Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

Bevezetés

EELU kiváló minőségű oktatási és képzési szolgáltatások megfizethető áron, hogy a kínálat a munkaerő-piac készen iparágban dolgozók képesek kezelni a fejlett technológiák, és hozzanak létre, és folyamatosan javítják a tanítás és tanulási környezet.

Az oktatáspolitika az egyetem függ az integrált oktatási rendszer, amely megkönnyíti a tanuló központú modell alapján biztosításával: 1. Face-to-face előadások között a hallgatói és oktatói.

2.. Aszinkron saját ütemezésű az egyetemi portál eléréséhez e-tanfolyamok, e-tartalom.

3.. Szinkron virtuális osztálytermekben az internet és az egyetemi Intranet.

4.. Videókonferenciázás.

Ez az oktatási modell egyesíti a előnyeit mind a hagyományos oktatás és az e-learning oktatás halad kevert modellt. Mivel a hagyományos oktatás lehetővé teszi a hallgató a kapcsolatot közvetlenül instruktorokat egyik kezében és a többi diák, másrészt, miközben a modell az e-learning lehetővé teszi a hallgató, hogy a modern és a fejlett technológiák, és lehetővé teszi neki / neki, hogy megszerezzék a kommunikációs készség, prezentációs készségek és ismeretek keresési képességeit. Ezért a hallgató az egyiptomi E-Learning Egyetem lesz a központja az oktatási rendszer és képzett ismeretek és készségek, hogy csatlakozzon a versenyképes munkaerő-piac a világon.

Helyszínek

 • Egypt Online

  Egypt Online, Egyiptom

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Kérdések