Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Bevezetés

Az Európai Felsőoktatási Intézet egy olyan továbbképzési intézmény, amely magas színvonalú online posztgraduális és mesterképzési programokat kínál, amelyek felkészítik a hallgatókat a sikeres karrierre a feltörekvő gazdaságban. Küldetésünk az akadémiai kiválóság és a tanulói teljesítmény előmozdítása egy átalakító és hozzáférhető oktatási tapasztalat révén, nagy hangsúlyt fektetve az innovációra, a technológiára és a kreativitásra. Az MFHEA – Máltai Továbbképzési és Felsőoktatási Hatóság által akkreditált, 2023-05-ös engedélyszámmal rendelkező intézmény szigorú, befogadó és hozzáférhető oktatási rendszert alkalmaz, amelyet az EHEA – Európai Felsőoktatási Térség által meghatározott elvek és minőségi szabványok ihlettek.

Felelős vezetőket készítünk fel az üzleti élet és a társadalom átalakítására

Fő célunk a holnap globális vezetőinek fejlesztése egy olyan támogató online oktatási környezet biztosításával, amely elősegíti az egyéni tehetséget és potenciált, felkarolja a különböző nézőpontokat, valamint elősegíti a kritikus gondolkodást és a problémamegoldó készségeket.

Kiváló minőségű online mesterképzések, amelyek a globális közönség számára elérhetők

Az EHEI mesterképzései lehetővé teszik a különböző hátterű és korú hallgatók számára, hogy akkreditált diplomát szerezzenek tanulással bármikor és bárhonnan, köszönhetően kiváló professzorok és elismert iparági vezetők támogatásának. Mesterképzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a feltörekvő munkaerő-piaci keresletnek egy kényelmes és rugalmas formában elérhető, magas színvonalú innovatív tananyag segítségével.

Az intézmény online oktatási modellje számos előnnyel jár a hallgatóknak, például lehetőséget ad saját tanulási tempójuk beállítására, a munka és a tanulás egyensúlyát, valamint az egyéni igények és képességek alapján személyre szabott részvételt. A különböző technológiai eszközöknek köszönhetően a diákok javíthatják karrierjüket és megőrizhetik szakmai előnyüket, miközben tudásukat és tapasztalataikat cserélhetik társaikkal és tanáraikkal egy multikulturális közösségben.

 • Nemzetközileg akkreditált
 • Lebilincselő és interaktív online órák
 • Rugalmas és személyre szabott tanulás
 • Online vizsgák és értékelés
 • Pénzügyi támogatás és ösztöndíjak

Akkreditáció

Az Európai Felsőoktatási Intézet egy olyan továbbképzési intézmény, amely magas színvonalú online posztgraduális és mesterképzéseket kínál, amelyek felkészítik a hallgatókat a feltörekvő gazdaságban való sikeres karrierre. Küldetésünk az akadémiai kiválóság és a tanulók teljesítményének előmozdítása átalakuló és hozzáférhető oktatási tapasztalatok révén, nagy hangsúlyt fektetve az innovációra, a technológiára és a kreativitásra.

Az MFHEA – Máltai Továbbképzési és Felsőoktatási Hatóság által akkreditált, 2023-05-ös engedélyszámmal rendelkező intézmény szigorú, befogadó és hozzáférhető oktatási rendszert alkalmaz, amelyet az EHEA – Európai Felsőoktatási Térség által meghatározott elvek és minőségi szabványok ihlettek.

Online programok

Az EHEI online programjai lehetővé teszik a különböző hátterű és életkorú hallgatók számára, hogy akkreditált diplomát szerezzenek tanulással bármikor és bárhonnan, kiváló professzorok és elismert iparági vezetők támogatásának köszönhetően. Mesterképzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a feltörekvő munkaerő-piaci keresletnek egy kényelmes és rugalmas formában elérhető, magas színvonalú innovatív tananyag segítségével.

Az intézmény oktatási modellje számos előnnyel jár a különböző életkorú tanulók számára, mint például a lehetőség, hogy tanulmányi bizonyítványok megszerzése mellett folytathassák munkájukat, előrehaladhassanak pályájukon, interakcióba léphessenek és kicserélhessék tudásukat és tapasztalataikat társaikkal és tanárokkal egy multikulturális közösségben.

Intézményi célok

Az Intézmény küldetését és céljait a minőségbiztosítás elve, valamint egy folyamatos értékelési rendszer ihlette, amely a hallgatói elégedettség, az eredmények, a teljesítmény és az elhelyezkedés alapján a hatékonyság felmérését és oktatását célozza.

Az intézmény fő céljai

 • Magas színvonalú szakmai képzési programokat kínálni, amelyek figyelembe veszik a munkaerőpiacok felmerülő követelményeit
 • Közösség építése és a diákok életének gazdagítása az oktatási és szakmai fejlődés elősegítésével
 • A diákközpontú tanulás ösztönzése minden szinten, technológiai erőforrásokkal támogatva, és képzett oktatók és személyzet által irányítva
 • Kiváló oktatási tapasztalat biztosítása tudományos és adminisztratív támogatási szolgáltatások révén
 • Elősegíteni az együttműködést és a kutatások megosztását más, azonos célú intézmények között

Belépők

Hogyan kell alkalmazni

 • Ütemezzen egy orientációs hívást.
 • Töltse ki az online jelentkezési lapot, és küldje el a dokumentumokat.
 • Ellenőrizze és válassza ki az ösztöndíjakat és a fizetési lehetőségeket.
 • Kapja meg a felvételi bizottság hivatalos válaszát e-mailben.
 • Töltse ki a beiratkozási dokumentumokat és kezdje meg tanulmányait.

Kapjon egy dedikált orientációt

Felvételi osztályunk támogatja a leendő hallgatókat és jelentkezőket, hogy alapos tájékoztatást kapjanak programjainkról, a felvételi követelményekről, a jelentkezési és beiratkozási folyamatról, valamint az anyagi támogatásról és ösztöndíjakról.

Professzionális felvételi tanácsadókból álló csapatunkkal minden hallgató konkrét kérdéseire tudunk válaszolni, és minden szükséges információt megadunk.

Hívás ütemezése

Kérjük, válasszon egy 15 perces időt* a következő két héten belül a telefon vagy a WhatsApp audio-/videohívás választásához.

Ha minden hely betelt, minden héten új helyeket nyitunk, ezért érdemes visszanézni! A regisztrációt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a megbeszélés részleteivel, beleértve a megbeszéléshez való csatlakozás módját is. Várjuk, hogy hamarosan találkozzunk!

Felvételi folyamat

Az Európai Felsőoktatási Intézet mesterképzésére való felvételhez a hallgatóknak angol iskola által igazolt alapképzéssel és középfokú angol nyelvtudással kell rendelkezniük, vagy belső angol teszten és interjún kell részt venniük, amelyet az intézmény adminisztrál.

A hallgatóknak ki kell tölteniük és be kell nyújtaniuk a jelentkezési lapot is, amely a felvételi folyamat része. A jelentkezési lapon a jelentkező korábbi tanulmányi és szakmai múltjával, érdemek elismerésével és egyéb szakmai bizonyítványaival vagy képesítéseivel kapcsolatos konkrét kérdéseket kell megválaszolni.

A hallgatói populáció integrációjának és egyenlőségének elősegítése érdekében az intézmény nem alkalmaz fogyatékosságon alapuló megkülönböztetést a programjaihoz és tevékenységeihez való hozzáférésben, illetve azok működésében. Az Intézmény minden évben más-más ösztöndíj-lehetőséget kínál a képzett és tehetséges hallgatóknak. Az összes elérhető ösztöndíj-lehetőség megtalálható a jelentkezési lapon. Az ösztöndíj iránt érdeklődő hallgatóknak ki kell tölteniük és be kell nyújtaniuk a jelentkezési lapot, valamint az ösztöndíj rovatban meg kell jelölniük, hogy milyen ösztöndíj iránt érdeklődnek. Az egyes ösztöndíjak követelményeit a jelentkezési lap ösztöndíj rovatában kell feltüntetni.

Jelentkezési lap

A jelentkezésnek tartalmaznia kell egy kísérőlevelet és a következő dokumentumokat, amelyeket a jelentkezési lap adott részében töltünk fel:

 • Bachelor diploma vagy átiratok
 • Középfokú angol nyelvvizsga
 • Jelentkezési lap
 • További hallgatói bizonyítvány, érdemek elismerése vagy képesítések (ha van)

Minden jelentkezést a felvételi igazgató bírál el, figyelembe véve az alapképzési fokozatot, valamint a hallgató szakmai és tanulmányi tapasztalatát. A képzésre felvehető hallgatók számát az intézmény határozza meg az oktatók és oktatók száma, valamint a programon keresztül aktiválandó támogató szolgáltatások alapján. Egy-egy szakra felvehető hallgatók száma alapján elsőbbséget élveznek az alapképzésben a legmagasabb osztályzattal rendelkező, illetve kiemelkedő tanulmányi vagy szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatók. A hallgatói lakosság integrációjának és egyenlőségének elősegítése érdekében az intézmény nem alkalmaz fogyatékosságon alapuló hátrányos megkülönböztetést programjai és tevékenységei során.

Helyszínek

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

  Kérdések