalatok megszerzésében és a mai globális munkaerőpiacon szükséges versenyelőny megszerzésében, aki tudja, hogy a következő szakmai gyakorlata kiváló karriert érhet el, akárcsak az International Design Graduate Aryana. Tudja meg, hogyan helyezte előrébb a versenyt az IBM-nél végzett gyakorlata!

Legendás diáktámogatás

Egy másik országban való tanulás sok ember számára kihívást jelenthet. De az ECU-nál számos támogatási szolgáltatásunk révén segítünk leküzdeni a tudományos vagy személyes kihívásokat. Mi vagyunk Ausztrália egyik legjobb diáktámogatási egyeteme – még a Student Success csapatunk is van!

További év munka utáni tanulmányi jogok

Tanulmányai befejezése után jogosult lehet ideiglenes diplomás vízumra , amely lehetőséget ad arra, hogy éljen, dolgozzon és tanuljon, miközben értékes munkatapasztalatot szerezhet a virágzó ausztrál munkaerőpiacon. Nyugat-Ausztrália regionális városi státusza azt jelenti, hogy az alap- vagy posztgraduális tanulmányok befejezése után négy-hat évig jogosult lehet Nyugat-Ausztráliában maradni.

A WA kibővíti diplomás készségeinek listáját

A nemzetközi hallgatók a WA közösség fontos részét képezik, és a Graduate Occupations List több mint 300 szakmával az Ön új képesítése akár állandó lakhelyhez is vezethet, ezt kombinálva bőkezű bérekkel, és Perth a világ egyik legélhetőbb városa. , soha nem volt jobb idő a WA-ban való tanulásra.

Campus jellemzői

Campusaink sokkal többet kínálnak, mint kiváló előadótermek, könyvtárak és menő tanulóterek. Ezenkívül számos szolgáltatást találhat, amelyek támogatják Önt az egyetemen keresztül, beleértve a diákszállást, az egészségügyi központot, a kávézókat, az edzőtermeket és még sok mást. Valamennyi campusunk kényelmesen megközelíthető tömegközlekedéssel.

Joondalup Campus

Our Joondalup Campus is the University's headquarters. The campus boasts state-of-the-art facilities, including the Health and Wellness Building, a multi-million dollar sport and fitness centre, an award-winning library and student hub, a microbrewery, an outdoor cinema for the summer months and on-campus accommodation.

Mount Lawley Campus

A Mount Lawley kampuszunk mindössze pár percre van Perth CBD-től és a Beaufort Street kávézósávtól. Kiterjedt oktatási erőforrásokkal, első osztályú informatikai és előadóművészeti létesítményekkel, sport- és fitneszközponttal, valamint az egyetemen található szállásokkal rendelkezik. A campus a Nyugat-Ausztráliai Előadóművészeti Akadémia (WAAPA) otthona is.

South West Campus

Located two hours' drive south of Perth, our South West Campus (Bunbury) is within easy reach of the world-famous Margaret River region. The Campus is the largest university campus outside the metropolitan area and features modern facilities, small class sizes, a comprehensive range of courses and on-campus accommodation.

Diákszállás

Szállás a Joondalup, a Mount Lawley és a South West (Bunbury) egyetemi diákfalvakban érhető el. A falvaktól sétatávolságra, illetve tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető üzletek, sport- és szabadidős létesítmények találhatók.

További információért látogasson el az ECU Village weboldalára .

International Cafe & Student Guild

Nyüzsgő és nyüzsgő campusunk izgalmas eseménynaptárral rendelkezik, amelynek célja, hogy segítsen találkozni és szocializálódni más diákokkal, miért ne menjen le az International Caféba, igyon egy kávét és szerezzen új barátokat. A Hallgatói Céhnek számos diák által vezetett társadalmi, kulturális, sportklub és egyesület is van. Ha nem találja, amit keres, akár saját klubot is alapíthat, ráadásul a tagság minden diák számára ingyenes!

Támogatás, amikor szüksége van rá

Az ECU több, mint a diploma megszerzése, mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk elérni karriercéljait az első naptól kezdve. A Career Hub elkötelezett csapata a mentorprogramoktól, az önkéntesség lehetőségétől és a karrierkész workshopoktól kezdve az Ön jövőbeli sikereibe fektet be! Hallgatói tapasztalatainkat és tanítási minőségünket is Ausztráliában a legjobbnak értékelték zsinórban 16 éve.

A szakképzett Akadémiai Tanulási Tanácsadóktól származó dedikált, az egyetemen nyújtott támogatási szolgáltatások széles skálájával támogatják Önt a többhitű elmélkedési helyiségeinkben és a barátságos diáktársasszisztensekben, hogy segítsünk sikerében és eredményében. Tudtad, hogy Ausztrália legjobb nemzetközi tapasztalataként értékeltek minket, valamint az 5 csillagos minőségünket, amivel Ausztrália egyik legjobbja lettünk!

  Belépők

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Az ECU számos ösztöndíjat kínál a jogosult egyetemi és posztgraduális nemzetközi hallgatók számára. Ez magában foglalja a nemzetközi ösztöndíjainkat, amelyek akár 20%-kal is csökkenthetik a tandíjat.

  Minden nemzetközi akadémiai ösztöndíjunkat automatikusan értékeljük a jelentkezéskor, így könnyebben jelentkezhet közvetlenül a kurzusára, és egyidejűleg ösztöndíjra is értékelhető.

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Kérdések