Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Bevezetés

banner_quienes_somos_011

Az EUROAULA Egyetemi Főiskola 1987-ben alapított, turisztikai képzésre szakosodott intézmény. 1997 óta az EUROAULA a Gironai Egyetemmel áll kapcsolatban, és turizmusból, kettős turizmusból és nemzetközi vendéglátás- és turizmusmenedzsmentből, valamint mester- és posztgraduális diplomát kínál. Ezért ezek az egyetemi tanulmányok teljesen hivatalosak és elismertek.

Hasonlóképpen, az Euroaula a Katalóniai Generalitat Department d'Ensenyament által elismert központja a felsőfokú szakképzési tanulmányok oktatásának, hivatalosan jóváhagyott DOGC ENS/2116/2002/ július 8-i tanúsítvánnyal.

Pedagógiai innovációs hivatással rendelkező, turizmusra szakosodott oktatási intézmény vagyunk. Az EUROAULA-ban elméleti ismeretek felhasználásával, valós esetek tanulmányozásával képezzük a turisztikai szektor leendő szakembereit .

Bőséges oktatói tapasztalatunk a szakképzés vezetőiként akkreditál bennünket, hallgatóink rendelkezésére bocsátva a képzésükhöz és a személyes fejlődésükhöz szükséges tudás megszerzéséhez szükséges eszközöket, felkészítve őket a versenyképes és folyamatosan átalakuló munkaerőpiacra.

Ezenkívül az Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme tagja vagyunk, egy nemzetközi szervezetnek, amelynek célja az európai szállodák és turisztikai iskolák népszerűsítése.

46207_logo_aeht.jpg

Az UNE-EN ISO 9001 az a nemzetközi szabvány, amely meghatározza az irányítási rendszer képzési minőségi követelményeit az Euroaula University School of Tourism-ban. Fő célunk tananyagunk és képzési programjaink minőségének folyamatos javítása.

Ezért oktatási programjainkat 2007 óta tanúsítják, és az Euroaula évről évre sikerrel veszi túl a Bureau Veritas által végzett felülvizsgálatot.

Euroaula104

Helyszínek

 • Barcelona

  EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések