Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Bevezetés

Az Európai Menedzsment Intézet egy sajátosan eltérő 21. századi online tanulási és kutatói közösséget képzel el, ahol a szakemberek együtt dolgoznak, és megtanulják, hogyan alkalmazzák a tudást, hogy rövid és hosszú távú megoldásokat találjanak szervezetük számára, és pozitív változást idézzenek elő munkájukban és életükben.

Az EIM-nél végzett tanulás a 21. századi szakmai kompetenciák kiépítéséről szól, amelyeket a tanulók azonnal alkalmazhatnak a munkájuk során és az életük során. Így próbáljuk elérni, hogy Ön, mint szakember, fejlődjön, és felemelje a kezét.

Ezek a kompetenciák lefedik a tanulmányi és módszertani kompetenciákat, valamint a hallgató szociális és személyes kompetenciáit, amelyek szükségesek ahhoz, hogy versenyképesek legyenek a munkaerőpiacon most és a jövőben is.

Személyre szabott, tanulóközpontú és rendkívül interaktív didaktikai módszereket alkalmazunk, amelyeket egy nemzetközi oktatói csapat, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező professzorokkal és coachokkal szállít. Az EIM integrált online tanulási technológiákat és módszertanokat használ a tanulók tanulási tapasztalatainak folyamatos javítására.

100%-ban online interaktív tanulás

Egy sajátosan eltérő 21. századi online tanulási megközelítést képzelünk el.

A híres Oxbridge oktatói tanulási módszert alkalmazzuk. Ez a módszer interaktív oktatói foglalkozásokon alapszik, ahol a hallgatók megismerkednek az elmélettel, heti feladatokkal kombinálva, amelyek magukban foglalják tudományos és szakmai cikkek felolvasását, valamint írásbeli feladatok elkészítését tudományos dolgozatok, nemzetközi esettanulmányok, és ahol lehetséges, életvitel formájában. esettanulmányok nemzetközi cégekkel vagy saját szervezeted alapján.

A hallgatók heti hírlevelet kapnak társaitól és az oktatótól. A tanulási módszer ezen túlmenően stratégiafejlesztési műhelyeket és vitákat, valamint üzleti vezetők előadásait foglalja magában. A támogatás magában foglalja a rendszeres egyéni coaching üléseket a hallgatók stratégiai és vezetői kompetenciáinak továbbfejlesztésére az MBA program során.

Az osztályok anyagait, a feladatokat és az osztályozásokat online kezelik az EIM tanulási platformjain keresztül, beleértve az oktatóanyagokat és coaching-üléseket támogató videokonferenciákat. Az értékelések kezelése és elérhetősége az EIM Smartsheet hallgatói információs platformon keresztül történik.

Hol használhatod a diplomádat?

Intézményünket és képzési programjainkat a Máltai Továbbképzési és Felsőoktatási Hatóság (MFHEA) teljes mértékben akkreditálta. Ezzel az akkreditációval a képzési programjait számos országban elismerhetik. Ez lehetővé teszi, hogy különböző országokban tanuljon tovább, és készségeit és kompetenciáit egy szélesebb földrajzi munkaerőpiacon ismerjék el.

A más országokban történő elismerés érdekében Málta részt vesz az úgynevezett meta-keretrendszerekben, amelyek lehetővé teszik a nemzeti képesítések összehasonlítását és azok szintjének elismerését a különböző országokban, lásd az MFHEA 2016. évi referenciajelentését.

Málta részvétele az Európai Felsőoktatási Térség Képesítési Keretrendszerében azt jelenti, hogy az Ön diplomáját az Európai Felsőoktatási Térség (EHEA) 49 tagállamában is elismerhetik, beleértve az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség összes tagját. nyolc eurázsiai ország tagállam EHEA.

Hasonlóképpen, Málta részvétele a Transznacionális Képesítési Keretrendszerben lehetővé teszi, hogy diplomáját a Nemzetközösség 31 tagállamában ismerjék el Afrikában, Ázsiában, a Karib-térségben, Európában és a csendes-óceáni régiókban.

186882_186845_TICKET.hs_file_upload-AACSB-logo-member-color-RGB1.jpg

EIM Kutatóintézet

Az EIM Kutatóintézet kutatói széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az Európai Menedzsment Intézet kutatási területeihez kapcsolódó témakörök tudományos és alkalmazott kutatásában, beleértve a kutatási módszereket, menedzsmentet, vállalkozói szellemet, fenntarthatóságot, az üzlet nemzetközivé válását, digitális transzformációt, fintechet, gépeket. tanulás, adattudomány, mesterséges intelligencia, platform alapú üzleti modellek stb. Jelenlegi kutatási témáink közül néhány:

  • Az innovatív high-tech cégek nemzetközivé válásának sebessége
  • Élő esettanulmányok a felsőoktatásban
  • A dinamikus árképzési stratégiák igazságossága
  • A többszörös esettanulmány tervezése mint kutatási módszertan
  • Fenntartható mobilitás
  • Intelligens mobilitás és a tömegközlekedés integrációja Latin-Amerikában

Tapasztalt kutatócsoportunk több száz tudományos cikket publikált és bemutatott lektorált folyóiratokban vagy tudományos konferenciákon több ezer hivatkozással. Többségük tudományos folyóiratok szerkesztőbizottságának is tagja. Mindig várjuk, hogy találkozhassunk motivált kutatókkal, akik szeretnének csapatunk részévé válni.

Kérdések