Keystone logo
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Bevezetés

Online angol nyelvtanfolyamok idősebb tinédzserek és felnőttek számára

Online önálló tanfolyamok és tanított online tanfolyamok

Online önálló tanulásAz EJO 9 különféle online tanfolyam-csomagot kínál idősebb tizenévesek és felnőttek számára. Minden hallgatónak szüksége van egy internetkapcsolatra és egy eszközre (a legtöbb mobilbarát, és csak letöltenék az alkalmazást).A kínált csomagok egy kétkomponensű akadémiai angol tanfolyamtól az ötkomponensű üzleti angol nyelvtanfolyamig terjednek. Például, a Down to Business Achiever tanfolyamcsomag az üzleti beszédet, az üzleti szókincset és a három üzleti írás elemet tartalmazza B2 szinten. Az A2 szintű és annál magasabb szintű gyakorlati angol nyelvtanfolyam egy diagnosztikai teszttel kezdődik, majd a program kiválasztja azt a leckét, amelyet a hallgató követ. Az A1 szintű kurzus előzetesen kiválasztott.

Online tanfolyamok

Az EJO az angol, az üzleti angol, az általános angol és az online tanfolyamokon előkészítő vizsgafelkészítést kínál. A tanfolyam megkezdése előtt végezzen el egy angol tesztet és egy igényelemzést. Részletes megbeszélést folytat az EJO csapat egyik tagjával a kurzus céljairól és célkitűzéseiről, valamint a fejleszteni kívánt nyelvi területekről. Bármi legyen is az igénye, a tanára programot tervez, hogy megfeleljen nekik. Az órák hossza 60 perc, és annyi vagy annyi órát tarthat, amennyire szüksége van.

Minden tanár képesített EFL tanár, aki az EJO-val dolgozik. A tanított órák mellett a hallgatók további elvégzendő feladatokat is kapnak. Minden résztvevő tanúsítványt kap a tanfolyam sikeres befejezéséről. A leckéket zoom vagy hasonló platform segítségével végzik.


Miért válasszon minket?

A legmegfelelőbb nyelvtanfolyam kiválasztása valóban fontos, mivel a jövőbe történő beruházásról szól. Függetlenül attól, hogy tanított online tanfolyamot vagy csak online tanfolyamcsomagot keres, és önállóan tanulmányozza magát, a családtagot vagy az alkalmazottat, biztosak vagyunk abban, hogy a válasz: Tanuljon angolul velünk!

106992_106948_Smiley.jpg

Helyszínek

  • Alton

    Alton, Egyesült Királyság

    Kérdések