Konyhai mester, szakács és professzionális szakács
Euroinnova International Online Education
Kulcs információ
Campus helye
Atarfe, Spanyolország
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Távoktatás
Időtartam
800 órák
Pace
Teljes idő, Részidő
Tandíjak
EUR 2 380 / per course
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Iratkozzon fel erre az online főzőmesterre, és váljon szakértő séfvé. Adja meg szakmai karrierjének a megérdemelt lendületet, és emelje ki képzését az egyre versenyképesebb munkaerőpiacon az Euroinnova Business School-nak köszönhetően.
A konyha, gasztronómiai művészet
A konyha fogalma sok embert inspirál szerte a világon, minden országban a főzés különleges módon történik, átadja szokásait és hagyományait, amelyek egy adott lakosság életmódját tükrözik, lévén az egész világ által kedvelt konyhaművészet.
A nagyvárosok társadalma sok étkezési szokást megváltoztatott, sokan a könnyű dolgot választják, és a gyorsétteremhez folyamodnak, mivel rosszul kidolgozott étel, és egészségtelennek tekintik, mivel természetellenes anyagokat tartalmaz, amelyek bejutnak a szervezetünkbe, mivel számos tartósítószert és GMO -t tartalmaznak, amelyek hosszú ideig termelnek -az egészségünkkel kapcsolatos előítéletek.
Éppen ezért tudatosítanunk kell, mennyire fontos az egészséges táplálkozás, és nem szabad a gyorséttermekhez vagy más olyan ételekhez folyamodnunk, amelyek nem járnak az egészségtudományok által meghatározott előnyökkel. Ismerve már a Konyha jelentőségét az emberben és saját kidolgozását az egészséges élelmiszerekhez kapcsolódóan, amelyben megértjük, hogy az alapvető és alapvető funkció az emberi fejlődésben.
Mit fogsz tanulni?
Ennek a professzionális szakács és szakács online mesternek köszönhetően, hivatalos egyetemi végzettséggel technikákat és ismereteket fog tanítani a kulináris területen, és szakértővé válik a területen.
Miután specializálódott, mesterszakács lehet, ha magasan képzett szakács, aki saját konyhai csapatát vezeti. Minden nagy étteremben van egy mesterszakács, aki felelős a témák kiválasztásáért és a menük elkészítéséért, valamint a konyha előkészítésének és folyamatának értékeléséért és irányításáért.
Ki az?
Azokra az emberekre összpontosít, akik elkötelezettek a vendéglátóiparban és az üzleti modellekben, amelyek az előfőzött élelmiszerek, a tároló- és csomagolócégek, a nyers élelmiszerek és a gasztronómiai és élelmiszeripari ágazathoz kapcsolódó összes szempontot érintik.
A kurzus módszertana
Még mindig vannak kétségei? Ne aggódjon, az Euroinnovánál figyelmesek vagyunk az Ön igényeire, és minden kétséget kötelezettség nélkül megoldunk. Hozzáférés kérése! közösségi hálózatainkon, ügyfélszolgálatunkon, weboldalunkon vagy tanácsadó csapatunkon keresztül. Ezen kívül, ha most regisztrál, karnyújtásnyira lesz a világ legkiemelkedőbb gasztronómiáihoz kapcsolódó didaktikai anyagok beszerzése.
Meg kell jegyezni, hogy ez a főzőmester. A professzionális séf és a séf de Cuisine tanítása teljesen távolról történik, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a tanulás során, valamint a munka és a magánélet összekapcsolásakor.
Regisztráljon az Euroinnovára, és használja ki ezt a lehetőséget!
Általános tulajdonságok
Az online mesterszakácsolás szakmai lehetőségeinek összefoglalása:
Az a főzőmester. A Professional Cook és Chef de Cuisine speciális képzést kínál Önnek a területen. Tudnunk kell, hogy a vendéglátás és a turizmus területén nagyon fontos, hogy elmélyítsük és elsajátítsuk a Chef de Cuisine és / vagy a Professzionális szakács tudását, mivel ez egy olyan tanfolyam, amely nagyszerű tartalommal rendelkezik, és amellyel szakemberként fejlődhet.
A Master Cocina online céljai:
Ez a főzőmester megkönnyíti a következő kitűzött célok elérését: Mutassa be a diákot a konyha különböző területeibe, valamint ismerje meg az eszközöket, anyagokat és bútorokat. Kezdje el a diákot a konyhai osztály technikáiban. Szervezze, koordinálja és irányítsa a munkacsoportot, és vezesse belsőleg az osztályát. Szervezze meg a munkafolyamatokat a létesítmény irányításának és adminisztrációjának optimalizálása érdekében. Ismerje az ételek elkészítésében részt vevő termékek jellemzőit.
- Elemezze, finomhangolja és hajtsa végre a végrehajtási és konzerválási folyamatot többféle alkalmazásból, amelyek alkalmasak zöldségekből, szárított hüvelyesekből, tésztából, rizsből, tojásból, halból, rákfélékből, puhatestűekből, húsból, baromfiból készült ételek későbbi elkészítéséhez. és vadászat, sütemények és elemi desszertek.
- Elemezze, finomhangolja és alkalmazza a zöldségek, szárított hüvelyesek, tésztafélék, rizs, tojás, hal, rákok, puhatestűek, hús, baromfi és vadhús sütésének és főzésének alapvető technikáit, és adott esetben a konzerválást, hogy kulináris készítményeket és alapvető ételeket kapjon. és desszertek.
- Elemezze, finomhangolja és hajtsa végre a regenerációs folyamatot, amelyet a zöldségfélék, szárított hüvelyesek, tészta, rizs, tojás, hal, rákok, puhatestűek, hús, baromfi és vad, valamint az alapvető péksütemény-készítmények és alapvető desszertek alapoznak meg. későbbi felhasználásra vagy fogyasztásra.
- Elemezze és végezze el az alapvető tésztakészítmények és elemi desszertek, valamint zöldségfélék, szárított hüvelyesek, tésztafélék, rizs, tojás, hal, rákok, puhatestűek, hús, baromfi és vadhús alapkoncepcióinak, állapotának és szolgáltatás típusának megfelelő befejező műveleteit, hogy reagáljon az optimális marketingre.
- Gyakorolja a kulináris kidolgozások lehetséges variációit, tesztelje a módosításokat a technikák, a műfajok formája és kivágása, az alternatív összetevők, az ízek kombinációja és a megjelenítési és díszítési forma tekintetében.
- Értékelje a kapott információk ízlését, elvárásait vagy a potenciális kereslet igényeit, és vonja le a kulináris előállítási folyamatban szükséges változtatásokat a megfelelő kiigazítások érdekében.
- Elemezze a végrehajtási folyamataikat leíró kulináris feldolgozásokat.
- Végezzen, finomhangoljon és őrizzen kulináris kidolgozásokat, amelyek általában összetettek és jellemzőek a gasztronómiai értékeikre: területi vagy ideiglenes.
- Tervezzen és készítsen dekorációt mindenféle kulináris feldolgozáshoz, a megfelelő grafikai és dekorációs technikák alkalmazásával.
- Elemezze az éttermi szektort.
- Elemezze és határozza meg a gasztronómiai ajánlatokat, például menüket, leveleket vagy más jelentős ajánlatokat (gálák, bankettek).
- Határozza meg az ételek és italok jellemzőit, figyelembe véve az egyedi gasztronómiai ajánlatokat és a termékek minőségi szintjét.
- Számítsa ki a gasztronómiai ajánlatokhoz kapcsolódó jaeneros külső és belső ellátási igényeit, írja meg a Megrendelési rendeléseket.
- Fejlessze ki a jaenerók belső ellátási folyamatát és többféle alkalmazás alapvető kidolgozását a gasztronómiai ajánlatoknak vagy a meghatározott munkatervnek megfelelően, zöldségekre, szárított hüvelyesekre, tésztára, rizsre és tojásra hivatkozva.
- Végezze el az élelmiszerek és italok fogadását későbbi tárolásukhoz és elosztásukhoz.
- Elemezze az élelmiszerek és italok tárolórendszereit, és hajtsa végre a benne rejlő műveleteket a kiválasztott rendszerek szerint.
- Számítsa ki a nyersanyagköltségeket, hogy megbecsülje a kapcsolódó gasztronómiai ajánlatok lehetséges árait.
- Ismerje fel és alkalmazza a vendéglátó tevékenység higiéniai-egészségügyi minőségének biztosításához szükséges és hatályos szabványokat és intézkedéseket.
- Értékelje a szállodai üzletág környezeti problémáit.
Szakmai lehetőségek az online főzéshez:
Ennek a főzőmesternek köszönhetően növelni fogja a vendéglátás területén szerzett képzését, lehetővé téve szakmai tevékenységének fejlesztését mind a nagy, közepes és kis cégekben, elsősorban a vendéglátás területén, bár önállóan is dolgozhat a kis intézményekben vendéglátás alágazat.
Mire készít fel az online főzőmester:
Ez a főzőmester. A professzionális szakács és a konyhafőnök felkészíti Önt arra, hogy sajátos ismereteket szerezzen a területen belül, fejlesztve a hallgatói készségeket, hogy szakszerűen tudjon működni az ágazatban.
Ki az online főzőmester, aki a következőket célozza:
Ez a főzőmester. A Professzionális Séf és Szakács minden vendéglátó és turizmus iránt érdeklődőnek szól, akik szakács és / vagy hivatásos szakács szakosodni szeretnének.
A képzés hivatalos jellege:
Ez a képzés nem tartozik a hivatalos szabályozott képzések körébe (korai gyermekkori oktatás, alapfokú oktatás, középfokú oktatás, hivatalos szakképzési program, érettségi, egyetemi diploma, hivatalos egyetemi mester és doktori fokozat). Ez tehát egy kiegészítő és / vagy specializált képzés, amelynek célja bizonyos szakmai jellegű készségek, képességek vagy alkalmasságok elsajátítása, amelyek érdemként értékelhetők a munkabizottságokban és / vagy versenyvizsgákon, mindig a Képzés részben. és / vagy folyamatos képzés, mindig elengedhetetlen, hogy áttekintsük az adott közfoglalkoztatási bank értékelésének konkrét követelményeit, amelyre alkalmazni kívánjuk.